نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: بكاپ و ريستور اس كيو ال

  1. #1

    Question بكاپ و ريستور اس كيو ال

    با سلام خدمت تمامي اساتيد.ابتدا تشكر مي كنم از اينكه هيچ وقت مارو تنها نذاشتين.خدا خيرتون بده.باز هم يه سوال دارم : من توي اين سايت و سايتهاي ديگه خيلي دنبال كدي گشتم كه بتونم از بانك sql server 2005 بكاپ بگيرم(در هر مسير دلخواه) اما هنوز نتونستم يه جواب درست و حسابي پيدا كنم.خواهشا اگه كسي يه كد تست شده داره كه صد در صد اين كارو درست انجام بده ، دريغ نكنه.(هم بكاپ هم ريستور).
    ممنون مي شم.اجرتان با تنهاي همراه...

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار abdullah20
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,211

    نقل قول: بكاپ و ريستور اس كيو ال

    بک اپ
     SaveFileDialog sfd = new SaveFileDialog();
    sfd.Filter = "*.Backupbank |*.Backupbank";
    if (sfd.ShowDialog() == DialogResult.OK)
    {
    if (sfd.FileName != "")
    {
    try
    {
    if (File.Exists(sfd.FileName) == true)//بررسي مي کند که ايا در اين مسير يک فايل بک اب با اين نام وجود دارد
    File.Delete(sfd.FileName);//اگر وجود داشت ان را حذف مي کند
    File.Copy(Application.StartupPath + "\\b.mdb", sfd.FileName);
    MessageBox.Show("از بانک برنامه با موفقيت کپي پشتيبان گرفته شد", "اسکندري", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Information);
    }
    catch (Exception ex)
    {
    MessageBox.Show(ex.Message, "Error", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Error);
    }
    }
    }






    رستور
    OpenFileDialog ofd = new OpenFileDialog();
    ofd.Filter = "*.Backupbank |*.Backupbank";
    if (ofd.ShowDialog() == DialogResult.OK)
    {
    if (ofd.FileName != "")
    {
    try
    {
    if (MessageBox.Show("آيا ميخواهيد فايل پشتيبان، جايگزين بانک فعلي برنامه شود؟(! توجه: بانک فعلي کامل از بين ميرود !)؟", "اسکندري", MessageBoxButtons.YesNo, MessageBoxIcon.Question) == DialogResult.Yes)
    {
    File.Delete(Application.StartupPath + "\\b.mdb");
    File.Copy(ofd.FileName, Application.StartupPath + "\\b.mdb");
    MessageBox.Show("بانک برنامه با موفقيت بازيابي شد", "اسکندري", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Information);
    Form1 fm = (Form1)Application.OpenForms["form1"];

    }

    }
    catch (Exception ex)
    {
    MessageBox.Show(ex.Message, "Error", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Error);
    }
    }
    }

  3. #3

    نقل قول: بكاپ و ريستور اس كيو ال

    آقا شرمنده ولي ايني رو كه شما نوشتي مال اكسس هست.من براي اس كيو ال مي خوام اونم با خود دستورات اس كيو ال كه شبيه اين هستن :
    backup database test to disk

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •