نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: متغیر سراسری و دکمه

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار haniyehghassami
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    37
    پست
    138

    Question متغیر سراسری و دکمه

    سلام
    من 2 تا سوال داشتم:

    1- یه متغیر میخام بدون استفاده از sql یه عدد یا رشته را همیشه تو برنامم نگه داره حتی اگه برنامه بسته بشه بعد باز بشه؟ هر کسی هر راهی که به ذهنش میرسه میشه بهم بگه؟

    2- واسه ی یکی از دکمه های صفحه کلید یه کد نوشتم ( دکمه space) اما توی کدم موقع اجرا همینکه این کلید و فشار میدم هم کد من اجرا میشه هم اینکه اگه یکی دیگه از دکمه های برنامم رو حالت انتخاب شده باشه اونم کدش اجرا میشه .....یعنی در اصل با space هم کدی که براش نوشتم اجرا میشه هم اینکه یکی از دکمه هام انتخاب و همزمان باز میشه

    میشه کمکم کنین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار nilmil_nil
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    بندر گناوه
    سن
    36
    پست
    598

    نقل قول: متغیر سراسری و دکمه

    سوال 1 باید اون متغیر رو توی یه فایل ذخیره کنی یا اینکه توی رجیستری دخیره کنی و هر وقت برنامه اجرا شد از رجیستری بخونی
    سوال 2: کدی که نوشتی رو بذار

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار haniyehghassami
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    37
    پست
    138

    نقل قول: متغیر سراسری و دکمه

    سلام ممنونم
    سوال 1 باید اون متغیر رو توی یه فایل ذخیره کنی یا اینکه توی رجیستری دخیره کنی و هر وقت برنامه اجرا شد از رجیستری بخونی
    میشه واسه اولی بیشتر توضیح بدین
    سوال 2: کدی که نوشتی رو بذار
    این کدمه که کارش اینه که یه تماس تلفنی را باید با زدن کلید space صفحه کیبورد جواب بدن اما یه دکمه دیگه تو صفحه فرمم هست که وقتی اسپیس میزنم اونم انگار روش کلیک شده رویدادش اجرا میشه
     private void Frm_main_KeyUp(object sender, KeyEventArgs e)
    {
    if (e.KeyData == Keys.Space)
    {
    //MessageBox.Show("yes");
    UC_form_operator u = new UC_form_operator();
    u.timer1.Start();

    int nSelectedItemIndex = Cl_va.lineNO;
    if (nSelectedItemIndex == -1)
    return;

    int nLineNo = FindLine();//خط آزاد را پیدا میکند
    if (nLineNo == -1)//درصورت نبود خط آزاد پیغام میدهد
    {
    MessageBox.Show("No line is free", "VaVo SDK");
    return;
    }

    String sCallId = call_id;

    //برای دریافت تماس با یک شماره خط و شماره تماس گیرنده و دستگاه ورودی و خروچی
    if (!VaUserAgentOCX.AcceptCall(nLineNo, sCallId, 0, 0))
    {
    ErrorMessages();
    return;
    }
    }
    }

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار nilmil_nil
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    بندر گناوه
    سن
    36
    پست
    598

    نقل قول: متغیر سراسری و دکمه

    خوب باید فوکوس روی فرم باشه حتما تا اون کد دکمه اجرا نشه
    چون اون دکمه فوکوس میره روش و با Space زدن اون دکمه کلیک میشه

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار nilmil_nil
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    بندر گناوه
    سن
    36
    پست
    598

    نقل قول: متغیر سراسری و دکمه

    سوال اولت

    using Microsoft.Win32;
    واسه نوشتن توی رجیستری:
    RegistryKey RegKey = Registry.CurrentUser.OpenSubKey(@"Software", true);
    RegKey.SetValue("6527", "THIS IS OK");

    واسه خوندن از رجیستری
    RegistryKey RegKey = Registry.CurrentUser.OpenSubKey(@"Software", true);
    try
    {
    Reg = RegKey.GetValue("6527").ToString();
    }
    catch
    {
    RegKey.SetValue("6527", "NoOK");
    }

    Reg = RegKey.GetValue("6527").ToString();

    اگه سوالی بود بگین راهنمایی می کنم

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار m.soleimani
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    639

    نقل قول: متغیر سراسری و دکمه

    نقل قول نوشته شده توسط haniyehghassami مشاهده تاپیک
    سلام
    من 2 تا سوال داشتم:

    1- یه متغیر میخام بدون استفاده از sql یه عدد یا رشته را همیشه تو برنامم نگه داره حتی اگه برنامه بسته بشه بعد باز بشه؟ هر کسی هر راهی که به ذهنش میرسه میشه بهم بگه؟

    2- واسه ی یکی از دکمه های صفحه کلید یه کد نوشتم ( دکمه space) اما توی کدم موقع اجرا همینکه این کلید و فشار میدم هم کد من اجرا میشه هم اینکه اگه یکی دیگه از دکمه های برنامم رو حالت انتخاب شده باشه اونم کدش اجرا میشه .....یعنی در اصل با space هم کدی که براش نوشتم اجرا میشه هم اینکه یکی از دکمه هام انتخاب و همزمان باز میشه

    میشه کمکم کنین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    برای اولی از settings ها استفاده کنید:
    http://msdn.microsoft.com/en-us/libr...8VS.80%29.aspx

    برای دومی هم کلید اسپیس خودتون رو هندل کنید:
    http://msdn.microsoft.com/en-us/library/ms171538.aspx

    اینم لیست همه کلیدها:
    http://msdn.microsoft.com/en-us/libr...(v=vs.71).aspx

    شاد و پیروز باشید./

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار nunegandom
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    الان اصفهان
    سن
    33
    پست
    828

    نقل قول: متغیر سراسری و دکمه

    1- از Environment Variables استفاده کن
    برای set:

    Environment.SetEnvironmentVariable("ABC","123",Env ironmentVariableTarget.User);

    برای get:

    Environment.GetEnvironmentVariable("ABC", EnvironmentVariableTarget.User);


    برای دیدن Environment Variables هم میتویند به
    mycomputer -(right click)-> properties -->Advanced Tab --> Environment Variables برید

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار haniyehghassami
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    37
    پست
    138

    نقل قول: متغیر سراسری و دکمه

    سلام
    ممنونم از همه
    مشکلم حل شد

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •