نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: explode

  1. #1

    explode

    سلام من میخوام از توی یه تاریخ مثلا 1988/08/10 روز و ماه وسال رو جدا کنم یعنی اعداد 10 و 08 و 1988 رو جدا داشته باشم میدونم باید از تابع explode استفاده کنم ولی جواب نمیگیرم:تو این کد تاریخ از یه پیج دیگه با post فرستاده میشه

    $date=explode('/',$_POST["date1"]);


    echo($date['1']);
    این کد رو که میزنم جواب نمیده چرا؟؟!!

  2. #2

    نقل قول: explode

    با سلام، دوست عزيز عدد 1 رو كه توي انديس date$ نوشتين نبايد داخل كوتيشن بگذارين.

  3. #3

    نقل قول: explode

    با سلام و عرض تشکر آقا کوتیشن رو هم چک کردم باز هم جواب نداد

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mohsen6500
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    آبادان
    سن
    37
    پست
    589

    نقل قول: explode

    سلام به دوست عزیز
    عرض کنم که ابتدا اون مقداری رو میخواهی explode کنید رو توی یک متغییر قرار بدیدو سپس ادامه ماجرا
    برای مثال هم به این نوشته توجه بفرمایید
    <?php
    //Date
    $DATE = $_POST['Date'];
    $date = explode('/',$DATE);
    $DAY = $date[0];
    $MONTH = $date[1];
    $YEAR = $date[2];
    //ECHO DAY
    echo $DAY;
    echo '/';
    //ECHO MONTH
    echo $MONTH;
    echo '/';
    //ECHO YEAR
    echo $YEAR;
    //End
    ?>

    موفق باشید

  5. #5

    نقل قول: explode

    agha mersi mamnoon damet garm radif shod

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •