نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: خطای syntax errorr in insert into statment

  1. #1

    خطای syntax errorr in insert into statment

    هنگام اجرای برنامه خودم که با vb.net نوشتم با خطای (syntax errorr in insert into statment) مواجه شدم دلیل این خطا از چیه؟ با تشکر

  2. #2

    نقل قول: سلام لطفا راهنمایی کنید؟

    نقل قول نوشته شده توسط vahidniya مشاهده تاپیک
    هنگام اجرای برنامه خودم که با vb.net نوشتم با خطای (syntax errorr in insert into statment) مواجه شدم دلیل این خطا از چیه؟ با تشکر
    به کدوم خط ایراد گرفته ؟
    این جور که نشون میده انگار مشکل از بانکه
    بانکت درست کار میکنه ؟ و ...

  3. #3

    نقل قول: سلام لطفا راهنمایی کنید؟

    Me.Tbl_dbTableAdapter.Fill(Me.DstShrkat.Tbl_db)

  4. #4

    نقل قول: سلام لطفا راهنمایی کنید؟

    من در دیتابیس نوع داده بعضی از متغیرها رو عوض کردم مثلا text رو به integer تغییر دادم هنگامی که در برنامه می خوام داده هامو پر کنم این errorr رو میده

  5. #5

    نقل قول: سلام لطفا راهنمایی کنید؟

    الان پیغام خطا در مورد insert into و کدش کد select ....
    عجیبه
    فکر کنم اشتباه میکنید
    اگه مشکل از اینسرت باشه طبیعیه که وقتی نوع فیلد هاتون عوض بشه درست کار نکنه
    شما هم باید فیلد ها رو با اطلاعات مناسبش پر کنید .
    مثلا رشته رو جای عدد بفرستید خب معلومه که خطا بگیره

  6. #6

    نقل قول: سلام لطفا راهنمایی کنید؟

    در ضمن این خطا رو هم میده:
    'C:\Documents and Settings\All Users\Documents\Sherkat howprg.blogfa.com\Sherkat\Sherkat\bin\Debug\bin\De bug\db.mdb' is not a valid path. Make sure that the path name is spelled correctly and that you are connected to the server on which the file resides.

  7. #7

    نقل قول: سلام لطفا راهنمایی کنید؟

    من هنگام وارد کردن اطلاعات همه چیز رو درست وارد میکنم یعنی بجای فیلد عدد همون عدد رو وارد میکنم و بجای فیلد text متن وارد میکنم

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار M.KH-SH
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    847

    نقل قول: سلام لطفا راهنمایی کنید؟

    در فراخوانی و باز کردن بانک مشکلی ندارین؟ یعنی محتویات بانک رو داخل برنامه میتونی ببینی؟

    خوب زمانی که مقدار داری میدی متناسب با نوعی که انتخاب کردی اونو وارد کن
    مثلا اگه boolean دادی اونو باید با true , false پر کنی نه بیای توش بنویسی حسن کچل خوب برای عدد ها هم که نوع int انتخاب کردی اونم باید فقط عدد بدی بهش عدد هم از تکس باکس به صورت مستقیم نمیتونی وارد کنی اول باید اونو تبدیل به integer کنی بد وارد کنی.

    اگه بازم درست نشد تک تک نوشته هارو که در کوئری نوشتی با بانک بررسی کن.

    اگه درست نشد برنامه رو بزار تا درست کنم برات (میتونی email هم بزنی)

  9. #9

    نقل قول: سلام لطفا راهنمایی کنید؟

    نقل قول نوشته شده توسط vahidniya مشاهده تاپیک
    در ضمن این خطا رو هم میده:
    'C:\Documents and Settings\All Users\Documents\Sherkat howprg.blogfa.com\Sherkat\Sherkat\bin\Debug\bin\De bug\db.mdb' is not a valid path. Make sure that the path name is spelled correctly and that you are connected to the server on which the file resides.
    این که میگه بانکو نمیتونه لود کنه
    ببین بانک چشه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •