نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: سوال در مورد datagrid view

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    95

    سوال در مورد datagrid view

    سلام به همه دوستان.
    میخواستم بپرسم که چجوری میشه در یکی از ستون های دیتاگرید یک combo قرار داد.
    مرسی.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار sobaisobai
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    490

    نقل قول: سوال در مورد datagrid view

    سلام دوست عزیز
    وقتی میخوای Column اضافه کنی Type اون رو DataGridViewComboBoxColumn تغییر بده
    موفق باشی

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    95

    نقل قول: سوال در مورد datagrid view

    دوست عزیز ستون های دیتاگرید که من دارم خودشون ایجاد میشن
    من ابتدا از جدول اطلاعات رو میریزم تو یک دیتاست بعد از دیتا ست انتقال میدم به دیتاگرید اینم کدمه:
    da.selectcommand=new sqlcommanD("select name from student
    con.open();
    da.fill(ds,""T1)
    con.close();
    datagridview1.datasours=ds;
    datagridview1.datamember="t1"

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار sobaisobai
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    490

    نقل قول: سوال در مورد datagrid view

    با چه کدی اونارو ایجاد میکنی؟

  5. #5

    نقل قول: سوال در مورد datagrid view

    ديتا ست مجموعه اي از تيبل هاست شما بايد اونا رو به ديتا تيبل بفرستين نه ديتاست بعد از اون بايد ديتا تيبل رو به ديتاسورس ديتا گيريد وصل كنيد با دستور انتصاب = اونوقت خودش ستونهاتونو مقدار دهي ميكنه بقيش هم كه چيزي كه دوستمون گفت انجام بديد فقط بجايي كه با ويزارد بري با كد ميزني .

  6. #6
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    95

    نقل قول: سوال در مورد datagrid view

    من با انتسابه یکی از جدول های موجود در دیتاست مقادیر رو در دیتاگرید قرار میدم و مشکلی هم ندارم فقط مشکله من اینه که میخوام یکی از ستونهای تمام سطرها به صورت
    کومبو دربیاد همین. فکر نکنم برای حرفه ای ها کاری داشته باشه ممنون میشم اگه کمکم کنه.

  7. #7
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    95

    نقل قول: سوال در مورد datagrid view

    کسی نیست جوابه منو بده؟

  8. #8

    نقل قول: سوال در مورد datagrid view


    System.Windows.Forms.DataGridViewComboBoxColumn ColName= new DataGridViewComboBoxColumn() ;
    this.dataGridView1.Columns.AddRange(new System.Windows.Forms.DataGridViewColumn[] {ColName});

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •