مشاهده دست آورد نظرسنجی: آیا این پست مورد رضایت شما قرار گرفته است

رای دهنده
22. شما نمی توانید در این رای گیری رای بدهید
  • آری

    17 77.27%
  • خیر

    7 31.82%
نظرسنجی چند گزینه ای
نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: نسخه Alpha Controls v7.54 منتشر شد

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Delphi 2010
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    33
    پست
    285

    Wink نسخه Alpha Controls v7.54 منتشر شد

    بالاخره نسخه جدید کامپوننت معروف Alpha Control با قابلیت پشتیبانی از Delphi XE2 منتشر شد

    پسورد فایل ها: hfcibhtybt

    لینک های دانلود:

    D5 - D6 - D7 - D2005 - D2006 - D2007 - D2009 - D2010 - Delphi XE - Delphi XE2


    موفق باشید

    در ضمن کلیه نسخه های این کامپوننت به صورت فول سورس هستن و بدون مشکل

    امکانات و مشکلاتی که در این نسخه رفع شده به شرح زیر هست:
    Fixed error with WindowMenu
    حل ارورهای مختلف
    Added new TsSkinManager.Effects.AllowBluring property
    اضافه کردن امکانی برای گرادینت و transparent کردن شی ها
    Added support of the C++‎‎Builder XE2
    پشتیبانی از C++‎‎ Builder XE2 و Delphi XE2
    آخرین ویرایش به وسیله Delphi 2010 : شنبه 30 مهر 1390 در 13:03 عصر

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار Emdad2001
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    95

    نقل قول: نسخه Alpha Controls v7.54 منتشر شد

    نقل قول نوشته شده توسط Delphi 2010 مشاهده تاپیک
    بالاخره نسخه جدید کامپوننت معروف Alpha Control با قابلیت پشتیبانی از Delphi XE2 منتشر شد

    پسورد فایل ها: hfcibhtybt

    لینک های دانلود:

    D5 - D6 - D7 - D2005 - D2006 - D2007 - D2009 - D2010 - Delphi XE - Delphi XE2


    موفق باشید

    در ضمن کلیه نسخه های این کامپوننت به صورت فول سورس هستن و بدون مشکل

    امکانات و مشکلاتی که در این نسخه رفع شده به شرح زیر هست:
    Fixed error with WindowMenu
    حل ارورهای مختلف
    Added new TsSkinManager.Effects.AllowBluring property
    اضافه کردن امکانی برای گرادینت و transparent کردن شی ها
    Added support of the C++‎‎‎Builder XE2
    پشتیبانی از C++‎‎‎ Builder XE2 و Delphi XE2
    ممنون دوست عزیز . ولی متاسفانه روی دلفی XE2 64bit جواب نمیده از خودشون که سوال کردم گفتند که باید نسخه 8 به بالا رو دانلود کنی

  3. #3
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    3

    نقل قول: نسخه Alpha Controls v7.54 منتشر شد

    با سلام به دوستان عزيز
    رمز عبور فايل به من جواب نداد كسي از دوستان مي تونه كمك كنه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mohsen24000
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    شهر مقدس قم
    پست
    583

    نقل قول: نسخه Alpha Controls v7.54 منتشر شد


  5. #5
    کاربر دائمی آواتار butterfly8528
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    CLR
    پست
    896

    نقل قول: نسخه Alpha Controls v7.54 منتشر شد

    سلام .
    دوستان کسی میدونه پسورد آخرین نسخه AlphaSkin چیه ؟

  6. #6

    نقل قول: نسخه Alpha Controls v7.54 منتشر شد

    دوستان اگه کسی فایل رو باز کرده بتونه بدون پسورد d7 رو یه جا آپلود کنه ممنون میشم من فایل رو دریافت کردم اما با این پسورد باز نمیشه .مرسی

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار nilidelphi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    ارومیه
    پست
    418

    نقل قول: نسخه Alpha Controls v7.54 منتشر شد

    دوست عزیز من دانلود کردم ولی پوشه مخصوص سورس رو ایکسترکت نمیکنه مشکل از چی میتونه باشه

  8. #8

    نقل قول: نسخه Alpha Controls v7.54 منتشر شد

    чарыиыфпасимрым трьяпроварпапя

    آخرین پسورد برای نسخه 8.41 و دلفی 2010

    vthjghbznbt هستش

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار Delphi 2010
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    33
    پست
    285

    نقل قول: نسخه Alpha Controls v7.54 منتشر شد

    پیغام بدید تا فقط نسخه برای Delphi7 رو براتون ارسال کنم

  10. #10

    نقل قول: نسخه Alpha Controls v7.54 منتشر شد

    این نسخه رو دارید؟
    AlphaControls v8.53 Stable released - 23.01.2014
    برای دلفی XE5 لازم دارم. اگه دارید لطفا پیام خصوصی بدید.

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار hp1361
    تاریخ عضویت
    دی 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    750

    نقل قول: نسخه Alpha Controls v7.54 منتشر شد

    نقل قول نوشته شده توسط arkia مشاهده تاپیک
    این نسخه رو دارید؟
    AlphaControls v8.53 Stable released - 23.01.2014
    برای دلفی XE5 لازم دارم. اگه دارید لطفا پیام خصوصی بدید.
    سلام

    نسخه 8.53 بصورت پیغتم خصوصی ارسال شد

    موفق باشیم

  12. #12

    نقل قول: نسخه Alpha Controls v7.54 منتشر شد

    سلام
    لطفا" پسورد نسخه هفت را برای من ارسال کنید
    heyvola@yahoo.com

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار seyed_farid
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    459

    نقل قول: نسخه Alpha Controls v7.54 منتشر شد

    با سلام
    رمز فایل برای دلفی 7 چیه؟
    ممنون

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •