نمایش نتایج 1 تا 15 از 15

نام تاپیک: ؟:تشخیص وصل شدن دو سیم(ارسل پالس توسط پورت) توسط رایانه(دلفی)

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1383
    محل زندگی
    هیچ کی مثل ایرونی نمیشه
    پست
    134

    Question ؟:تشخیص وصل شدن دو سیم(ارسل پالس توسط پورت) توسط رایانه(دلفی)

    نکته:من کل سایت را گشتم.هیچ تاپیکی پایان ندارد.لطفا ارجاع ندهید.
    متخصصین محترم:
    من می خوام توسط پورت کام30 ورودی داشته باشم.
    طریقه ی درک دلفی مانند این باشد که مثلا کلید F فشرده شده.و من در Onkeypress کد مورد نظر را می گذارم.با این تفاوت که اگر ورودی پورت 1 بود کد را فراخوانی کن.

    اگر درک نکردید با این می فهمید:

    (( 30 کلید وجود دارد.کلید اولی را بزنم برنامه این پیغام را می دهد: ((Num 1 Sent From Serial Port)) و به ترتیب.
    منظور از کلید . کیبود نیست بلکه هر کلید دو سیم است که باید به سریال بفرستد.


    در ضمن اسمبلی بلد نیستم.
    اگر جواب را بدهید(کاپوننتی چیزی) که محشر است. اگر یک کتاب معرفی کنید هم بسیار خوب است.




  2. #2
    کاربر دائمی آواتار disappear
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    پست
    183
    ببین دوست عزیز اگه شما می خوای ورودی به کامپیوتر داشته باشی باید از پروتکل RS232 استفاده کنی . یعنی نمی تونی همین جوری یک سریال رو به پورت بفرستی . شما می تونی بوسیله یک میکروکنترلر ورودیها رو چک کنی بعد به وسیله پورت سریال میکرو به کامپیوتر ارسال کنی البته یک مبدل هم می خواد . اگه خواستی بیشتر راهنمایی می کنم . بعدش در دلفی به وسیله کامپوننتهای پورت سریال می تونی اطلاعات را بخونی .
    ببینم مشکلت را من درست فهمیدم یا نه ؟

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1383
    محل زندگی
    هیچ کی مثل ایرونی نمیشه
    پست
    134
    خیلی ممنون می شم اگه بیشتر توضیح بدید.
    در ضمن من در الکترونیک هم تا حدودی مهارت دارم.

    دوست من این طور چیزی وجود دارد:بین دو پین(از بین پین ها) پورت یک مقاومت X اهمی بگذاریم و یک پارامتر به سیستم ارسال شود.؟
    اگه بله لطفا شماره ی پینها و اگذ خیر توضیح بیشتر لطفا.
    من دوست دارم این بحث پایان داشته باشد.

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1383
    محل زندگی
    هیچ کی مثل ایرونی نمیشه
    پست
    134
    راستی در مورد میکروکنترل هم توضیح بیشتر بدهید.
    خیلی از دوستان ممنونم.

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1383
    محل زندگی
    هیچ کی مثل ایرونی نمیشه
    پست
    134
    لطفا حداقل یک کتاب معرفی کنید.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار disappear
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    پست
    183
    سلام
    در مورد پورت سریال باید بگم که با 3 تا پین کار داریم .
    1- پین ورودی
    2- پین خروجی
    3- زمین
    که در مورد اتصال به پورت سریال باید خروجی مدار شما به ورودی کامپیوتر متصل و بالعکس .
    در مورد مقاومتی که شما گفتید فکر کنم شما با پورت پارالل اشتباه گرفتید که مبحث آن به کلی فرق می کند .

    در مورد میکرو کنترلر ، میکروکنترلر یک آی سی است که قابل برنامه ریزی است یعنی شما با کامپایلر مخصوص برای آن برنامه می نویسید و این آی سی برای شما کارهایی را گفتید انجام می دهد . انواع مختلف میکرو در بازار موجود است که اغلب دارای پورت خروجی و ورودی ، تایمر ، پورت سریال ، مبدل آنالوگ به دیجیتال و ... هستند .
    میکروکنترلر 89S51 شرکت Atmel میکرو پایه است که اغلب برای شروع با این کار می کنند سپس با میکروهای دیگه ادامه می دهند .
    حالا اگه باز اطلاعات خاصی داشتی در خدمتیم .

  7. #7
    در ضمن خیلی احتیاط کن پورتهای ورودی شما جریان کشی بیشتر از حد استاندارد نداشته باشد در غیر اینصورت مطمئنا پورت شما خواهد سوخت .

    ********************** نیلوفری ************************

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار ICEMAN
    تاریخ عضویت
    تیر 1383
    محل زندگی
    Hyper-V
    پست
    476
    اینجا جز سوالات DataBase هر چیز دیگه بپرسی بی جواب میمونه یا هم طوری راهنمایی میشی که
    مثل کوبیدن مخ به طاق هست

    قصد توهین نداشتم

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار disappear
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    پست
    183
    نقل قول نوشته شده توسط ICEMAN
    اینجا جز سوالات DataBase هر چیز دیگه بپرسی بی جواب میمونه یا هم طوری راهنمایی میشی که
    مثل کوبیدن مخ به طاق هست

    قصد توهین نداشتم
    ببینید اینجا محله رفع مشکلاته ، نه آموزش کامل . اونم در ضمینه الکترونیک که باید حتما یک پیش ضمینه ای داشته باشه تا بتونیم پاسخ بدم .
    شاید دلیل دیگه ای بعضی پست ها بی جواب می مونه کسی درباره موضوع اطلاعاتی نداره .

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار disappear
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    پست
    183
    نقل قول نوشته شده توسط nilufari
    در ضمن خیلی احتیاط کن پورتهای ورودی شما جریان کشی بیشتر از حد استاندارد نداشته باشد در غیر اینصورت مطمئنا پورت شما خواهد سوخت .

    ********************** نیلوفری ************************
    در ادامه حرف دوستمون ، اگه از پورت پارالل استفاده می کنی همچین موضوعی پیش میاد ولی در استفاده از پورت خیلی به ندرت اتفاق می افته مگر در مواقعی که اشتباه از پورت استفاده بشه .
    که اون رو هم به وسیله یک بافر می تونی حل کنی .

  11. #11
    نقل قول نوشته شده توسط ICEMAN
    اینجا جز سوالات DataBase هر چیز دیگه بپرسی بی جواب میمونه یا هم طوری راهنمایی میشی که
    مثل کوبیدن مخ به طاق هست

    قصد توهین نداشتم
    سلام
    در اینکه سوالات دیتابیسی جوابهای بیشتر و سریعتری میخورن موافقم دلیلش اینه که کلا توی ایران 90 درصد یا شاید بیشتر برنامه نویسها و پروژه ها دیتابیسی هستند. (من خودم نیستم)
    اما مشکل اصلی سوالاتی که جواب نمیگیرند در اینجا 3 چیزه :

    1) درست مطرح کردن سوال خودش یک هنره و سهم زیادی توی گرفتن جواب مناسب داره. کسی که خودش هم نمیدونه چیکار میخواد بکنه یا خواسته اش چیه یا چه جوری باید مطرح کنه یا در چه زمینه ای است خب جواب مناسب هم نخواهد گرفت.
    2) اینجا برای رفع اشکاله. متاسفانه بعضی از دوستان انتظار دارند که اینجا آموزش ببینند! که هیچ جای دنیا همچین چیزی نیست. مثلا همین دوست ما مشخصه که هیچ تجربه یا اطلاعاتی در این زمینه نداره ولی میخواد هم برنامه نویسی Interfacing بکنه هم الکترونیک یاد بگیره! اوونم اینجا. که مسلمه نباید هم جواب بگیره چون این چیزا چیزی نیست که بشه تو یک خط و دو خط و 10 صفحه یاد داد باید دوره آموزشیش رو بگذرونند. البته مشکل از جای دیگه است. کسی که کاری یا پروژه ای رو به یک نفر واگذار میکنه باید به کسی بده که در اوون زمینه سررشته داره و متاسفانه یه عادت بدی هم که ما ایرانیا داریم اینه که هر پروژه ای به پستمون خورد با کله میگیریم حالا میخواد دیتابیس باشه میخواد مالتی مدیا باشه میخواد سیستم پروگرمینگ باشه... صرفنظر از اینکه اصلا یه ذره در اوون زمینه اطلاعات داریم فقط به صورت هیئتی میخوایم کار رو بگیریم که خب مشکلات بعدیش هم پیش میاد. دوستان در صورتی که در مورد یک پروژه معلومات کافی رو ندارید یا اصلا پروژه رو نگیرید یا اگر گرفتید صابون سختی و یاد گرفتن اینچیزاش رو هم به تنتون بزنید.
    3) خیلی از کسانی که اینجا سوال میکنند متاسفانه ماهیت فروم های اینترنتی رو متوجه نشده اند. فروم مخصوص رفع اشکال و راهنمایی است و بس. نه جای آموزش نه جای حل تمرین. برید توی فروم های خارجی به کسی که سوال کرده فقط یک کلمه راهنمایی میکنند تا طرف بفهمه باید دنبال چی بگرده بقیه رو خودش میره از طریق سرچ و غیره جواب رو بدست میاره! اما اینجا چی. همه انتظار دارند دست به سیاه و سفید نزنند و وقتی اینجا سوال میکنند یک نفر سورس کاملش رو براشون بفرسته. حالا هر چی راهنمایی میکنی هر چی hint میدی هر چی کلمه کلیدی برای جستجو در گوگل میدی طرف بازم سوالشو تکرار میکنه و حتی مثلا وقتی که اسم الگوریتم رو هم میدی بازم میگه من جوابمو نگرفتم ! بابا دیگه رو رو برم جواب پس به چی میگین؟ به سورس کد هلو برو تو گلو؟ این خاصیت ما ایرانیا است که تنبل و مفت خوریم و نمیخواهیم به فکر خودمون فشار بیاریم یا یه ذره فکر کنیم. تا وقتی یه عده هستن که کار میکنن و برام سورس میفرستن اصلا چرا فکر کنم؟؟؟ تعداد قابل توجهی از سوالات مطرح شده در انجمنها متاسفانه در قالب این مورد سوم که گفتم هستند. برای اثبات یه نگاهی به پستهای انجمنهای برنامه نویسی بیندازید.

    یادش بخیر قدیما توی بی بی اس ماورا هم همین مشکل رو داشتیم ولی بالاخره بعد از مدت چند سال فرهنگ لازم ایجاد شده بود و هر گونه پستی هم که شامل موارد فوق بود بلافاصله حذف میشد.

    ممنون علی

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1383
    محل زندگی
    هیچ کی مثل ایرونی نمیشه
    پست
    134

    Thumbs down این جواب شما میدی؟

    نقل قول نوشته شده توسط seyedof
    سلام
    در اینکه سوالات دیتابیسی جوابهای بیشتر و سریعتری میخورن موافقم دلیلش اینه که کلا توی ایران 90 درصد یا شاید بیشتر برنامه نویسها و پروژه ها دیتابیسی هستند. (من خودم نیستم)
    اما مشکل اصلی سوالاتی که جواب نمیگیرند در اینجا 3 چیزه :

    1) درست مطرح کردن سوال خودش یک هنره و سهم زیادی توی گرفتن جواب مناسب داره. کسی که خودش هم نمیدونه چیکار میخواد بکنه یا خواسته اش چیه یا چه جوری باید مطرح کنه یا در چه زمینه ای است خب جواب مناسب هم نخواهد گرفت.
    2) اینجا برای رفع اشکاله. متاسفانه بعضی از دوستان انتظار دارند که اینجا آموزش ببینند! که هیچ جای دنیا همچین چیزی نیست. مثلا همین دوست ما مشخصه که هیچ تجربه یا اطلاعاتی در این زمینه نداره ولی میخواد هم برنامه نویسی Interfacing بکنه هم الکترونیک یاد بگیره! اوونم اینجا. که مسلمه نباید هم جواب بگیره چون این چیزا چیزی نیست که بشه تو یک خط و دو خط و 10 صفحه یاد داد باید دوره آموزشیش رو بگذرونند. البته مشکل از جای دیگه است. کسی که کاری یا پروژه ای رو به یک نفر واگذار میکنه باید به کسی بده که در اوون زمینه سررشته داره و متاسفانه یه عادت بدی هم که ما ایرانیا داریم اینه که هر پروژه ای به پستمون خورد با کله میگیریم حالا میخواد دیتابیس باشه میخواد مالتی مدیا باشه میخواد سیستم پروگرمینگ باشه... صرفنظر از اینکه اصلا یه ذره در اوون زمینه اطلاعات داریم فقط به صورت هیئتی میخوایم کار رو بگیریم که خب مشکلات بعدیش هم پیش میاد. دوستان در صورتی که در مورد یک پروژه معلومات کافی رو ندارید یا اصلا پروژه رو نگیرید یا اگر گرفتید صابون سختی و یاد گرفتن اینچیزاش رو هم به تنتون بزنید.
    3) خیلی از کسانی که اینجا سوال میکنند متاسفانه ماهیت فروم های اینترنتی رو متوجه نشده اند. فروم مخصوص رفع اشکال و راهنمایی است و بس. نه جای آموزش نه جای حل تمرین. برید توی فروم های خارجی به کسی که سوال کرده فقط یک کلمه راهنمایی میکنند تا طرف بفهمه باید دنبال چی بگرده بقیه رو خودش میره از طریق سرچ و غیره جواب رو بدست میاره! اما اینجا چی. همه انتظار دارند دست به سیاه و سفید نزنند و وقتی اینجا سوال میکنند یک نفر سورس کاملش رو براشون بفرسته. حالا هر چی راهنمایی میکنی هر چی hint میدی هر چی کلمه کلیدی برای جستجو در گوگل میدی طرف بازم سوالشو تکرار میکنه و حتی مثلا وقتی که اسم الگوریتم رو هم میدی بازم میگه من جوابمو نگرفتم ! بابا دیگه رو رو برم جواب پس به چی میگین؟ به سورس کد هلو برو تو گلو؟ این خاصیت ما ایرانیا است که تنبل و مفت خوریم و نمیخواهیم به فکر خودمون فشار بیاریم یا یه ذره فکر کنیم. تا وقتی یه عده هستن که کار میکنن و برام سورس میفرستن اصلا چرا فکر کنم؟؟؟ تعداد قابل توجهی از سوالات مطرح شده در انجمنها متاسفانه در قالب این مورد سوم که گفتم هستند. برای اثبات یه نگاهی به پستهای انجمنهای برنامه نویسی بیندازید.

    یادش بخیر قدیما توی بی بی اس ماورا هم همین مشکل رو داشتیم ولی بالاخره بعد از مدت چند سال فرهنگ لازم ایجاد شده بود و هر گونه پستی هم که شامل موارد فوق بود بلافاصله حذف میشد.

    ممنون علی

    برادر شما با این تعداد پست معلوم است که از رو لیاقت به مدیریت نرسیده اید.(پارتی و مخلفات)
    در ضمن این 1،2،3 یی که شما مطرح کردید هیچ ربطی نداشت.
    1:ایراد سوال کجاست؟

    2: هیچ ربطی به پروژه گرفتن نداره.در ضمن کی خواست آموزش ببیند؟اگه به ارسال های من در همین تاپیک نگاه کنید می بینید که من از دوستان ((معرفی یک کتاب)) را در خواست کردم.
    شما از کجای این سوالات این موضوع را فهمیدید که من *هیچ* اطلاعاتی ندارم؟؟؟؟ چه کسی گفته است به من آموزش کامل بدید؟(می بینید به خدا!حرف میزارن دهن مردم)

    3:((استاد شما دانای مطلق نیستید.)))) این حرفها از ادای بی اندازه ی شما ناشی می شود.
    آقایی که *معنی فروم* را درک کردید (ای مدرک ای درراک)



    ****شما به هیچ وجه اجازه توحین به ایرانیان را ندارد.اگر شما مفت خور و طنبل و بی فکر هستید به دیگران نسبت ندهید.{حرف جنابعالی: این خاصیت ما ایرانیا است که تنبل و مفت خوریم و نمیخواهیم به فکر خودمون فشار بیاریم یا یه ذره فکر کنیم}

    شما لایق جواب بسیار تندتر(هر چند این هیچ است) از این بودید.من رعایت بزرگان را کردم.زیادی احساس بزرگی می کنید جناب
    مت

    و در آخر یک درخواست دوستانه دارم:لطف کنید دامین و نام سایت را از www.barnamenevis.org به www.rafw-eshkal.org تغییر دهید.

    ممنون کوشا

  13. #13
    سلام
    هر چند لزومی به جواب به شخصی که اینطوری برداشت کرده نیست ولی برای روشن شدن چند مطلب جواب میدهم.

    آقای عزیز ملاک فعالیت تعداد پست نیست بنده هم بلدم روزی ۱۰۰۰ تا پست چرت و پرت بفرستم! دید و منطق شما از همین استنباطی که دارید کاملا مشخص است. کمیت گرایی به جای کیفیت گرایی. فقط در جایی که لازم باشد پست میفرستم و در خیلی از موارد هم افرادی واردتر از من هستند که زودتر جواب رو پست میکنند و نیازی به دخالت من نیست. ضمنا مگر این سایت کجاست که پارتی بازی داشته باشه؟ مگر مدیر انجمن بودن در اینجا چه حسنی داره؟‌ برای من و شاید بعضی مدیران دیگر فقط شده آشغال جمع کنی و حذف تاپیک. بنده اصلا مدیر محترم سایت رو نمیشناسم و هیچگونه آشنایی هم با ایشان ندارم. ایشان لطف کردند و طبق پستهای قبلی بنده (که تعدادشان کم است ولی لابد از نظر ایشان کیفیت خوب) صلاح دیدند که من مدیر یکی دو انجمن مربوط به تخصصم باشم. پارتی بازی مال اینجا نیست برادر من :) به هر حال منطق شما خیلی برایم جالب بود که از روی تعداد پست مدیر رو انتخاب میکنید...

    در خیلی از قسمتهای جوابم منظورم کلیت افراد بود نه شخص خاص. از اوونجا فهمیدم شما اطلاعاتی در این زمینه ندارید یا اطلاعاتتان کم است که شما در مورد یک موضوع مبانی و پایه ای توضیح خواسته بودید و این اصلا عیب نیست. منظورم از بحث پروژه هم شما نبودید.


    من دانای مطلق نیستم و همچین ادعایی هم ندارم اما به اندازه ای که بلدم ادعا دارم. چون به نظر بنده هر کسی باید به اندازه ای که بلد هست ادعا داشته باشد نه کمتر و نه بیشتر. ضمنا جمله آقایی که معنی..... رو که حالت تمسخر داره رو چشم پوشی میکنم و در لیاقت خودم و خوانندگان اینجا و خود این سایت نمیبینم که جواب چنین حرفهایی رو در اینجا بدم.

    اجازه من دست خودم است. توهین به ایرانیان هم نکردم این یک انتقاد کاملا وارد است حرف من تنها هم نیست.

    ماشاالله همچین کم هم نذاشتید دوست عزیز :) جواب تندترتون رو به صورت خصوصی حاضرم بشنوم. جالبه که تشخیص دادید من لایق جواب تندتر هستم. ممنون از لطف شما.

    درخواست شما مطمئنا مورد بررسی قرارخواهد گرفت و اگر مدیر سایت هم لازم ببینند اینکار رو میکنند اما مطمئن باشید اگر هم دامین سایت قرار باشه تغییر کنه www.amoozesh.org نمیشه و همون www.rafe-eshkal.org که گفتید مناسبتره.

    ممنون علی

  14. #14
    برادر سیدف . با این کودک بی ربط کل کل نکن ؛ وقتت قاعدتا" با ارزشتره و فروم برنامه نویس به فعالیت فنی مدیرانش احتیاج داره ؛ این اطراف افراد متوقع و کم سواد و البته بی ادب کم نیستند ، به شخصه معمولا" یک جواب دو خطی میدم و نوبت بعدی از بیخ دیلیت میکنم ، و به جهنم که خوشش بیاد یا نیاد ؛

    @ کوشا سیستم : قبلا" دو سه مورد برخورد خلاف قاعده ازت دیدم ؛ نوبت بعدی ID ات رو قفل میکنم اگه به این مسیر ادامه بدی .

    روز خوش
    UNIX is simple. It just takes a genius to understand its simplicity
    -- Dennis Ritchie

  15. #15
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1382
    محل زندگی
    l8026070@yahoo.com
    پست
    282

    بحث چی شد!!!!!

    با سلام
    با عرض احترام نسبت به استاد عزیز اینپرایز
    شرمنده ولی جای این بحث ها مگه ایجاست نهایتا یه پیام خصوصی میدین به ایشون.
    آخه استکبار جهانی چی میگه اگه این متن ها رو بخونه!!!!!!!! :))
    ولی در هر صورت توهین به جامعه ایرانیان اون هم از یه همچنین سایتی کار اشتباهی است. خداییش!
    اما اصل مطلب اکه ادامه این مبحث چی شد و آیا میشه یه تاپیک برای برنامه نویسی سخت افزار هم داشته باشیم یا نه؟

    با تشکر و عرض ادب و احترام

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •