نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: پيدا كردن شماره سطرو ستون محل فعلي مكان نما در textbox

  1. #1

    Post پيدا كردن شماره سطرو ستون محل فعلي مكان نما در textbox

    با سلام اگه كسي ميدونه شماره سطر و ستون محل فعلي مكان نما در textbox را چطور ميتونم بدست بيارم لطفاً منو راهنمايي كنه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار haniyehghassami
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    37
    پست
    138

    نقل قول: كمك فوري: پيدا كردن شماره سطرو ستون محل فعلي مكان نما در textbox

    میشه منظورت و واضح تر بگین یا اصلا واسه چه کاری به این مختصات نیاز دارین؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار sobaisobai
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    490

    نقل قول: كمك فوري: پيدا كردن شماره سطرو ستون محل فعلي مكان نما در textbox

    سلام
    با استفاده از کد زیر میتونی شماره سطر رو بدست بیاری
    public int CurrentLine
    {
    get { return textBox1.GetLineFromCharIndex(textBox1.SelectionSt art) + 1; }
    }
    MessageBox.Show(CurrentLine.ToString());

    و با استفاده از کد زیر شماره ستون
     public int CurrentColumn
    {
    get { return textBox1.SelectionStart - textBox1.GetFirstCharIndexOfCurrentLine() + 1; }
    }
    MessageBox.Show(CurrentColumn.ToString());

    موفق باشی

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار faravaghi
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    233

    نقل قول: پيدا كردن شماره سطرو ستون محل فعلي مكان نما در textbox

    سلام گلم،
    اگه منظورت اینه که یک TextBox داری که میخوای در مکان فعلی مکان نما عملیات درج یا حذف رو انجام بدی با متد های زیر این کار رو می تونی بکنی:
    تو رویداد Leave اون شیء(TexBox) این رو قرار بده:
    private void SetCursor(object sender, EventArgs e)
    {
    try
    {
    nCursorPosition = txtBody.SelectionStart;
    }
    catch (Exception ex)
    {
    MessageBox.Show(ex.Message);
    }
    }

    و برای اضافه شدن رشته دلخواه به TextBox این کد رو بذار:
    private void AddItem(object sender, EventArgs e)
    {
    try
    {
    txtBody.Text= txtBody.Text.Insert(nCursorPosition, "Your String");
    }
    catch (Exception ex)
    {
    MessageBox.Show(ex.Message);
    }
    }

    اینم به صورت سراسری تعریف کن:
    int nCursorPosition = 0;

  5. #5

    نقل قول: كمك فوري: پيدا كردن شماره سطرو ستون محل فعلي مكان نما در textbox

    دوست عزيز sobaisobai از شما ممنونم، اين مختصاتو براي برنامه ي notpadام ميخاستم كه به تونم در statusbar قرار بدم.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار sobaisobai
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    490

    نقل قول: پيدا كردن شماره سطرو ستون محل فعلي مكان نما در textbox

    سلام
    واضح تر میگی متوجه نشدم میخوای چیکار کنی دقیقا؟

  7. #7

    نقل قول: پيدا كردن شماره سطرو ستون محل فعلي مكان نما در textbox

    نقل قول نوشته شده توسط sobaisobai مشاهده تاپیک
    سلام
    واضح تر میگی متوجه نشدم میخوای چیکار کنی دقیقا؟
    من يه برنامه notpad نوشتم كه ميخوام مثله notpad ويندوز در status bar اش شماره سطر و ستون مكان نمارو بهم نشون بده با راهنمايي شما تقريباً تونستم اينكارو انجام بدم. خيلي از لطفت ممنونم دوست عزيز.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •