نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: غیر فعال کردن لینک در مواقع لزوم

  1. #1

    غیر فعال کردن لینک در مواقع لزوم

    سلام
    من تو سایت یه سری نقشه دارم که به صورت فایل زیپ شده هست که اگه کاربری عضو سایت باشه و اعتبار لازم رو داشته باشه بتونه فایل هایی رو که تو سایت گذاشتم رو بتونه دانلود کنه!
    در غیر این صورت لینکم غیر فعال بشه!
    در ضمن هر نقشه یه لینک دانلود داره که هر کدوم یه قیمتی داره که اگه از اعتبارم بیشتر باشه نمیشه دانلود کنه! و اینکه آدرس لینک رو از دیتا بیس می خونه!
    و این اطلاعات رو تو grid view گذاشتم!
    اگه بشه از طریق کد بهم توضیح بدین

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    سرزمین کوروش کبیر
    پست
    411

    نقل قول: غیر فعال کردن لینک در مواقع لزوم

    اگه بعد از چک کردن اعتبار و مسائل مربوط به مجوز، آدرس لینک رو براشون بفرستید چجوریه؟ نمیخواین اینجوری باشه؟ مثل برخی از سایتها که این کار رو انجام میدن.

  3. #3

    نقل قول: غیر فعال کردن لینک در مواقع لزوم

    سلام
    میتونید به یک صفحه لینک بدید و اعتبار سنجی لازم برای دانلود را در همون صفحه انجام بدید و در صورت مجاز بودن کاربر , به صفحه دانلود Redirect کنید .

  4. #4

    نقل قول: غیر فعال کردن لینک در مواقع لزوم

    من لینکها رو تو grid veiw گذاشتم
    که آدرس لینک رو به این صورت گذاشتم
    کد HTML:
    <asp:HyperLink ID="HyperLink1" runat="server" NavigateUrl='<%# file1(Convert.ToString(DataBinder.Eval(Container.DataItem,"nvcImageAddress")))%>' Text=''></asp:HyperLink>
    و اعتبار رو هم وقتی کاربر وارد سایت میشه بالای صفحه نشون میده !
    حالا نمی دونم چطوری رو این لینک مجوز دسترسی بزارم و یا اگه اعتبار داشت لینک فعال بشه!
    اگه میشه از طریق کد بهم توضیح بدین

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ASP.NET2
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    ارومیه
    پست
    191

    نقل قول: غیر فعال کردن لینک در مواقع لزوم

    شما میتونید از این روش استفاده کنید اگر کاربر احراز هویت نشده مقدار property Visibleرو رو False ست کنید
    کد HTML:
     <asp:HyperLink ID="lblAuthenticationNeededMessage" runat="server" visible='<%# !(HttpContext.Current.User.Identity.IsAuthenticated) %>'
    Text="برای مشاهده لینک ابتدا باید به عنوان کاربر وارد سایت شوید"                 
    </asp:HyperLink >
    موفق باشید.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار smm2006sh
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    زاینده روددیروز-مرده رودامروز(1390/09/25دوباره به خواب رفت)
    پست
    441

    نقل قول: غیر فعال کردن لینک در مواقع لزوم

    سلام

    و اعتبار لازم رو داشته باشه بتونه فایل هایی رو که تو سایت گذاشتم رو بتونه دانلود کنه!
    در غیر این صورت لینکم غیر فعال بشه!
    دوست من شما برای این اعتبار سنجی باید از بانک اطلاعاتی استفاده کنی

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •