نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: اشکال در استخراج داده ها از جدول دیتا بیس

  1. #1

    Thumbs up اشکال در استخراج داده ها از جدول دیتا بیس

    سلام دو.ستان.من تو محیط ویژوال استدیو یه برنامه با C#‎ نوشتم که میخوام تو یه فرم 4 تا textbox داشته باشم که کاربر تو یکی از textbox ها شماره id که نام یه فیلدی تو جدول من هستش رو وارد کنه و سپس تو سه تا textbox دیگم به ترتیب نام و نام خانوادگی و تحصیلان مربوط به اون شماره id نشون داده بشه.من کد رو تا اینجا نوشتم اما الان نمیدونم چطوری سه تا textbox که باید نام و نام خانوادگی و تحصیلات رو نشون بدن رو به جدولم بر اساس اون id تنظیم کنم.من کد رو تا اینجا نوشتم :

    SqlConnection myconnection = new
    SqlConnection("Data Source=localhost\\sqlexpress;Initial Catalog=lord;Integrated Security=True");
    SqlCommand mycommand = new SqlCommand();
    mycommand.Connection = myconnection;
    mycommand.CommandText = @"select id,name,lastname from Table1 where id =@id";
    mycommand.Parameters.AddWithValue(@"id", textBox1.Text);

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    رامسر
    پست
    565

    نقل قول: اشکال در استخراج داده ها از جدول دیتا بیس

    سلام
    از sqldatareader استفاده کنید، از متد read این شیئ می تونید به فیلد های مورد نظر دسترسی داشته باشید

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار sobaisobai
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    490

    نقل قول: اشکال در استخراج داده ها از جدول دیتا بیس

    سلام
    کد زیر رو به برنامت اضافه کن
     SqlDataReader reader;
    reader = mycommand.ExecuteReader();
    if (reader.Read())
    {
    textBox2.Text = reader["Name"].ToString();
    textBox3.Text = reader["lastname"].ToString();
    textBox4.Text = reader["Education"].ToString();
    }

    به جای
    Name,lastName,Education

    نام فیلدهای جدولت رو بنویس
    موفق باشی

  4. #4

    نقل قول: اشکال در استخراج داده ها از جدول دیتا بیس

    ببخشید الان کد من به این شکل هستش.

    SqlConnection myconnection = new
    SqlConnection("Data Source=localhost\\sqlexpress;Initial Catalog=lord;Integrated Security=True");
    SqlCommand mycommand = new SqlCommand();
    mycommand.Connection = myconnection;
    mycommand.CommandText = @"select id,name,lastname from Table1 where id =@id";
    mycommand.Parameters.AddWithValue(@"id", textBox1.Text);
    SqlDataReader reader;
    reader = mycommand.ExecuteReader();
    if (reader.Read())
    {
    textBox2.Text = reader["Name"].ToString();
    textBox3.Text = reader["lastname"].ToString();

    }
    myconnection.Open();
    mycommand.ExecuteNonQuery();
    myconnection.Close();

    اما وقتی اجرا میکنم اینجوری خطا میده :



    میشه راهنمایی کنین؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار sobaisobai
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    490

    نقل قول: اشکال در استخراج داده ها از جدول دیتا بیس

    ببخشید کد زیر رو
    reader = mycommand.ExecuteReader();

    به این
    reader = mycommand.ExecuteReader(CommandBehavior.CloseConne  ction);

    تغییر بده
    وکانکشنت رو هم Open کن
    myconnection.Open(); 

  6. #6

    نقل قول: اشکال در استخراج داده ها از جدول دیتا بیس

    مرسی دوست عزیز.خیلی لطف کردی.درست شد.فقط میشه در مورده این
    reader = mycommand.ExecuteReader(CommandBehavior.CloseConne ction)
    و این
    if (reader.Read())

    یه توضیح بدی که کارشون چیه و چیکار میکنن.مرسی

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار sobaisobai
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    490

    نقل قول: اشکال در استخراج داده ها از جدول دیتا بیس

    کار DataReader همون طور که از اسمش معلومه اینه که اطلاعات رو میخونه
    اما کار این
    if (reader.Read());

    یه شرط گذاشتیم که اگه DataReader ما اطلاعات رو خوند (()Read) یه سری کارا رو واسه ما انجام بده
    که اینجا ما گفتیم مقدار TextBox2.Text مساوی بشه با
     textBox2.Text = reader["Name"].ToString();

    میتونی به جای Name شماره ایندکسش رو بذاری مثل :
    reader[0]

    ولی باید به ترتیبی باشه که تو دستورت از دیتابیس Select کردی
    کد زیر رو ببین
    select id,name,lastname

    اگه ایندکس رو برابر با 0 بذاری id رو بر میگردونه و اگر 1 بذاری Name و.......
    امیدوارم مفید بوده باشه

  8. #8

    نقل قول: اشکال در استخراج داده ها از جدول دیتا بیس

    خیلی عالی بود.واقعا دمت گرم. اما قسمت اول سواله قبلیم چی؟

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار sobaisobai
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    490

    نقل قول: اشکال در استخراج داده ها از جدول دیتا بیس

    نقل قول نوشته شده توسط atoorpatkan مشاهده تاپیک
    خیلی عالی بود.واقعا دمت گرم. اما قسمت اول سواله قبلیم چی؟
    با این دستور اطلاعات رو میخونی و میریزی تو Reader
    Reader = mycommand.ExecuteReader

    این دستور بعد ازبارگذاری اطلاعات در SqlDataReader اتصال رو میبنده(کانکشن)
    CommandBehavior.CloseConnection

    همین
    مشکل دیگه ای هم هست؟

  10. #10

    نقل قول: اشکال در استخراج داده ها از جدول دیتا بیس

    نه دیگه کاملا حل شد.واقعا مرسیییییییییییییی

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •