نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: چگونگی قرار دادن شماره برای ردیفهای Data Grid (فقط در ظاهر برنامه)

  1. #1

    Red face چگونگی قرار دادن شماره برای ردیفهای Data Grid (فقط در ظاهر برنامه)

    چگونگی قرار دادن شماره برای ردیفهای Data Grid (فقط در ظاهر برنامه)؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار elena2007
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    آذربایجان - خوی
    سن
    36
    پست
    122

    نقل قول: چگونگی قرار دادن شماره برای ردیفهای Data Grid (فقط در ظاهر برنامه)

    private void dataGridViewX1_RowStateChanged(object sender, DataGridViewRowStateChangedEventArgs e)
    {
    for (int i = 0; i < dataGridViewX1.Rows.Count; i++)
    dataGridViewX1.Rows[i].Cells["radif"].Value = i + 1;
    }

  3. #3

    نقل قول: چگونگی قرار دادن شماره برای ردیفهای Data Grid (فقط در ظاهر برنامه)

    با تشکر از جوابت ولی منظور من روی استایل خود دیتا کرید بود نه ردیفهای داخلی ............

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    قائمشهر
    پست
    268

    نقل قول: چگونگی قرار دادن شماره برای ردیفهای Data Grid (فقط در ظاهر برنامه)

    نقل قول نوشته شده توسط afshines مشاهده تاپیک
    با تشکر از جوابت ولی منظور من روی استایل خود دیتا کرید بود نه ردیفهای داخلی ............
     private void dataGridView1_RowPostPaint(object sender, DataGridViewRowPostPaintEventArgs e)
    {

    using (SolidBrush b = new SolidBrush(Color.Black))
    {

    e.Graphics.DrawString((e.RowIndex).ToString(), e.InheritedRowStyle.Font, b, (sender as DataGridView).Width - e.RowBounds.Location.X - 15, e.RowBounds.Location.Y + 4);
    }
    }

  5. #5
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    28

    نقل قول: چگونگی قرار دادن شماره برای ردیفهای Data Grid (فقط در ظاهر برنامه)

    در رویداد roeprepain شی گرید با استفاده از اسن ستون مقدار قبلی اش را بگیر و با یک جمع کن.اگه نا مفهمو گفتم بگید تا کدشو براتون بذارم

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •