نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: روش درست برای به دست اوردن سریال هارد

  1. #1

    روش درست برای به دست اوردن سریال هارد

    سلام.
    یه سوالی در مورد روش به دست اوردن سریال هارد دارم.
    با روش wmi سریالی که برای هارد به من میده یه سریال غیر منطقی و عجیبه. یه سریال 40 کاراکتری میده که رو بعضی سیستم ها هم اصلا سریال رو نمیده.

    یه کد دیگه که از API استفاده میکنه یه سریال 8 کاراکتری میده که دوستم میگفت رو هر سیستمی تست کرده جواب داده.

    کسی میدونه سریال که wmi میده درست هست یا API?

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار omid-vbAuto
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    ---
    پست
    755

    نقل قول: روش درست برای به دست اوردن سریال هارد

    نقل قول نوشته شده توسط Payman62 مشاهده تاپیک
    سلام.
    یه سوالی در مورد روش به دست اوردن سریال هارد دارم.
    با روش wmi سریالی که برای هارد به من میده یه سریال غیر منطقی و عجیبه. یه سریال 40 کاراکتری میده که رو بعضی سیستم ها هم اصلا سریال رو نمیده.

    یه کد دیگه که از API استفاده میکنه یه سریال 8 کاراکتری میده که دوستم میگفت رو هر سیستمی تست کرده جواب داده.

    کسی میدونه سریال که wmi میده درست هست یا API?

    دوست عزیز از کد زیر استفاده کنید:

    ManagementObjectSearcher searcher = default(ManagementObjectSearcher); string query2 = "SELECT * FROM Win32_PhysicalMedia"; searcher = new ManagementObjectSearcher(query2); foreach (ManagementObject wmi_HD in searcher.Get()) { 	if ((wmi_HD("SerialNumber") != null)) { 		SerialNumber = Strings.Trim(wmi_HD("SerialNumber")); 	} }

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار omid-vbAuto
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    ---
    پست
    755

    نقل قول: روش درست برای به دست اوردن سریال هارد

    این رو هم باید انجام بدین:

    using System.Management;

  4. #4

    نقل قول: روش درست برای به دست اوردن سریال هارد

    سلام.
    من از سریال نامبری که Win32_DiskDrive میداد استفاده میکردم که گفتم یه سریال عجیب غریب میداد.
    کدی که جناب امید گذاشت و سریالی که Win32_PhysicalMedia میده همونی هست که API ها میدن.

    این سریال تست شده هست؟ رو همه سیستم ها به دست میاد؟ مثل سریال Win32_DiskDrive نباشه رو بعضی سیستم ها جواب نده.

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار sh_1366
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    دنیای مجازی
    پست
    69

    Post نقل قول: روش درست برای به دست اوردن سریال هارد

    استفاده از توابع APIدر ست ترین روش است (البته به نظر شخص بنده)

  6. #6

    نقل قول: روش درست برای به دست اوردن سریال هارد

    نقل قول نوشته شده توسط sh_1366 مشاهده تاپیک
    استفاده از توابع APIدر ست ترین روش است (البته به نظر شخص بنده)
    سلام.
    رو چه حسابی؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •