نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: چطوری فقط ماه یا روز رو از تاریخ بکشیم بیرون ؟

  1. #1

    چطوری فقط ماه یا روز رو از تاریخ بکشیم بیرون ؟

    سلام
    من تاریخ رو اینطوری در دیتابیس ذخیره میکنم : 00-00-0000
    حالا در دیتابیس چندصدتا ردیف داریم

    من میخوام دستور بدم که این ردیف هارو بر اساس ماه نشون بده و همچنین ماه های تکراری فقط یه بار دیده بشه

    من این دستور نوشتم :
    sql = mysql_query("SELECT DISTINCT `date` FROM `list` LIMIT 12");


    این دستور میاد کار مارو انجام میده ، اما بر اساس تاریخ روز ، ماه و سال تکراری هارو حذف میکنه .
    من میخوام فقط بر اساس ماه این کار انجام بشه .

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Reza1607
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    يه جايي تو مشهد
    پست
    969

    نقل قول: چطوری فقط ماه یا روز رو از تاریخ بکشیم بیرون ؟

    mysql_query
    ("SELECT DISTINCT
    `date` FROM `list` WHERE `date` like '%-10-%' LIMIT
    12");
    كه به جاي 10 شماره ماه رو ميذاري

  3. #3

    نقل قول: چطوری فقط ماه یا روز رو از تاریخ بکشیم بیرون ؟

    داداش گفتم نمی تونم ماه رو تعیین کنم
    باید طوری باشه که اتوماتیک ماه رو خودش بکشه بیرون
    مثلا : 5و6و7و8و...

  4. #4

    نقل قول: چطوری فقط ماه یا روز رو از تاریخ بکشیم بیرون ؟

    کسی هست کمک کنه ؟
    ممنون

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Unique
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    ایران - اصفهان
    پست
    3,199

    نقل قول: چطوری فقط ماه یا روز رو از تاریخ بکشیم بیرون ؟

    اگه سوالتون را توی انجمن mysql می پرسیدین زودتر به جواب میرسیدین !

    اگه 08-1389 با 08-1390 باید فرق کنه :
    select DISTINCT SUBSTRING(date,1,7) from list


    اگه فرق نکنه و فقط ماه مهم باشه (که به درد نخوره) :
    select DISTINCT SUBSTRING(date,6,2) from list


    در این حالت حتما باید فرمت تاریخ ها را درست زده باشین و مثلا 08-6-1389 نباشه و حتما خورده باشه 08-06-1390 !

  6. #6

    نقل قول: چطوری فقط ماه یا روز رو از تاریخ بکشیم بیرون ؟

    اینکارو کردم
    اما تاریخ رو خراب میکنه
    2011 رو میزنه 1970 !

  7. #7

    نقل قول: چطوری فقط ماه یا روز رو از تاریخ بکشیم بیرون ؟

    دوستان چه کنیم ؟

  8. #8

    نقل قول: چطوری فقط ماه یا روز رو از تاریخ بکشیم بیرون ؟

    عزیزان یه کمکی کنید
    ممنون میشم

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار Unique
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    ایران - اصفهان
    پست
    3,199

    نقل قول: چطوری فقط ماه یا روز رو از تاریخ بکشیم بیرون ؟

    تاریخ را خراب میکنه ؟
    مثل اینکه شما از تاریخ میلادی استفاده کردین ! لطفا نوع Field را مشخص کنید ! VARCHAR هستش یا DateTime ؟

  10. #10

    نقل قول: چطوری فقط ماه یا روز رو از تاریخ بکشیم بیرون ؟

    DATE هست
    چه کنم ؟

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار Unique
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    ایران - اصفهان
    پست
    3,199

    نقل قول: چطوری فقط ماه یا روز رو از تاریخ بکشیم بیرون ؟

    از توابع زیادی میشه استفاده کرد ، یک روشش اینه :

    select DISTINCT DATE_FORMAT('date', '%Y-%m') from list


    چرا نام فیلد را date گذاشتین ! از نام هایی که برای MYSQL با معنا هستند پرهیز کنین !

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •