نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: اضافه نشدن شماره فاکتور در هنگام خالی ثبت شدن فرم

  1. #1

    اضافه نشدن شماره فاکتور در هنگام خالی ثبت شدن فرم

    من در برنامه شماره فاکتور قرار دادم که در هر بار اجرا یک شماره به اون اضافه میشه. اما میخوام زمانی که فرم را خالی ثبت می کنم (اجازه خالی ثبت شدن را دارم چون اطلاعات به کریستال فرستاده میشه) این شماره فاکتور تغییر نکنه. در هر بار ثبت توابع زیر فراخوانی می شوند

    private void Fill_num()
    {
    OleDbConnection cn = new OleDbConnection(s);
    OleDbDataAdapter da = new OleDbDataAdapter("select ID from NumberFactor", cn);
    DataSet ds = new DataSet();
    da.Fill(ds);
    numtxt.Text = (int.Parse(ds.Tables[0].Rows[0][0].ToString()) + 1).ToString();

    }
    private void UpdateID()
    {
    OleDbConnection cn = new OleDbConnection(s);
    OleDbCommand cmd = new OleDbCommand();
    cmd.Connection = cn;
    string strUpdate = "Update NumberFactor set ID='" + numtxt.Text.Trim() + "'";
    cmd.CommandText = strUpdate;
    cmd.Connection.Open();
    cmd.ExecuteNonQuery();
    cmd.Connection.Close();
    }

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ya30ien2
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    بوشهر-برازجان
    پست
    715

    نقل قول: اضافه نشدن شماره فاکتور در هنگام خالی ثبت شدن فرم

    شما با یک دستور ifکارت احتمالا راه بیفته
    یعنی برای textboxهایی که میخوای اگه خالی بودن بنویس
    if(textbox1.text==""&&textbox2.text==""){}
    امیدوارم کمکی کرده باشم

  3. #3

    نقل قول: اضافه نشدن شماره فاکتور در هنگام خالی ثبت شدن فرم

    این راه حل جواب نمیده!!!!!!!!

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار wolf_majid
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    534

    نقل قول: اضافه نشدن شماره فاکتور در هنگام خالی ثبت شدن فرم

    شما بر چه اساسی می فهمید فرم خالیه ؟
    مثلا" جمع کل :
    خوب بعد از کد زیر :
    da.Fill(ds);

    یک شرط بگذارید که اگر جمع کل مساوی صفر بود به علاوه یک انجام نشه در غیر این صورت انجام بشه

  5. #5

    نقل قول: اضافه نشدن شماره فاکتور در هنگام خالی ثبت شدن فرم

    با دستور زیر فرمم پر میشه و با دیتاست پر نمیشه
      private void insertToDB(TextBox txtCheckNumber, FarsiLibrary.Win.Controls.FADatePicker date, TextBox txtBank, TextBox txtBranch, TextBox txtAmount, TextBox txtPoshtNumber)
    {
    OleDbConnection cn = new OleDbConnection(s);

    string cmdString = "insert into Factor(CustomerID, CustomerName, AmountNaghd, CheckNumber,CheckDate,Bank, Branch,mablaghCheck,PoshtNumber,JameCheck,Descript ion,ReciveAmountNumber, ReciveAmountHarf, ReciverName, PayerName,NumberFactor)";
    if(txtCheckNumber.Text.Trim().Length>0)
    cmdString+="values('" + txtCustomerId.Text.Trim() + "','" + txtCustomerName.Text.Trim() + "','" + txtMablaghNaghd.Text.Trim() + "','" +
    txtCheckNumber.Text.Trim() + "','" + date.Text.Trim() + "','" + txtBank.Text.Trim() + "','" + txtBranch.Text.Trim() + "','" + txtAmount.Text.Trim() + "','" + txtPoshtNumber.Text.Trim() + "','" +
    txtJameCheck.Text.Trim() + "','" + txtDescription.Text.Trim() + "','" + txtMablaghNumber.Text.Trim() + "','" + txtMablaghHarf.Text.Trim() + "','" + txtReviverName.Text.Trim() + "','" + txtPayerName.Text.Trim() + "','" + numtxt.Text.Trim() + "')";

    else
    cmdString += "values('" + txtCustomerId.Text.Trim() + "','" + txtCustomerName.Text.Trim() + "','" + txtMablaghNaghd.Text.Trim() + "','" +
    "','','','','','','" +
    txtJameCheck.Text.Trim() + "','" + txtDescription.Text.Trim() + "','" + txtMablaghNumber.Text.Trim() + "','" + txtMablaghHarf.Text.Trim() + "','" + txtReviverName.Text.Trim() + "','" + txtPayerName.Text.Trim() + "','" + numtxt.Text.Trim() + "')";

    OleDbCommand cmd = new OleDbCommand();

    cmd.Connection = cn;
    cmd.CommandText = cmdString;
    cmd.Connection.Open();
    cmd.ExecuteNonQuery();
    cmd.Connection.Close();

    cn = null;
    cmd = null;

    }

    اینم کد دکمه ذخیره:

    insertToDB(txtCheckNumber1, date1, txtBank1, txtBranch1, txtAmount1, txtPoshtNumber1);
    insertToDB(txtCheckNumber2, date2, txtBank2, txtBranch2, txtAmount2, txtPoshtNumber2);
    insertToDB(txtCheckNumber3, date3, txtBank3, txtBranch3, txtAmount3, txtPoshtNumber3);
    insertToDB(txtCheckNumber4, date4, txtBank4, txtBranch4, txtAmount4, txtPoshtNumber4);
    insertToDB(txtCheckNumber5, date5, txtBank5, txtBranch5, txtAmount5, txtPoshtNumber5);
    insertToDB(txtCheckNumber6, date6, txtBank6, txtBranch6, txtAmount6, txtPoshtNumber6);
    insertToDB(txtCheckNumber7, date7, txtBank7, txtBranch7, txtAmount7, txtPoshtNumber7);
    // MessageBox.Show("اطلاعات با موفقیت ثبت شد");

    ReportForm myForm = new ReportForm();
    myForm.ShowDialog();

    ClearTextBox();
    UpdateID();
    Fill_num();

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •