نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: tabpage فعال

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار nazanin_z
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    سن
    35
    پست
    134

    tabpage فعال

    سلام
    در برنامه چندتا tabpage دارم .... با چه کدی میتونم بگم اگر تب پیج 1 فعال بود یکسری دستورات و اگر تب پیج 2 فعال بود یکسری دستورات دیگه رو اجرا کنه؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار F.zeinali
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    243

    نقل قول: tabpage فعال

    سلام
    شما می تونی شماره tab page رو با کد زیر بگیری و بعد روش switch کنی.

    MessageBox.Show((tabControl1.SelectedIndex+1).ToSt ring());

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار nazanin_z
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    سن
    35
    پست
    134

    نقل قول: tabpage فعال

    نقل قول نوشته شده توسط F.zeinali مشاهده تاپیک
    سلام
    شما می تونی شماره tab page رو با کد زیر بگیری و بعد روش switch کنی.

    MessageBox.Show((tabControl1.SelectedIndex+1).ToSt ring());

    +1 برای چیه؟ نوشتین ایندکس انتخاب شده ی تب کنترل +1

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار F.zeinali
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    243

    نقل قول: tabpage فعال

    اینکه معلومه!!
    چون شماره Tab pageها از صفر شروع میشه و ما با 1 جمع می کنیم تا از 1 شروع بشه،البته شما می تونی نذاری
    بستگی به خودتون داره

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار amireto
    تاریخ عضویت
    دی 1385
    محل زندگی
    سرزمین جاودان ایران - آمل
    سن
    41
    پست
    67

    نقل قول: tabpage فعال

    از رويداد SelectedIndexChanged مربوط به tabcontrol استفاده كن


    private void tabControl1_SelectedIndexChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    if (tabControl1.SelectedTab == tabPage1)
    {
    MessageBox.Show("tabPage1");
    }
    else
    if (tabControl1.SelectedTab == tabPage2)
    {
    MessageBox.Show("tabPage2");
    }
    else
    if (tabControl1.SelectedTab == tabPage3)
    {
    MessageBox.Show("tabPage3");
    }
    }

  6. #6
    VIP آواتار gwbasic
    تاریخ عضویت
    فروردین 1403
    محل زندگی
    تهران
    سن
    42
    پست
    982

    نقل قول: tabpage فعال

    برای اینکه بدونی ایندکس تب جاری کدومه می تونی از tabControl1.SelectedIndex ‌استفاده کنی ولی این راه درستی نیست چون شاید زمانی تصمیم بگیری که ترتیب تب ها رو توی تب کنترل عوض کنید اونوقت این کدهایی که نوشتی به لحاظ منطقی دچار مشکل می شن!
    راه بهتر اینه که از tabControl1.SelectedTab استفاده کنی که خود کنترل تب جاری رو می ده و اینطوری با جابجایی تب مشکلی ایجاد نمی شه

    راهی رو که amireto گفتن موقعی استفاده می شه که بخوایم با تغییر تب جاری کدی اجرا بشه یعنی کدی رو که توی SelectedIndexChanged‌می نویسیم با تغییر تب جاری اجرا می شه که فکر کنم احتمالا مد نظر شما نیست

  7. #7

    نقل قول: tabpage فعال

    میتونی یک متغییر تعریف کنی و بهش عدد صفر بدی.
    رویداد click هر تب رو ریز کنی و هر بار کلیک میشه روی هر تب یک عدد خاص رو توی متغییر بریزی مثلا تب دوم عدد 1 رو برای متغییر ست کنه و الی آخر.
    هر وقت خواستی میتونی عدد داخل متغییر رو ببینی چنده و تبت رو متوجه بشی

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار nazanin_z
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    سن
    35
    پست
    134

    نقل قول: tabpage فعال

    اینجوری نوشتم جواب داد:
    تو کلاس متفیر تعریف کردم
    بعد گفتم اگر selectedindex تبپیج 1 بود ... تو متغیر کلاس عدد مثلا 1 بریز(عدد هر تب پیج رو با if اینجوری ریختم تو کلاس.)
    بعد تو دکمه که گفتم اگر متغیر کلاسم مثلا 1 بود .... دستوراتی میخواستم تو تبپیج 1 نوشته شه رو دادم و همین طور 10 tabpage دیگه رو!!!
    خلاصه جواب داد!
    به نظرتون راهم خوب بوده؟؟
    (میخواستم کدو بذارم اما شلوغ میشد!)
    آخرین ویرایش به وسیله nazanin_z : جمعه 22 مهر 1390 در 16:37 عصر

  9. #9
    VIP آواتار gwbasic
    تاریخ عضویت
    فروردین 1403
    محل زندگی
    تهران
    سن
    42
    پست
    982

    نقل قول: tabpage فعال

    نقل قول نوشته شده توسط nazanin_z مشاهده تاپیک
    اینجوری نوشتم جواب داد:
    تو کلاس متفیر تعریف کردم
    بعد گفتم اگر selectedindex تبپیج 1 بود ... تو متغیر کلاس عدد مثلا 1 بریز(عدد هر تب پیج رو با if اینجوری ریختم تو کلاس.)
    بعد تو دکمه که گفتم اگر متقیر کلاسم مثلا 1 بود .... دستوراتی میخواستم تو تبپیج 1 نوشته شه رو دادم و همین تور 10 tabpage دیگه رو!!!
    خلاصه جواب داد!
    به نظرتون راهم خوب بوده؟؟
    (میخواستم کدو بذارم اما شلوغ میشد!)
    وای از دست شما

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار wolf_majid
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    534

    نقل قول: tabpage فعال

    نقل قول نوشته شده توسط nazanin_z مشاهده تاپیک
    سلام
    در برنامه چندتا tabpage دارم .... با چه کدی میتونم بگم اگر تب پیج 1 فعال بود یکسری دستورات و اگر تب پیج 2 فعال بود یکسری دستورات دیگه رو اجرا کنه؟
    چرا ؟
    خوب از رخداد کلیک هر تب پیج استفاده کنید و دستوراتتون را داخل اون بنویسید و اگر کدی هم بینشون مشترکه تابع کنید

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار wolf_majid
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    534

    نقل قول: tabpage فعال

    هر کاری کردم با switch بنویسم نشد
    از این کد استفاده کن
      private void tabControl1_Selected(object sender, TabControlEventArgs e)
    {
    if (e.TabPage == tabPage1)
    {
    this.Text = ":D";
    MessageBox.Show("Selected Tab Is " + tabPage1.Name);
    }
    else if (e.TabPage == tabPage2)
    {
    MessageBox.Show("Selected Tab Is " + tabPage2.Name);
    }
    else
    {
    MessageBox.Show("Selected Tab Is " + "I Dont Know ...! :D");
    }

    }

    و

     private void Form1_Shown(object sender, EventArgs e)
    {
    tabControl1_Selected(this, new TabControlEventArgs(tabPage1, 0, TabControlAction.Selected));
    }

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •