نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: قابلیت keep me login

  1. #1

    قابلیت keep me login

    سلام دوستان
    من از session برای ورود و خروج استفاده میکنم. میخوام وقتی مرورگر بسته میشه session از بین نره به عبارتی دیگه کاربر تا دستور خروج نداده لاگین بمونه لطفا راهنمایی کنید

  2. #2

    نقل قول: قابلیت keep me login

    راهی ندارید Session با بسته شدن مرورگر پاک میشه . از کوکی استفاده کنید

  3. #3

    نقل قول: قابلیت keep me login

    خوب تبدیلشون کردم به کوکی حالا برای کوکی انقضا رو بذارم مثلا 99999999999 ؟

  4. #4

    نقل قول: قابلیت keep me login

    میتونی اینکارو انجام بدی :

    setcookie("TestCookie" ,$value, mktime (0, 0, 0, 12, 31, 2015));

    این یعنی آخر سال 2015 کوکیت میپره

  5. #5

    نقل قول: قابلیت keep me login

    متشکرم از توجهتون
    حالا که اینو پرسیدم، یک سوال دیگه هم داشتم گفتم بیخودی براش موضوع نزنم همینجا بپرسم
    زمانی که ما از کد زیر برای از بین بردن کوکی استفاده میکنیم توی isset مشکلی پیش نمیاد یعنی کلا دیگه مرده به حساب میاد؟ چون به نظر میاد این دستور فقط کوکی رو خالی میکنه:
     setcookie('test');

    راجع به سشن ها هم همینطور وقتی مرورگر بسته میشه کاملا از بین میرن؟

  6. #6

    نقل قول: قابلیت keep me login

    session وقتی مرورگر بسته شه از بین میره .
    شما میتونید به همون روش کوکیو خالی کنید ولی برای چک کردنش بجای isset از این استفاده کنید

    <?php
    if($_COOKIE['test'] == '')
    {
    echo 'empty';
    }
    else
    {
    echo 'not empty';
    }
    ?>

    ولی روش فوق متداول نیست . بهترین کار اینه که شما زمان کوکیو برگردونین به عقب . فرضا اگه کوکی ای Set کردین که انقضای اون 1 ماه بعد هستش برای unset کردنش بهتره تاریخشو 1 ماه به عقب برگردونین :

    // set cookie
    setcookie("TestCookie", $value, time()+3600);
    // unset cookie
    setcookie("TestCookie", $value, time()-3600);

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •