نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: یه سوال کوچولو برای آرشیو

  1. #1

    یه سوال کوچولو برای آرشیو

    سلام
    تاریخ مطالب در سایت به صورت میلادی ثبت میشه و زمان نمایش با jdate تبدیل به شمسی می کنم
    تا اینجا مشکلی نیست

    حالا میام آرشیو رو لیست می کنیم :
    آرشیو ماه 10 سال 1389
    آرشیو ماه 09 سال 1389
    آرشیو ماه 08 سال 1389

    و لینک هر آرشیو این میشه : archive.php?list=1390-10

    مشکل اینجا شروع میشه
    روی لینک که میزنیم ، چون تاریخ شمسی در دیتابیس ذخیره نشده ، در نتیجه چیزی نشون نمیده
    حالا اگه همینو اگه میلادی بزنیم درست کار میکنه

    میخوام لینک شمسی باشه ، اطلاعات مورد نظر هم از دیتابیس بکشه بیرون
    چه کنم ؟
    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Reza1607
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    يه جايي تو مشهد
    پست
    969

    نقل قول: یه سوال کوچولو برای آرشیو

    شما تاريخ رو به صورت
    1390-07-15
    ذخيره كنيد و بعد اين هم كوئريتون

    $query="SELECT id,subject,`date` FROM tbl_news WHERE `date` like '".$_GET['list']."-__'";


  3. #3

    نقل قول: یه سوال کوچولو برای آرشیو

    مشکل اینه که اینطوری در دیتابیس ذخیره نمیشه
    مشکل اصلی همینه !
    مجبورم میلادی ذخیره کنم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Reza1607
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    يه جايي تو مشهد
    پست
    969

    نقل قول: یه سوال کوچولو برای آرشیو

    خوب دو راه داريد
    راه اول فيلد تاريخ رو به صورت CHAR بگيريد و تاريخ رو به صورت شمسي ذخيره كنيد
    راه دوم فيلد تاريخ رو از نوع Date بگيريد و قبل از ذخيره كردن تاريخ تاريختون رو از شمسي به ميلادي ( با كمك jdate) تبديل كنيد و بعد ذخيره كنيد و زماني هم كه خواستيد كوئري بگيريد اول تاريخ رو به ميلادي تبديل كنيد بعد كوئري رو اجرا كنيد

  5. #5

    نقل قول: یه سوال کوچولو برای آرشیو

    یعنی char در نظر بگیرم و زمان ذخیره اینطوری ذخیره بشه : 1390-05-01
    ؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Reza1607
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    يه جايي تو مشهد
    پست
    969

    نقل قول: یه سوال کوچولو برای آرشیو

    بله اين يك راهش هست

  7. #7

    نقل قول: یه سوال کوچولو برای آرشیو

    خب من این کارو کردم
    اما زمانی که باز میخوام بکشم بیرون اطلاعات رو ، زیر 1970 رو باز نشون نمیده :(

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار Reza1607
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    يه جايي تو مشهد
    پست
    969

    نقل قول: یه سوال کوچولو برای آرشیو

    اصلا دليلي وجود نداره كه نتونه برنگردونه چون شما داريد تاريخ رو به صورت رشته ذخيره مي كنيد

  9. #9

    نقل قول: یه سوال کوچولو برای آرشیو

    خب زمانی که به صورت رشته ذخیره میکنم ، چطوری خروجی رو 28 ابان 1388 بکنم ؟

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار Reza1607
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    يه جايي تو مشهد
    پست
    969

    نقل قول: یه سوال کوچولو برای آرشیو


    //به ميلادي
    date('Y M d',strtotime($row['date']));
    //به شمسي با استفاده از كتابخانه jdate
    jdate('Y M d',strtotime($row['date']));

  11. #11

    نقل قول: یه سوال کوچولو برای آرشیو

    داداش منم از این استفاده می کنم
    اما اگه date بزارم سال رو به 1970 بر میگردونه و اگه jdate کنم به 1348 بر میرگدونه

  12. #12

    نقل قول: یه سوال کوچولو برای آرشیو

    دوستان چه کنم ؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •