نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: اعلام اعتیار شارژی سیم کارت از طریق Kylix

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار haniyehghassami
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    37
    پست
    138

    Red face اعلام اعتیار شارژی سیم کارت از طریق Kylix

    سلام

    من دموی Kylix را دارم اما نمیدونم از طریق USSD چه جوری می تونم شماره های مخصوص ایرانسل را بگیرم

    مثلا *140*1#

    یا مثلا فعال کردن طرح ها ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

    کسی اگه با این کامپوننت و دموی اون کار کرده میشه من راهنمایی کنه

    (من تو باکس USSD کدهای *140*1# را میزنم هیچ اتفاقی نمی افته)

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار modern_amin
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    کنار شما !
    پست
    595

    نقل قول: اعلام اغتیار شارژی سیم کارت از طریق Kylix????????????????????????

    قانونا باید کار کنه

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار HAMRAHSOFT.IR
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    هرجا كه غم و ناراحتي باشه
    پست
    1,175

    نقل قول: اعلام اغتیار شارژی سیم کارت از طریق Kylix????????????????????????

    بسته به نوع مودم ویا دستگاهی که کار مکنی باهش هم دار که USSD ساپورت بکن یا نکنه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار haniyehghassami
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    37
    پست
    138

    نقل قول: اعلام اغتیار شارژی سیم کارت از طریق Kylix????????????????????????

    بسته به نوع مودم ویا دستگاهی که کار مکنی باهش هم دار که USSD ساپورت بکن یا نکنه
    \
    دستگاه من کامله. ساپورت میکنه

    قانونا باید کار کنه
    حالا که کار نمیکنه من چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار haniyehghassami
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    37
    پست
    138

    نقل قول: اعلام اغتیار شارژی سیم کارت از طریق Kylix????????????????????????

    من اینجا از متد های زیر استفاده کردم مقدار text من را null برمیگردونه


    axKylixSMS.RegisterName = "000000000000000";
    axKylixSMS.RegisterCode = "000000000000000000000000000000000000000000";

    axKylixSMS.NeedLog = 1; //If you have any problem please set the value to 1, and send us the log file "C:\KYLIXSMS.LOG".
    axKylixSMS.PINCode = PINCode.Text;
    axKylixSMS.ConnectionMode = cmbMode.SelectedIndex + 1;
    axKylixSMS.ConnectionProtocol = cmbProtocol.SelectedIndex + 1;
    axKylixSMS.ConnectionParameter = txtParameter.Text;
    if (axKylixSMS.Connect() != 1)
    axKylixSMS.GetLastError(1);
    else
    {
    //btnConnect.Enabled = false;
    //btnDisconnect.Enabled = true;
    //btnRefreshInfo_Click(sender, e); //Get device information.
    //GetSMSFolders(); //Get all SMS folders.
    //btnReadAllSMS_Click(sender, e); //Get all SMS.
    if (axKylixSMS.DialUSSD("*140*1#") == 1)
    sendUssd();
    else
    {

    }


    }

    }




    private void sendUssd()
    {
    FormUSSD fUSSD = new FormUSSD();
    fUSSD.strUSSD = text;
    MessageBox.Show(text);
    fUSSD.ShowDialog();
    if ("" == fUSSD.strUSSD)
    axKylixSMS.EndUSSD();
    else
    axKylixSMS.ReplyUSSD(fUSSD.strUSSD);
    }



  6. #6
    کاربر دائمی آواتار modern_amin
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    کنار شما !
    پست
    595

    نقل قول: اعلام اغتیار شارژی سیم کارت از طریق Kylix

    شما اصلا فرمی بنام FormUSSD تو برنامتون دارید؟
    .
    event هارو چک کنید
    آخرین ویرایش به وسیله modern_amin : سه شنبه 03 آبان 1390 در 11:35 صبح

  7. #7

    نقل قول: اعلام اغتیار شارژی سیم کارت از طریق Kylix

    شما باید این اونت را به برنامه ات اضافه کنید


    private void _SMSServer_NewUSSD(object sender, AxKYLIXSMSLib._DKylixSMSEvents_NewUSSDEvent e)
    {
    _ShowCommand(e.text);
    }

  8. #8

    نقل قول: اعلام اغتیار شارژی سیم کارت از طریق Kylix

    سلام دوستان من یه برنامه نوشتم با مودم جی اس ام برای دریافت و ارسال پیامک که درست کار میکنه
    اما برای دریافت اعتبار از این کد ک شما گفتید FormUSSD رو نمیشناسه !! کسی نیست کمک کنه ؟
    خواهش میکنم کسانی که میدونن جواب بدن ممنون

  9. #9

    نقل قول: اعلام اغتیار شارژی سیم کارت از طریق Kylix

    شاید کامپوننت مشکل داشته باشه؟

  10. #10

    نقل قول: اعلام اغتیار شارژی سیم کارت از طریق Kylix

    نقل قول نوشته شده توسط sg.programmer مشاهده تاپیک
    شاید کامپوننت مشکل داشته باشه؟
    ضمن تشکر از جواب
    باید بگم کامپوننت خوب کار میکنه واسه ارسال پیام و نشان دادن اونا همچنین اسم سایت رو هم نمیزنه موقع ارسال پیام
    مشکل از جایی دیگه ایی نیست ؟!

  11. #11

    نقل قول: اعلام اغتیار شارژی سیم کارت از طریق Kylix

    کسی نیست کمکم کنه ؟

تاپیک های مشابه

  1. سوال: دریافت اطلاعات از طریق سیم کارت
    نوشته شده توسط amin_sltny در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 28 اسفند 1391, 12:57 عصر
  2. مدیریت سیم کارت از طریق GSM مودم و موبایل
    نوشته شده توسط sehm67 در بخش برنامه نویسی موبایل
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 02 آذر 1391, 02:24 صبح
  3. مدیریت سیم کارت از طریق GSM مودم و موبایل
    نوشته شده توسط sehm67 در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 01 آذر 1391, 15:48 عصر
  4. سوال: کانکت شدن به اینترنت سیم کارت ایرانسل از طریق دستورات AT Command
    نوشته شده توسط shojaee.mohsen در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 10 دی 1390, 10:44 صبح
  5. گرفتن میزان اعتبار سیم کارت با kylix
    نوشته شده توسط farzan_219 در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 19 اردیبهشت 1390, 18:42 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •