نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: چاپ IP کلاینتهای کانکت شده به سرور در مدل UDP

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    ایران
    سن
    32
    پست
    11

    چاپ IP کلاینتهای کانکت شده به سرور در مدل UDP

    سلام، من می خوام کلاینتهایی که به سرور کانکت می شن رو IP هاشونو ذخیره کنم، از اساتید در این مورد خواهش می کنم که کمک کنند. ممنون، منتظر پاسخم...

  2. #2

  3. #3

  4. #4
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    ایران
    سن
    32
    پست
    11

    نقل قول: چاپ IP کلاینتهای کانکت شده به سرور در مدل UDP

    تشکر می کنم جناب آقای اویسی، اما اینکه چه جوری IP رو با با Object از نوع IPEndPoint بگیرم رو نمی دونم، خیلی کار کردم اما موفق نشدم!!! ممنون از لطفتون

  5. #5
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    ایران
    سن
    32
    پست
    11

    نقل قول: چاپ IP کلاینتهای کانکت شده به سرور در مدل UDP

    اینم بگم من تو متد OnReceived به این شکل خواستم IP رو دریافت کنم اما نشد:

    q= ipeSender.Address.ToString();
    آخرین ویرایش به وسیله Amir Oveisi : سه شنبه 03 آبان 1390 در 14:36 عصر دلیل: چه بلایی سر کد ها میارید که کلی تگ اضافی میاره؟

  6. #6

  7. #7
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    ایران
    سن
    32
    پست
    11

    نقل قول: چاپ IP کلاینتهای کانکت شده به سرور در مدل UDP

    ممنون آقای اویسی، والا من کاری نمی کنم فقط تگ #C رو می زنم و کدم رو وارد می کنم، اما نمی دونم چرا اینجوری می شه، منظورم از ای که نشد اینه که 0.0.0.0 رو بر دریافت می کنم! و الا خطایی نمی ده! وقتی ipesender رو به رشته تبدیل می کنم و چاپ می کنم 0 بر می گردونه همین! اصلا خطا ندارم!

  8. #8
    VIP آواتار Amir Oveisi
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    هر جا که حال کنم - فعلا یزد
    پست
    2,604

    نقل قول: چاپ IP کلاینتهای کانکت شده به سرور در مدل UDP

    جناب rokhsareh.heshmat لطفا اندکی صبر پیشه کنید!
    و اما در مورد مشکلتون. فکر کنم به خاطر اینه که شما موقع bind کردن socket از IpAddress.Any استفاده کردید. به جاش از 127.0.0.1 استفاده کنید و بعد برای بدست آوردن IP های موجود بیاید دونه دونه IP های DNS‌رو چک کنید.
     foreach(IPAddress addr in Dns.GetHostEntry(Dns.GetHostName()).AddressList){
    if(addr.AddressFamily != AddressFamily.InterNetwork) continue; //Skip all but IPv4 addresses.

    Socket s = new Socket(addr.AddressFamily, SocketType.Dgram, ProtocolType.Udp);
    s.Bind(new IPEndPoint(addr, 12345));

    EndPoint newClientEP = new IPEndPoint(IPAddress.Any, 0);
    s.BeginReceiveFrom(buffer, 0, buffer.Length, SocketFlags.None, ref newClientEP, DoReceiveFrom, s);
    }


    کد کاملش اینجا هست:
    http://stackoverflow.com/questions/4...ceiver-address

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •