نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: از طریق کد می خوام یه دکمه در صفحه کلید اجرا بشه؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار complexcoding
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    قزوین
    سن
    33
    پست
    744

    Red face از طریق کد می خوام یه دکمه در صفحه کلید اجرا بشه؟

    سلام
    می خوام دکمه "ctrl" بدون فشار دادن در صفحه کلید با کد سی شارپ اجرا بشه ؟ چطوری اینگونه می شه؟
    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار jeson_park
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    گچساران
    سن
    33
    پست
    595

    نقل قول: از طریق کد می خوام یه دکمه در صفحه کلید اجرا بشه؟

    سلام
    با API باید انجام بدین
    ابتدا یه متغییر تعریف کنید

    byte VK_CONTROL= 11;

    بعد ای پی آی رو فراخونی کنید و از تابع استفاده کنید


    [DllImport("coredll.dll", SetLastError = true)]
    static extern void keybd_event(byte bVk, byte bScan, int dwFlags, int dwExtraInfo);
    const int KEYEVENTF_KEYUP = 0x2;
    const int KEYEVENTF_KEYDOWN = 0x0;




    keybd_event(VK_CONTROL, 0, KEYEVENTF_KEYDOWN, 0);

    keybd_event(VK_CONTROL, 0, KEYEVENTF_KEYUP, 0);


  3. #3
    مدیر بخش آواتار mmd2009
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,393

    نقل قول: از طریق کد می خوام یه دکمه در صفحه کلید اجرا بشه؟

    با درود

    شما برای این کار کافیه به این شکل عکل کنید که مثلا کد زیر رو ببینید :


    SendKeys.Send("+({X})");


    + برای Shift هستش و این کد همون Shift + X هست حالا ^ برای Alt هست و % برای Ctrl دقیقا بین % و ^ یادم نیست اگر اشتباهی بود برعکسشون کن درست میشه

    موفق باشید

    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


  4. #4
    کاربر دائمی آواتار nunegandom
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    الان اصفهان
    سن
    33
    پست
    828

    نقل قول: از طریق کد می خوام یه دکمه در صفحه کلید اجرا بشه؟


قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •