نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: محدود کردن اعداد در کادر متنی

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    کنار ساحل نیلگون خلیج همیشه فارس
    پست
    440

    محدود کردن اعداد در کادر متنی

    سلام
    من میخوام TextBox را فقط به اعداد اختصاص بدم یعنی وقتی حروف زدم وارد نشه.یا برعکس فقط به حروف اختصاص بدم یعنی وقتی اعداد بزم وارد نشه.

  2. #2

    نقل قول: محدود کردن اعداد در کادر متنی


  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    کنار ساحل نیلگون خلیج همیشه فارس
    پست
    440

    نقل قول: محدود کردن اعداد در کادر متنی

    ممنونم ولی این که با vb بود
    اگه کسی با C#‎ بلده از ما بی دریغ نکنه.
    ممنون

  4. #4

    نقل قول: محدود کردن اعداد در کادر متنی

    // Boolean flag used to determine when a character other than a number is entered.
    private bool nonNumberEntered = false;
    // Handle the KeyDown event to determine the type of character entered into the control.
    private void textBox1_KeyDown(object sender, KeyEventArgs e)
    {
    // Initialize the flag to false.
    nonNumberEntered = false;
    // Determine whether the keystroke is a number from the top of the keyboard.
    if (e.KeyCode < Keys.D0 || e.KeyCode > Keys.D9)
    {
    // Determine whether the keystroke is a number from the keypad.
    if (e.KeyCode < Keys.NumPad0 || e.KeyCode > Keys.NumPad9)
    {
    // Determine whether the keystroke is a backspace.
    if (e.KeyCode != Keys.Back)
    {
    // A non-numerical keystroke was pressed.
    // Set the flag to true and evaluate in KeyPress event.
    nonNumberEntered = true;
    }
    }
    }
    }

    private void textBox1_KeyPress(object sender, KeyPressEventArgs e)
    {
    if (nonNumberEntered == true)
    {
    MessageBox.Show("Please enter number only...");
    e.Handled = true;
    }
    }

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار nilmil_nil
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    بندر گناوه
    سن
    36
    پست
    598

    نقل قول: محدود کردن اعداد در کادر متنی


    در رویداد KeyPerss Text box اینا رو بنویس
    اگر میخوای عدد وارد بشه
    e.Handled = (char.IsDigit(e.KeyChar) || char.IsControl(e.KeyChar)) ? false : true;
    اگه میخوای حروف وارد بشه
    e.Handled = (char.IsLetter(e.KeyChar) || char.IsControl(e.KeyChar) || char.IsWhiteSpace(e.KeyChar)) ? false : true;


  6. #6
    کاربر دائمی آواتار shahrzad87
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    259

    نقل قول: محدود کردن اعداد در کادر متنی

    کد زیر رو توی event -> keyPress اون textbox بنویسین که فقط عدد رو قبول کنه :



    if ((!char.IsDigit(e.KeyChar)) && (((int)e.KeyChar) != 8))
    {
    e.Handled = true;
    return;
    }



    8 کذ اسکی BackSpace هست که اگر می خواین اون هم غیر فعال بشه از شرط حدفش کنین.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار sayvan
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    خودم
    سن
    34
    پست
    163

    نقل قول: محدود کردن اعداد در کادر متنی

    از كنترل MaskTextBoX هم ميتوني استفاده كني با استفاده از خاصيت ماسك كنترل

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار aminaltavista
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    31
    پست
    432

    نقل قول: محدود کردن اعداد در کادر متنی

    e.Handled = true;

    این خط کد چیه

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار uniqueboy_ara
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    420

    نقل قول: محدود کردن اعداد در کادر متنی

    شما کلمه Handled رو به عنوان کاری که قراره انجام بشه در نظر بگیر ( تایپ شدن متن در TextBox )، حالا با این ذهنیت، این خط کد براتون قابل درک میشه!
    وقتی True باشه کار مورد نظر انجام میشه، و اگر False باشه انجام نمیشه :)

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •