نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: دسترسی به فولدر های به اشتراک گذاشته شده در شبکه

  1. #1

    دسترسی به فولدر های به اشتراک گذاشته شده در شبکه

    دوستان سلام
    از عنوان سوال مشخص هست من چه می خوام
    فقط یه سری توضیحات بیشتر
    من یه سیستم دارم که توی اون یه سری فولدر به اشتراک گذاشته شده
    ولی سیستم مقصد من فقط قادر است فولدر ها رو به کاربرانی که با نام کاربری و رمز عبور خاص این درخواست را داده اند نمایش بده
    من از طریق کد زیر می تونم به فولدر ها دسترسی داشته باشم اما این در صورتی است که هیچ سطح دسترسیی روی فولدر ها نباشه

    string
    []dir= Directory.GetDirectories("\\\\PC1\\NewFolder1");

    من این نام کاربری و رمز عبور رو چطور می تونم پاس بدم که شبکه به نرم افزار های کلاینت اجازه سطح دسترسی بده؟

  2. #2

    نقل قول: دسترسی به فولدر های به اشتراک گذاشته شده در شبکه

    سلام خبری نیست
    کسی نمی خواد کمک کنه

  3. #3

    نقل قول: دسترسی به فولدر های به اشتراک گذاشته شده در شبکه

    دوستان کسی نیست کمک کنه

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •