نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: مشکل عجیب در maskedTextBox

  1. #1

    مشکل عجیب در maskedTextBox

    سلام
    من یک maskedTextBox بر روی فرم گذاشتم و از properties بر روی خاصیت mask آن کلیک کردم و در آن 0000/00/00 را برای وارد کردن تاریخ وارد کردم که درستم کار میکنه
    حالا میخوام ، برای راحتی کاربر ، کاربر دیکه 139 را وارد نکنه به همین دلیل خاصیت mask را بصورت 1390/00/00 تغییر دادم ولی در خروجی فقط 13 نشان میدهد و 9 را نشان نمیدهد حالا که اگر در mask اگر 1380/00/00 را وارد کنم خروجی 138 نشان داده میشود در هر دو صورت کارکتری که وارد کردم قابل تغییر نیست مثلا 13 را نمیشود تغییر داد
    لطفا بگویید چطور میتوانم برای کاربر 139 را نشان دهم و این مقدار را اگر کاربر خواست بتواند تغییر دهد ؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار h-rafiee
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    گیلان-صومعه سرا
    پست
    167

    نقل قول: مشکل عجیب در maskedTextBox

    من دگ چک نکردم اما یه سر به این لینک بزنی بد نیست

    لینک

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار nilmil_nil
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    بندر گناوه
    سن
    36
    پست
    598

    نقل قول: مشکل عجیب در maskedTextBox

    سلام
    من چک کردم بله مثل اینکه با 9 مشکل داره
    دوست عزیز شما باید این کد رو توی فرم لود یا هر جایی که نیاز هست بذار
    maskedTextBox1.Text = "139";

  4. #4

    نقل قول: مشکل عجیب در maskedTextBox

    نقل قول نوشته شده توسط csharpprogramer88 مشاهده تاپیک
    سلام








    من یک maskedTextBox بر روی فرم گذاشتم و از properties بر روی خاصیت mask آن کلیک کردم و در آن 0000/00/00 را برای وارد کردن تاریخ وارد کردم که درستم کار میکنه








    حالا میخوام ، برای راحتی کاربر ، کاربر دیکه 139 را وارد نکنه به همین دلیل خاصیت mask را بصورت 1390/00/00 تغییر دادم ولی در خروجی فقط 13 نشان میدهد و 9 را نشان نمیدهد حالا که اگر در mask اگر 1380/00/00 را وارد کنم خروجی 138 نشان داده میشود در هر دو صورت کارکتری که وارد کردم قابل تغییر نیست مثلا 13 را نمیشود تغییر داد








    لطفا بگویید چطور میتوانم برای کاربر 139 را نشان دهم و این مقدار را اگر کاربر خواست بتواند تغییر دهد ؟





    strMask.Replace("9","\\9").Replace("0","\\0");

  5. #5

    نقل قول: مشکل عجیب در maskedTextBox

    اینطوری که فهمدیم با تغییر تنظیمات ویندوز تنظیمات تاریخ بهم میخوره دسته ؟

    اگر اینطور باشه که خیلی بده راه حلش چیه ؟ که با تغییر تنظیمات برنامه ما کار خودش را انجام بده ؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار nilmil_nil
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    بندر گناوه
    سن
    36
    پست
    598

    نقل قول: مشکل عجیب در maskedTextBox

    به نظر من خودت یک mask TextBox طراحی کن
    امکاناتش رو هم بیشتر کن
    کار ساده ایه

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار haniyehghassami
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    37
    پست
    138

    نقل قول: مشکل عجیب در maskedTextBox

    منم با nilmil_nil موافقم دوست عزیز

  8. #8

    نقل قول: مشکل عجیب در maskedTextBox

    نقل قول نوشته شده توسط nilmil_nil مشاهده تاپیک
    به نظر من خودت یک mask TextBox طراحی کن
    امکاناتش رو هم بیشتر کن
    کار ساده ایه
    یعنی چطوری؟ یک دی ال ال بسازم؟

  9. #9
    کاربر تازه وارد آواتار ploto_m
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    جایی که دوست ندارم باشم!
    پست
    43

    نقل قول: مشکل عجیب در maskedTextBox

    نقل قول نوشته شده توسط csharpprogramer88 مشاهده تاپیک
    سلام
    من یک maskedTextBox بر روی فرم گذاشتم و از properties بر روی خاصیت mask آن کلیک کردم و در آن 0000/00/00 را برای وارد کردن تاریخ وارد کردم که درستم کار میکنه
    حالا میخوام ، برای راحتی کاربر ، کاربر دیکه 139 را وارد نکنه به همین دلیل خاصیت mask را بصورت 1390/00/00 تغییر دادم ولی در خروجی فقط 13 نشان میدهد و 9 را نشان نمیدهد حالا که اگر در mask اگر 1380/00/00 را وارد کنم خروجی 138 نشان داده میشود در هر دو صورت کارکتری که وارد کردم قابل تغییر نیست مثلا 13 را نمیشود تغییر داد
    لطفا بگویید چطور میتوانم برای کاربر 139 را نشان دهم و این مقدار را اگر کاربر خواست بتواند تغییر دهد ؟

    اگه دقت کرده باشید برای mask چندتا علامت قرار دارن که هر کدوم در یه جایی استفاده میشه مثلا موقعی که شما 0 میزارید به این معنیه که کاربر حتما باید به جای اون صفر عدد وارد کنه یعنی به صورت اجباری یه عدد وارد بشه اما عدد 9 به معنای یه عدد اختیاریه یعنی هم می تونه وارد بشه هم نه
    و چون 9 یکی از علامت های خود mask هست پس موقعی که استفاده کنید چیزی به جاش نشون نمیده .
    شما می تونی تو text عدد 139 رو بنویسی.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •