نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: متد InitializeComponent(); چیست ؟و چه کاری انجام میدهد؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار F.zeinali
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    243

    Question متد InitializeComponent(); چیست ؟و چه کاری انجام میدهد؟

    سلام دوستان
    من یه سازنده (constructor) دارم که در زیر نشان داده شده

    public Form2(string Text)
    {
    InitializeComponent();
    listBox1.Items.Add(Text);
    }


    حالا می خواستم بدونم کاری متد InitializeComponent(); انجام میده چیه و اصولا به چه دردی می خوره؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار jeson_park
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    گچساران
    سن
    33
    پست
    595

    نقل قول: متد InitializeComponent(); چیست ؟و چه کاری انجام میدهد؟

    با سلام
    ببنید وقتی شما مثلا یه دکمه می کشید روی فرم و یه سری خصوصیات مثل طول و عرض و اسم و ...بهش می دید همه این ها کدشون در هاین تابع هستن
    مثلا کد زیر بخشی از این تابع هست

    this.comboBox1.FormattingEnabled = true;
    this.comboBox1.Items.AddRange(new object[] {
    "item1",
    "item2",
    "item3"});
    this.comboBox1.Location = new System.Drawing.Point(0, 0);
    this.comboBox1.Name = "comboBox1";
    this.comboBox1.Size = new System.Drawing.Size(121, 21);
    this.comboBox1.TabIndex = 0;
    //
    // timer1
    //
    this.timer1.Enabled = true;
    this.timer1.Interval = 1000;


    برای مثال وقتی شما یه تایمر رو وری فرم می کشید و بعد در پنجره properties خصوصیت enable رو true می کنید کد 1 خط مونده به آخر تولید می شه

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار F.zeinali
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    243

    نقل قول: متد InitializeComponent(); چیست ؟و چه کاری انجام میدهد؟

    با سلام خدمت شما دوست عزیز

    یعنی اگر این متد نباشه این خصوصیات نمی تونن Set بشن؟
    تویه اون مثالی که خودم زدم بودن یا نبودن این متد تاثیری در انجام کار سازنده نداره!حداقل به ظاهر اینجوریه.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار nilmil_nil
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    بندر گناوه
    سن
    36
    پست
    598

    نقل قول: متد InitializeComponent(); چیست ؟و چه کاری انجام میدهد؟

    نه دوست عزییز
    همونطور که از اسمش پیداست سازنده فرم هست
    و تمام کنترل ها و خصوصیاتشون توی این متذ ست میشن
    برای امتحان شما اون کامنت کن تا متوجه بشی
    یا برو توی Designer فرم تا ببینی که تمام کترل ها اونجا ساخته میشن و مقدار دهی میشن
    و دوباره برای تست یکی از خصوصیات یا کنترل ها رو کامنت کن

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •