نمایش نتایج 1 تا 37 از 37

نام تاپیک: زبان برنامه نویسی سیستم عاملهای موبایل

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    Tab
    پست
    110

    Question زبان برنامه نویسی سیستم عاملهای موبایل

    با سلام

    من میخواستم بدونم که زبان برنامه نویسی سیستم عاملهای موبایل چیه ؟
    از قبل متشکرم

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1382
    محل زندگی
    استان فارس
    پست
    1,054
    اول سرچ لطفا!

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    Tab
    پست
    110

    Exclamation جستجو !!!

    به نام زیبایی مطلق

    mehrzad007 جان من که بدون جستجو اینجا پست ندادم چون که چیزی پیدا نکردم امدم اینجا...
    در ضمن اگه می خواستی کمک کنی پیوند اون پست رو اینجا میدادی .

    با تشکر از توجهتون ...

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1382
    محل زندگی
    استان فارس
    پست
    1,054
    توی این بخش نه توی کل بخش ها سرچ کن هست عزیز جان!

  5. #5
    نقل قول نوشته شده توسط D32.00110
    با سلام

    من میخواستم بدونم که زبان برنامه نویسی سیستم عاملهای موبایل چیه ؟
    از قبل متشکرم
    با سلام
    اگر برای موبایل های مبتنی بر سیستم Symbian برنامه مینویسید :
    You can develop for Symbian OS using C++‎ or Java
    منبع :
    http://http://www.symbian.com/develo...evelopers.html
    آخرین ویرایش به وسیله sinpin : پنج شنبه 05 آبان 1384 در 15:25 عصر دلیل: اشتباه چاپی !
    ...مرا به خانه ام ببر، اگرچه خانه؛ خانه نیست

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    Tab
    پست
    110

    Thumbs up Tnx

    ممنون sinpin

    من میخواستم بدونم که آیا زبان خاصی برای برنامه نویسی موبایل هست یا نه ؟

    و اینکه با VB6 هم میشه نوشت یا نه اگه بله لطفا یه منبع معرفی کنید ...
    آخرین ویرایش به وسیله D32.00110 : جمعه 06 آبان 1384 در 11:10 صبح دلیل: اشتباه

  7. #7
    خیر
    تا اونجایی که من میدونم با vb6 نمیشه مگر اینکه ابزاری برای اینکار ساخته باشند.
    دنبال این باشید :
    Borland C++‎ Builder mobile edition + Symbian SDK
    ...مرا به خانه ام ببر، اگرچه خانه؛ خانه نیست

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    Tab
    پست
    110
    خیلی ممنون SinPin جان ...

    امیدوارم همیشه در محاط لطف الهی به سوی هدف نهایی جاری شوید ...

  9. #9
    عزیزم با دات نت و با C++‎ و با جاوا و با perl و با دلفی برای موبایل برنامه مینویسند
    ضمنا با vb6 هم میشه برنامه نوشت
    یعنی هر زبان برنامه نویسی که sdk مربوط به موبایل و شبیه ساز اونو طراحی کنه میتونه برای برنامه نویسی موبایل استفاده بشه ضمنا برای موبایل با ویژوال بیسیک 6 از mobile vb یا همان crossfire استفاده میکنند
    در تندیس های تخت جمشید هیچ کس در حال تعظیم نیست ، هیچ کس عصبانی نیست ، هیچ کس سرافکنده و شکست خورده نیست ، هیچ کس سوار بر اسب نیست ، هیچ قومی بر قوم دیگر برتر نیست ، هیچ کس برده نیست و هیچ تصویر خشنی دیده نمیشود.
    ************************************************** ******************************************
    اندیشه کن , آنگاه سخن گو تا از لغزش بر کنار باشی

  10. #10
    تا حالا نشنیدم که با ویژوال بیسیک و دلفی برنامه بنویسین ولی بیشتر از ++c و جاوا استفاده میکنن

    کسانی که سرعت اینترنت خوبی دارن به من Pm بدن یکسری شبیه ساز برای ++c دارم حجمش هم تقریبا 114 میگ هست

  11. #11
    0
    نقل قول نوشته شده توسط D32.00110
    خیلی ممنون SinPin جان ...

    امیدوارم همیشه در محاط لطف الهی به سوی هدف نهایی جاری شوید ...
    خواهش میکنم و ممنونم دوست عزیز.:لبخندساده
    ...مرا به خانه ام ببر، اگرچه خانه؛ خانه نیست

  12. #12
    نقل قول نوشته شده توسط D32.00110
    ممنون sinpin

    من میخواستم بدونم که آیا زبان خاصی برای برنامه نویسی موبایل هست یا نه ؟

    و اینکه با VB6 هم میشه نوشت یا نه اگه بله لطفا یه منبع معرفی کنید ...
    ضمنا با vs.net 2005 هم میتونید برای موبایل برنامه بنویسید .
    ...مرا به خانه ام ببر، اگرچه خانه؛ خانه نیست

  13. #13
    سلام دوستان
    بعد از چندین سال دارم اینجا میام
    اما بگذریم
    در مورد برنامه نویسی موبایل منم چند روزه کرمش گرفتتم و تا حالا به این نتیجه رسیدم که مهمترین زبان برنامه نویسی برای موبایل C++‎ هستش و بعدش هم جاوا

    گرچه که من جاوا را به CPP ترجیه میدم (از هر نظر) اما انقدر تعریف و تمجید از C روی اینترنت دیدم که رفتم تو کار اون و فعلا جاوا را گذاشتم کنار

    به هر حال بورلند عزیز یه ابزار داره که ظاهرا 600مگه و من دارم دانلودش میکنم اما برای سی به سایت نوکیا رسیدم که توش یه برنامه بود به اسم Carbide و یه مشت SDK اینطور که من حالیم شده باید این این برنامه ها را دانلود کنیم و بعد داخل Visual Stedio .net یه امکاناتی اضافه خواهد شد که میشه برای موبایل برنامه نوشت و تو شبیه ساز هم اجرا کرد

    در ضمن ظاهرا یه تفاوت هایی بین سری 60 و سری 80 هم هست که باید بهش توجه کرد (البته قاعدتا این باید فقط به درد نوکیا بخوره نمیدونم با این ابزار ها میشه برای بقیه گوشی ها هم برنامه نوشت یه نه؟)

    در کل الان دارم VS.net نصب میکنم تا امتحانش کنم
    فعلا یا حق لطفا این تاپیک را فعال نگه دارین
    منم هستم

  14. #14
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    Tab
    پست
    110

    Thumbs up !

    ممنون از همه دوستان ...
    jazireh جان اگه به جایی رسیدی یا مطلب اموزشی مفیدی پیدا کردی همین جا بگو ...

    یک ساعت فکر از هفتاد سال عبادت برتر است ...

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار MiRHaDi
    تاریخ عضویت
    تیر 1383
    محل زندگی
    تهران - سوهانک
    پست
    982
    سلام
    با ویژوال استادیو و اس دی کی های مربوطه میشه نوشت !
    ابزار بورلند رو هم اگه دانلود کردید خوشحال میشم ازتون بگیرم و به جاش هم ابزار ..... که ما دانلود کردیم رو بهتون بدم
    میبینمتون
    بای

  16. #16
    خوب یک توضیحی بدید که چجوری تو VB یا VB.net باید اینکارو کرد لطفا ابزارهاشو معرفی کنید یعنی برای اینکار به چه چیزهایی احتیاج هست
    با تشکر از شما دوستان عزیز

  17. #17
    وقتی میخوای پروژه جدید بسازی smart device applications رو انتخاب کن

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار meh_secure
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    California
    پست
    964
    دوست عزیز rezaa بنده از ADSL استفاده می کنم. SDK ها رو هم بشدت نیاز دارم. خصوصا smybian ها رو . اگر برای vb باشه که دیگه چه بهتر. (حالا یا دات نت یا 6)
    میلم هم که این پایین هستش

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار MiRHaDi
    تاریخ عضویت
    تیر 1383
    محل زندگی
    تهران - سوهانک
    پست
    982
    سلام
    embeded VB رو برای دانلود سرچ کن
    بای

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار meh_secure
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    California
    پست
    964
    چشم سرچ می کنم ولی باید کمکمون کنید.
    موفق باشید

  21. #21
    Aghe ke momkene Tozihate bishtar beded
    Ok
    Mer30

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار Nabi
    تاریخ عضویت
    اسفند 1383
    محل زندگی
    اهواز
    سن
    42
    پست
    121
    سلام

    خیلی خوشحالم که انجمن برنامه نویسی موبایل هم باز شده . واقعا جای خالیش احساس میشد.

    1. سعی کردم mobilevb رو دون لود کنم که ظاهرا پولیه و نسخه ازمایشی ندیدم ! لطفا لینک مطمئن برای دون لود . همچنین لینک کراک اون رو برای من بزارید .

    2. مطمئن باشم که با نصب این برنامه ، میشه با ویژوال بیسیک 6 برای گوشی Sony ericsson p910i simbian UIQ برنامه نوشت؟

    تشکر
    نبی

  23. #23

    Thumbs up

    بابا برای من برنامه نویسی موبایل پیدا کنید من تو برنامه نویسی کامپیوتر وارد هستم می خواهم برنامه موبایل هم فعالیت کنم

  24. #24
    سلام
    خواستم درمورد این web mobile application اطالعاتی کسب کنم یا سایتی را به من معرفی کنید.

  25. #25
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    Tab
    پست
    110
    من چند تا IDE و SDK دانلود کردم و نصب کردم ولی هیچ کدوم با هم مچ نشدن و موفق نشودم ...

    اینجا از اساتید یکی یه لطف کنه واسه این برنامه نویسی Symbian یه تاپیک درست و حسابی نیست ...
    ممنون

  26. #26
    کاربر دائمی آواتار Nabi
    تاریخ عضویت
    اسفند 1383
    محل زندگی
    اهواز
    سن
    42
    پست
    121
    اینجا هم سر بزنید بد نیست:

    http://forum.iranvig.com/showthread.php?tid=4720

  27. #27
    رضا جان بگو من برمی دارم

  28. #28
    کاربر دائمی آواتار sarvestan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    سروستان
    پست
    162
    نوکیا نویسان :
    VB
    C++‎
    Java

  29. #29
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    تهران
    سن
    35
    پست
    83
    نقل قول نوشته شده توسط sarvestan
    نوکیا نویسان :
    VB
    C++‎
    Java

    این نوکیا اجازه دانلود نرم‌افزارهای مهمشو رو به ما ایرانی‌ها نمی‌ده. روشی سراغ دارین که بتونیم اونها را دانلود کنیم. مثلاً من دنبال نسخه Personal نرم‌افزار CodeWarrior هستم.

  30. #30
    کاربر دائمی آواتار sarvestan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    سروستان
    پست
    162
    من خودم از طریق سرور یکی از دوستانم دانلود می کنم ولی برای این قضیه ای که می فرمایید یک سری تلاشهایی کردم
    به لینک زیر توجه بفرمایید :
    نوکیا
    و این لینک

  31. #31
    سلام

    البته بد نیست که سری به اینجا بزنید ..

    http://forum.shahriariha.com/symbian...ology-vf9.html

    و مبتکر سال نوکیا که یک ایرانی بود در این انجمن عضو هست میتونید باهاش در ارتباط باشید حتما کمکتون میکنه ..

    http://forum.shahriariha.com/topic-vt388.html

    و البته خودش یک سایت هم داره که سیمبیان برای فارسی زبانان هستش ببینید :

    http://mashaghel.com/symbian/

    امیدوارم که موفق باشید

  32. #32
    نرم افزاری بنام AppForge Mobile vb هست که با زبان vb6 میشه برای گوشیهای مختلفی برنامه نوشت . من نسخه 5.1 اون رو دارم . ولی متاسفانه هنوز سریالی براش پیدا نکردم

  33. #33
    کامپایلر C برای symbian هست ؟! منظورم اینه توی خود دستگاهی که symbian داره کد C نوشت و run و کامپایل کرد .

  34. #34

    Exclamation

    با سلام
    اگر بخاهیم برنامه simbiyan را دو باره باز نویسی کنیم آن را چگونه باز میکنیم .

  35. #35
    کاربر دائمی آواتار arshia_
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران-شهر فرزانگان( بروجرد )
    پست
    1,226
    اگر ممکنه لینک دانلود کامپوننت برای دلفی رو هم اینجا بذارین

  36. #36

    Wink

    اقا یکی به ما بگه این شبیه ساز برنامه های موبایل(سیمبین) اسمش چیه...اگه دارین لینک بدین..مرسی

  37. #37
    کاربر دائمی آواتار sarvestan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    سروستان
    پست
    162
    sdk ها دارای شبیه سازهای درست و مناسبی برای همان موبایلی که می خواهید برای آن برنامه بنویسید دارد
    اگر SDK مربوط به موبایل مورد نظرتون را دانلود کنید داخلش Simulator هم دارد( مخصوصا SDK های نوکیا )

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •