نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: تغییر پرینتر پیش فرض ویندوز و یا تغییر پرینتر در fastreport

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار daneshmand1354
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    121

    تغییر پرینتر پیش فرض ویندوز و یا تغییر پرینتر در fastreport

    با سلام
    من قصد دارم پرینتر پیش فرض ویندوز را تغییر دهم . البته نام پرینترهای ویندوز را با استفاده از LmdPrinterComboBox به دست آوردم ولی نمی دانم چطور میشه پرینتر انتخابی را پیش فرض کرد
    در ضمن قصد دارم این پرینتر را در fastreport پیش فرض کنم
    هر کدام از این کارها که جواب بده مشکل من حل میشه
    ممنون از راهنمایی دوستان

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار سعید صابری
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    برازجان
    پست
    1,431

    نقل قول: تغییر پرینتر پیش فرض ویندوز و یا تغییر پرینتر در fastreport

    کار با پرینتر



    uses
    Printers;

    function GetDefaultPrinter: string;
    var
    ResStr: array[0..255] of Char;
    begin
    GetProfileString('Windows', 'device', '', ResStr, 255);
    Result := StrPas(ResStr);
    end;

    procedure SetDefaultPrinter(NewDefPrinter: string);
    var
    ResStr: array[0..255] of Char;
    begin
    StrPCopy(ResStr, NewdefPrinter);
    WriteProfileString('windows', 'device', ResStr);
    StrCopy(ResStr, 'windows');
    SendMessage(HWND_BROADCAST, WM_WININICHANGE, 0, Longint(@ResStr));
    end;


    procedure TfrmMain.FormCreate(Sender: TObject);
    begin

    Combobox1.Items.Clear;
    Combobox1.Items.AddStrings(Printer.Printers);

    label1.Caption := Format('Default Printer: %s',[GetDefaultPrinter]);
    end;

    procedure TfrmMain.Button2Click(Sender: TObject);
    begin

    if Combobox1.Text <> '' then
    SetDefaultPrinter(Combobox1.Text)
    else ShowMessage('Choose a Printer first !');
    end;



    منبع : یادم نیست!

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار daneshmand1354
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    121

    نقل قول: تغییر پرینتر پیش فرض ویندوز و یا تغییر پرینتر در fastreport

    ممنون از راهنمایی جناب
    minair2004
    پرینتری که با این روش ست میشود به عنوان پرینتر فعال در fastreport عمل نمیکند و همان پرینتر قبلی را نشان میدهد در ضمن یک علامت تیک سیاه رنگ روی پرینتر پیش فرض ویندوز هست که با این روش شما آن تیک سیاه رنگ روی پرینتر پیش فرض نمیخوره
    آخرین ویرایش به وسیله daneshmand1354 : پنج شنبه 12 آبان 1390 در 21:38 عصر

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار سعید صابری
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    برازجان
    پست
    1,431

    نقل قول: تغییر پرینتر پیش فرض ویندوز و یا تغییر پرینتر در fastreport

    من در ویندوز 7 همین کد امتحان کردم درست جواب داد + تیک سیاه رنگ.
    احتمالا یه جای کارتون ایراد داره

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار daneshmand1354
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    121

    نقل قول: تغییر پرینتر پیش فرض ویندوز و یا تغییر پرینتر در fastreport

    من در ویندوز 7 همین کد امتحان کردم درست جواب داد + تیک سیاه رنگ.
    احتمالا یه جای کارتون ایراد داره
    من در ویندوز XP امتحان کردم که مشکل دارد.برنامه نشان میدهد که پرینتر پیش فرض عوض شده است .
    یعنی وقتی با همان دستورات شما پرینتر را ست کرده و بعد دوباره پرینتر پیش فرض را می خوانیم مشخص میشود که پرینتر عوض شده حتی اگر از برنامه خارج و دوباره وارد شویم ولی تیک سیاه رنگ نمی خورد و در فست رپورت هم عمل نمیکند

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار سعید صابری
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    برازجان
    پست
    1,431

    نقل قول: تغییر پرینتر پیش فرض ویندوز و یا تغییر پرینتر در fastreport

    سورسو بذار اینجا یا ایمیل کن برام

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار firststep
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    ایران-خواستم از جنبه تفاهم باهم بگم
    پست
    502

    نقل قول: تغییر پرینتر پیش فرض ویندوز و یا تغییر پرینتر در fastreport

    این رو ببینید
    لینک

    https://barnamenevis.org/showthread.php?177488

    فکر نمی کنید یکمکی بدجایی سوالتون مطرح کردید!!!!!!

    سربلند باشید

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار daneshmand1354
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    121

    نقل قول: تغییر پرینتر پیش فرض ویندوز و یا تغییر پرینتر در fastreport

    این رو ببینید
    لینک

    https://barnamenevis.org/showthread.php?177488

    فکر نمی کنید یکمکی بدجایی سوالتون مطرح کردید!!!!!!
    ممنون لینک شما مشکل را حل کرد راستش این سوال را هم میشد در تالار دلفی مطرح کرد و هم در تالار کامپوننتها زیرا مربوط به fastreport بود از آنجایی که این مشکل در fastreport بود طرف تالار کامپوننتها سنگینتر شد و آنرا در تالار کامپوننتهای مطرح کردم.در هر حال ممنون از راهنمایی شما
    آخرین ویرایش به وسیله daneshmand1354 : دوشنبه 16 آبان 1390 در 23:02 عصر

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار daneshmand1354
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    121

    نقل قول: تغییر پرینتر پیش فرض ویندوز و یا تغییر پرینتر در fastreport

    سورسو بذار اینجا یا ایمیل کن برام
    من دقیقا از همان سورس شما استفاده کردم.
    در ضمن در لینک جناب firststep جواب را پیدا کردم

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •