نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: ورود و خروج از وب سایت

  1. #1

    ورود و خروج از وب سایت

    وقتی از وب سایت خارج میشم در صورتیکه آدرس را بدین صورت را بنویسم وارد وب سایت میشم
    www.phpdesign.ir/send message.php

  2. #2

    نقل قول: ورود و خروج از وب سایت

    از قسمت کنترل پنل وب سایت خارج میشم یعنی روی دکمه خروج کلیک میکنم در صورتیکه آدرس ارسال مطلب در مرورگر را می نویسم وارد قسمت کنترل پنل میشم برای حل مشکل چه کدی اضافه کنم به کدهای ارسال مطلب تا وقتی کاربر این آدرس را نوشت به صفحه لاگین هدایت شود من با session کار میکنم

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار webnevis
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    /htdocs/webnevis
    پست
    60

    نقل قول: ورود و خروج از وب سایت

    شما باید موقع log out سشن هاتون را destroy کنید،تا موقعی که کاربر می خواد به cp مراجعه کنه در صورت وجود نداشتن سشن مربوطه به صفحه log in هدایت بشه.
    در این مورد قبلا بحث شده یه سرچی بزنید.

  4. #4

    نقل قول: ورود و خروج از وب سایت

    برای خروج از وب سایت بدین صورت کد نوشتم
    <?php
    session_start();

    session_unset();
    session_destroy();


    header("Location:index.php");

    ?>

  5. #5

    نقل قول: ورود و خروج از وب سایت

    من در صفحه ارسال مطلب بدین صورت کد نوشتم حالا چه بصورت لاگین وارد وب سایت شوم وچه بصورت آدرس در مروگر بنویسم هیچ کدام محتوی ارسال مطلب نشان داده نمیشود یعنی مشکل دستور شرطی که در بالای کدها گذاشتم هست حالا نمیدانم مشکل این کد کجاست که وقتی لاگین میکنم صفحه ارسال مطلب نشان داده نمیشود
    <?phpif(isset( $user))//اگر کاربری بود{ // شروع صفحه ?> <html> .... </html> <?php}// اتمام شرطelse//درغیر این صورت {header("Location: index.php"); //برو به فحه اصلی?><!-- // اینم برای اطمینان بیشتر \\ --><script language="javascript" >window.location='index.php';</script><?php}// else اتمام ?>

  6. #6

    نقل قول: ورود و خروج از وب سایت

    لطفا به این تایپیک جواب بدید فایلها را ضمیمه کردم

  7. #7
    کاربر تازه وارد آواتار webnevis
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    /htdocs/webnevis
    پست
    60

    نقل قول: ورود و خروج از وب سایت

    برای خروج از سایت، session را به صورت زیر باید unset کنید :
    unset($_SESSION['user']);

    تو اون شرط هم session را به صورت زیر بررسی کنید:
    if(isset($_SESSION['user'])){..............}
    آخرین ویرایش به وسیله webnevis : شنبه 16 مهر 1390 در 08:18 صبح

  8. #8

    نقل قول: ورود و خروج از وب سایت

    تو اون شرط هم session را به صورت زیر بررسی کنید:
    if(isset($_SESSION['user'])){..............}
    [/QUOTE]
    این قسمت فرقی با کد من ندارد

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •