نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: انجام اعمال ریاضی روی یک رشته عددی و حرفی

  1. #1

    Exclamation انجام اعمال ریاضی روی یک رشته عددی و حرفی

    سلام به همه دوستان
    من میخواستم ببینم چطور میشه روی یک رشته که شامل عدد و حرف است اعمال ریاضی مثل ضرب و تقسیم رو انجام داد.من وقتی شماره سریال هارد رو بدست میارم شامل عدد و حرف است مثل 23E54R455 حالا من میخوام این مقدار رو در یه عدد خاص ضرب و تقسیم کنم آیا میشه این کارو انجام داد؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Delphi Skyline
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,174
    اگر به 23E54R455 توجه کنید میبینید که دارای رشته نیز است . پس باید با Copy عدد ها را از رشته ها جدا کنید .

  3. #3
    سلام
    میشه بیشتر توضیح بدید چون من تازه کارم و خیلی بلد نیستم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار اَرژنگ
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    arjang8000@gmail.com
    پست
    2,736
    منزورتون از 23E54R455 رو در یه عدد خاص ضرب و تقسیم کردن چی هست ؟
    برایه مثال 23E54R455×2=؟؟؟
    23E54R455÷2=؟؟؟
    بعد از اینکه شما معنی ضرب کردن با حروف را مشخّص کنید ما میتونیم کمک کنیم.

    با احترام

  5. #5
    من منظورم اینه که میخوام با استفاده از مشخصات کامپیوتر کاربر مثل شماره سریال هارد و سی پی یو و مادربورد و ... یه کد تولید کنم که واحد باشه و به ازای اون یه کد جدید به کاربر بدم و برنامه چک کنه اگه این کد برابر اونی که من میخوام هست اجرا بشه در غیر اینصورت برنامه بسته بشه

  6. #6
    درود
    اگه محل قرارگیری کاراکترهای غیر از عدد همیشه ثابت هست
    شما میتونید از توابع Copy, Pos استفاده کنید غیر از این ، این توابع به کارتون نمیاد.

  7. #7
    میتونی برای این ID رو به یه ID عددی تبدیل کنی اونوقت هر کاری خواستی بکنی.

    Sum:=0;
    For i:=Length(S) DownTo 1 Do
    Sum:=Sum*10+Ord(s[i])-ord('0');

    البته این یه روش نمونه هست ولی روشهای زیادی مثل این وجود داره
    You never know what you can do until you try

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •