نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: دلیل دیر محاسبه کردن کد Sql سرور

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار darrudi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    نيشابور
    پست
    103

    Question دلیل دیر محاسبه کردن کد Sql سرور

    سلام خدمت دوستان برنامه بنویسم

    یک دردسر اساسی دارم در مورد یک تکه کد حیاتی

    سوال : زمانی که من برای مجموع مبلغ فاکتور هر قلم کالا اضافه میکنم زمانی که من به سرعت کالای

    خودم رو اضافه میکنم مجموع مبلغ را به من نمیده و در صورتی به من مجموع درست را میده که من ۲ ثانیه

    دیر تر اضافه کنم

    این تکه کد من :

    ADOSearch.SQL.Text:=
    'Select sum(Cost) from frosh '+
    'Where Sh_factor='+quotedstr(sEdit5.Text);

    ADOSearch.Active:=true;

  2. #2

    نقل قول: دلیل دیر محاسبه کردن کد Sql سرور

    همچین کدی یا باید به صورت SP در سمت سرور نوشته بشه، یا حداقل به صورت یک کوئری پارامتریک نوشته بشه، نه اینکه هر بار دستور SQL از نو نوشته بشه. فقط کلی وقت صرف آماده کردن دستور SQL تغییر داده شده میشه! جدای از اون، مسائل مختلف دیگه مثل تاخیر در ارسال و دریافت داده بین سرور و کلاینت و غیره هم می تونند در کاهش سرعت نقش داشته باشند.


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  3. #3

    نقل قول: دلیل دیر محاسبه کردن کد Sql سرور

    سلام.
    جناب کشاورز "فقط کلی وقت صرف آماده کردن دستور SQL تغییر داده شده میشه!" رو می شه توضیح بیشتری بفرمایید؟
    منظورتون که کار با رشته نیست
    در دلفی برای آماده کردن کدهای دیتابیسی آیا زمان مصرف میشه؟ چرا؟
    ممنون می شم در این باره کمی مطلب رو باز کنید.
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  4. #4

    نقل قول: دلیل دیر محاسبه کردن کد Sql سرور

    جناب کشاورز "فقط کلی وقت صرف آماده کردن دستور SQL تغییر داده شده میشه!" رو می شه توضیح بیشتری بفرمایید؟
    منظورتون که کار با رشته نیست
    در دلفی برای آماده کردن کدهای دیتابیسی آیا زمان مصرف میشه؟ چرا؟
    ممنون می شم در این باره کمی مطلب رو باز کنید.
    هر کوئری توسط موتور بانک اطلاعاتی پارس میشه، تحلیل میشه، براش یک Execution Plan ساخته میشه، و مبتنی بر اون، داده ها از جداول واکشی میشند. کوئری که دائما تغییر کنه، تمام این مراحل براش تکرار میشه، اما یک کوئری پارامتریک در اجرای اولش این مراحل براش انجام میشه، ولی چون در اجراهای بعدی فقط پارامترها تغییر می کنند، بخش عمده این مراحل تکرار نمیشه، و مشابه Stored Procedure در سمت موتور بانک اطلاعاتی اجرا میشه.


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •