نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: در xml بتوان رمزی ذخیره کرد

  1. #1

    در xml بتوان رمزی ذخیره کرد

    با سلام
    می خوام یه سری اطلاعات رو به صورت رمزی یا حروف ناشناخته ذخیره کنم و در هنگام بازیابی اطلاعاتم اونها رو به صورت صحیح ببینم
    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار nilmil_nil
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    بندر گناوه
    سن
    36
    پست
    598

    نقل قول: در xml بتوان رمزی ذخیره کرد

    سلام
    از دو تابع استفاده کن
    ساده هستند ولی کارتو راه میندازه


    public string CodeingString(String StrText)
    {
    try
    {
    byte[] Byte = System.Text.Encoding.ASCII.GetBytes(StrText);
    return Convert.ToBase64String(Byte);
    }
    catch (Exception Ex)
    {
    MessageBox.Show(Ex.Message, "Error", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Stop);
    return "";
    }

    }

    //======================= DeCoding String ===================================
    public string DeCodeingString(String StrDecodeText)
    {
    try
    {

    byte[] Byte = Convert.FromBase64String(StrDecodeText);
    return System.Text.Encoding.ASCII.GetString(Byte);
    }
    catch (Exception Ex)
    {
    MessageBox.Show(Ex.Message, "Error", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Stop);
    return "";
    }

    }

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار nunegandom
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    الان اصفهان
    سن
    33
    پست
    828

    نقل قول: در xml بتوان رمزی ذخیره کرد

    البته ASCII رو به راحتی میشه کدش رو فهمید چیه! زیاد فرقی نمیکنه که ASCII و ANSI کنید یا نکنید! اگه قراره رمز باشه میتونید به این صورت عمل کنید که با GetHashCode اون رو هش کنید و موقعی که کاربر رمز رو میزنه هش کنیدد و اگه با هم برابر بود ok بشه... اینا میشه ناشناخته!
    یا اینکه یه چیزی مسله ASCII برا خودت بنویسی

  4. #4

    نقل قول: در xml بتوان رمزی ذخیره کرد

    اگه قراره رمز باشه میتونید به این صورت عمل کنید که با GetHashCode اون رو هش کنید و موقعی که کاربر رمز رو میزنه هش کنیدد و اگه با هم برابر بود ok بشه... اینا میشه ناشناخته!
    اون وقت اگه یکی اومد اون ناشناخته رو پاک کرد و هش یه کلمه ای رو که داره مثلا "981644756-" رو ذخیره کرد و با نام Ali وارد برنامه شد چی؟ اونم ناشناخته است؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار linux
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,313

    نقل قول: در xml بتوان رمزی ذخیره کرد

    نقل قول نوشته شده توسط Arash_janusV3 مشاهده تاپیک
    با سلام
    می خوام یه سری اطلاعات رو به صورت رمزی یا حروف ناشناخته ذخیره کنم و در هنگام بازیابی اطلاعاتم اونها رو به صورت صحیح ببینم
    ممنون
    از الگوریتم رمز گذاری متقارن استفاده کنید در System.Security.Cryptography می توانید پیدا کنید

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •