نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: سوال در مورد نوع تبدیلات داده ای و نحوه ی گگرفتن اطلاعات و ... در #C

  1. #1

    سوال در مورد نوع تبدیلات داده ای و نحوه ی گگرفتن اطلاعات و ... در #C

    سلام دوستان برنامه نویس
    یه سوال مبتدیانه داشتم خدمتتون...
    به کد زیر نگاه کنید:
    int[,] a=new int[3,100];
    int n;
    Console.WriteLine("enter the number of procces: ");
    n=Int32.Parse(Console.ReadLine());
    Console.WriteLine("enter start and service time for each procces: ");
    for(int i=0;i<n;i++)
    {
    a[0,i] =Int32.Parse(Console.ReadLine());
    a[1,i] = Int32.Parse(Console.ReadLine());
    a[2,i]=i+1;
    }

    در قسمت گرفتن اطلاعات و ذخیره در آرایه چطوری بنویسم که هر ستون رو در یک سطر بگیره؟ در حالی که تو کد بالا واسه گرفتن یه خونه از ستون باید اینتر بزنم که میشه یه سطر و واسه کل ستون ها میشه 2 سطر+ سومی رو هم که خودش کپی میکنه.
    ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  2. #2

    نقل قول: سوال در مورد نوع تبدیلات داده ای و نحوه ی گگرفتن اطلاعات و ... در #C

    من نمی دونم چرا هر سری که تو این انجمن سوال می پرسم کسی جواب نمیده. یعنی ما ارزش نداریم؟ حداقل مدیرای انجمن بیان به سوال به این سادگی پاسخ بدن...

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار sanay_esh
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    برنامه نویس !
    سن
    39
    پست
    449

    نقل قول: سوال در مورد نوع تبدیلات داده ای و نحوه ی گگرفتن اطلاعات و ... در #C

    سلام
    میتونی یه کاری بکنی و تمامی پارامترهایی که میخوایی از کاربر دریافت کنی رو در یک سطر بگیری بدین ترتیب که وجه تمایز پارامترها یا آیتم های یه علامت مخصوص باشه
    یعنی تو میتونی به کاربر یک مثال هم بیاری که بتونه تشخیص بده که چطوری باید اعداد را وارد کنه مثلا 1,2,3,4,5,6
    این یک رشته است که میتونی با جداکردن این اعداد با علامت خاص (,) بتونی پارامترهای خودت را از کاربر دریافت کنی !
    اگه درست متوجه شده باشم من به جای این تو باشم اینکاری که بهت گفتم رو انجام میدم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار wolf_majid
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    534

    نقل قول: سوال در مورد نوع تبدیلات داده ای و نحوه ی گگرفتن اطلاعات و ... در #C

    ببین همینو می خوای ؟


    int[,] a = new int[3, 100];
    int n;
    Console.WriteLine("enter the number of procces: ");
    n = Int32.Parse(Console.ReadLine());
    Console.WriteLine("enter start and service time for each procces: ");
    for (int j = 0; j < 2; j++)
    {
    for (int i = 0; i < n; i++)
    {
    Console.Write("enter Number [{0}][{1}] : ", j, i);
    a[j, i] = Int32.Parse(Console.ReadLine());
    if (j == 1)
    a[2, i] = i + 1;
    }
    }

    for (int i = 0; i < 3; i++)
    {
    for (int j = 0; j < n; j++)
    Console.Write(a[i, j]+"\t");
    Console.WriteLine();
    }

    Console.ReadLine();

  5. #5

    نقل قول: سوال در مورد نوع تبدیلات داده ای و نحوه ی گگرفتن اطلاعات و ... در #C

    من فقط میخواستم مثلا اطلاعات رو به صرت زیر بگیره:
    3 3
    7 4
    1 5
    2 1
    اگه کسی بتونه خودش کدهای اصلی که میخوام رو اینجا قرار بده ممنون میشم.من یکم زیادی آماتور هستم

  6. #6

    نقل قول: سوال در مورد نوع تبدیلات داده ای و نحوه ی گگرفتن اطلاعات و ... در #C

    کسی نیست جواب بده؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •