نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: مشکل در کد بازبینی اطلاعات دیتابیس

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    تهران
    سن
    31
    پست
    584

    مشکل در کد بازبینی اطلاعات دیتابیس

    کد زیر که برای بازبینی پشتیبانی دیتابیسم هنگام بازبینی دیتابیس تو برنامه ارور میده

    کدش اینه

    privatevoid DB_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    string strFileName = string.Empty;
    openFileDialog1.Filter =
    @"SQL Backup files (*.BAK) |*.BAK|All files
    (*.*) |*.*"
    ;
    openFileDialog1.FilterIndex = 1;
    openFileDialog1.Title =
    "Restore SQL File";
    if (openFileDialog1.ShowDialog() == DialogResult.OK)
    {
    strFileName = saveFileDialog1.FileName;
    Restore(strFileName);
    }
    }


    privatevoid Restore(string strFileName)
    {
    try
    {
    string command = "ALTER DATABASE laberator SET SINGLE_USER with ROLLBACKIMMEDIATE " +"use master " +" RESTORE DATABASE laberator FROM DISK='" + strFileName + "'";
    this.Cursor = Cursors.WaitCursor;
    SqlCommand oCommand = null;
    SqlConnection oConnection = null;
    oConnection =
    newSqlConnection("SERVER=.;DATABASE=laberator;Integrated Security=True");
    if (oConnection.State != ConnectionState.Open)
    oConnection.Open();
    oCommand =
    newSqlCommand(command, oConnection);
    oCommand.ExecuteNonQuery();
    this.Cursor = Cursors.Default;
    MessageBox.Show("بازيابی اطلاعات از نسخه پشتيبان با موفقيت انجام شد");
    }
    catch (Exception ex)
    {
    MessageBox.Show("Error Occurd :" + ex.Message);
    }
    }


    ارورشم که هنگام بازبینی می ده اینه

    Error Occurd :Incorrect syntax near 'ROLLBACKIMMEDIATE

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار sobaisobai
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    490

    نقل قول: مشکل در کد بازبینی اطلاعات دیتابیس

    سلام
    بازم سرور رو که . گذاشتی!
    (local)

    بذار

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    تهران
    سن
    31
    پست
    584

    نقل قول: مشکل در کد بازبینی اطلاعات دیتابیس

    دوست عزیز توی گرفتن پشتیبانی SERVER . ست اما پشتیبانی می گیره مشکل از جای دیگست
    اگه به ارور دقت کنی می بینی مال سطر اول کد
    لطفا کمکم کن


    ممنون...

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    تهران
    سن
    31
    پست
    584

    نقل قول: مشکل در کد بازبینی اطلاعات پشتیبانی گیری شده

    خواهش می کنم کمکم کنید......
    آخرین ویرایش به وسیله saeedhushmand : سه شنبه 10 آبان 1390 در 20:08 عصر

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار asadegha
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    اینجا، همه جا، هیچ جا، چه فرقی داره؟
    پست
    274

    نقل قول: مشکل در کد بازبینی اطلاعات دیتابیس

    نقل قول نوشته شده توسط saeedhushmand مشاهده تاپیک
    کد زیر که برای بازبینی پشتیبانی دیتابیسم هنگام بازبینی دیتابیس تو برنامه ارور میده

    کدش اینه

    privatevoid DB_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    string strFileName = string.Empty;
    openFileDialog1.Filter =
    @"SQL Backup files (*.BAK) |*.BAK|All files
    (*.*) |*.*"
    ;
    openFileDialog1.FilterIndex = 1;
    openFileDialog1.Title =
    "Restore SQL File";
    if (openFileDialog1.ShowDialog() == DialogResult.OK)
    {
    strFileName = saveFileDialog1.FileName;
    Restore(strFileName);
    }
    }


    privatevoid Restore(string strFileName)
    {
    try
    {
    string command = "ALTER DATABASE laberator SET SINGLE_USER with ROLLBACKIMMEDIATE " +"use master " +" RESTORE DATABASE laberator FROM DISK='" + strFileName + "'";
    this.Cursor = Cursors.WaitCursor;
    SqlCommand oCommand = null;
    SqlConnection oConnection = null;
    oConnection =
    newSqlConnection("SERVER=.;DATABASE=laberator;Integrated Security=True");
    if (oConnection.State != ConnectionState.Open)
    oConnection.Open();
    oCommand =
    newSqlCommand(command, oConnection);
    oCommand.ExecuteNonQuery();
    this.Cursor = Cursors.Default;
    MessageBox.Show("بازيابی اطلاعات از نسخه پشتيبان با موفقيت انجام شد");
    }
    catch (Exception ex)
    {
    MessageBox.Show("Error Occurd :" + ex.Message);
    }
    }


    ارورشم که هنگام بازبینی می ده اینه

    Error Occurd :Incorrect syntax near 'ROLLBACKIMMEDIATE


    سلام
    آخر دستوراتت ; بزار.
    یعنی:
    string command = "ALTER DATABASE laberator SET SINGLE_USER with ROLLBACKIMMEDIATE; " +"use master; " +" RESTORE DATABASE laberator FROM DISK='" + strFileName + "'";

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    تهران
    سن
    31
    پست
    584

    نقل قول: مشکل در کد بازبینی اطلاعات دیتابیس

    دوست عزیز درست نشد....

    ممنونم..

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار asadegha
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    اینجا، همه جا، هیچ جا، چه فرقی داره؟
    پست
    274

    نقل قول: مشکل در کد بازبینی اطلاعات دیتابیس

    نقل قول نوشته شده توسط saeedhushmand مشاهده تاپیک
    دوست عزیز درست نشد....

    ممنونم..
    rollback immadiate بینش فاصله باید بزاری.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •