نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: (خوب بود) یک پروژه بزاریم (خوب بود) - A_Amiri!

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار id1385
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    توی رویاهام!!
    پست
    467

    Talking (خوب بود) یک پروژه بزاریم (خوب بود) - A_Amiri!

    سلام بر دوستان خوب اکسس!
    مدتیست که ما تشریف نداشتیم (مردم چقد خودشونو تحویل میگیرن confidence quotes) دوستان جدیدی اومدن که همش عرض کردن (بازم خودتو تحویل گرفتی؟ ) خوب بود خوب بود ....

    علی ایحال!
    دوستان راستی برای این حقیر ( بلا به دور چه عجب مودب شدی جیگر ) دعا فرمایید که میخواهیم چند روز دیگر ارشد ثبت نام کنیم دوس داریم زیر چند بیاریم!!!
    خلاصه .....
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  2. #2

    نقل قول: (خوب بود) یک پروژه بزاریم (خوب بود) - A_Amiri!

    سلام اگر امکان داره پسورد برنامه رو به من بدی ممنونت می شم آدرس ایمیلم a_malekizadeh@bpciran.com

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ARData
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    Karaj
    سن
    40
    پست
    431

    نقل قول: (خوب بود) یک پروژه بزاریم (خوب بود) - A_Amiri!

    اين که گفتي يعني چه ؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار soroush_k12
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    گيلان
    پست
    283

    نقل قول: (خوب بود) یک پروژه بزاریم (خوب بود) - A_Amiri!

    با سلام
    در نمونه پيوست پست شماره 1 اگر اشتباه نكنم از اين ماژول براي عدم نمايش پنجره اصلي خود اكسس استفاده ميشود.
    البته من اين كد رو از اين برنامه بر نداشتم چون پسورد داشت.
    سوال من اين است كه نحوه استفاده از تابع fAccessWindow و ارگومانهايش به چه شكل است؟
    از جناب id1385 و يا اساتيد ديگر خواهش ميكنم كه نحوه كار با اين تابع را آموزش دهند و يا نمونه اي بدون پسورد اينجا آپلود نمايند.
    با تشكر

    Private Declare Function IsWindowVisible Lib "user32" (ByVal hwnd As Long) As Long
    Dim dwReturn As Long

    Const SW_HIDE = 0
    Const SW_SHOWNORMAL = 1
    Const SW_SHOWMINIMIZED = 2
    Const SW_SHOWMAXIMIZED = 3

    Private Declare Function ShowWindow Lib "user32" (ByVal hwnd As Long, _
    ByVal nCmdShow As Long) As Long

    Public Function fAccessWindow(Optional Procedure As String, Optional SwitchStatus As Boolean, Optional StatusCheck As Boolean) As Boolean
    If Procedure = "Hide" Then
    dwReturn = ShowWindow(Application.hWndAccessApp, SW_HIDE)
    End If
    If Procedure = "Show" Then
    dwReturn = ShowWindow(Application.hWndAccessApp, SW_SHOWMAXIMIZED)
    End If
    If Procedure = "Minimize" Then
    dwReturn = ShowWindow(Application.hWndAccessApp, SW_SHOWMINIMIZED)
    End If
    If SwitchStatus = True Then
    If IsWindowVisible(hWndAccessApp) = 1 Then
    dwReturn = ShowWindow(Application.hWndAccessApp, SW_HIDE)
    Else
    dwReturn = ShowWindow(Application.hWndAccessApp, SW_SHOWMAXIMIZED)
    End If
    End If
    If StatusCheck = True Then
    If IsWindowVisible(hWndAccessApp) = 0 Then
    fAccessWindow = False
    End If
    If IsWindowVisible(hWndAccessApp) = 1 Then
    fAccessWindow = True
    End If

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Mohammad_chz
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    جزیره ناشناخته
    سن
    46
    پست
    102

    نقل قول: (خوب بود) یک پروژه بزاریم (خوب بود) - A_Amiri!

    به نام خدا

    و يا نمونه اي بدون پسورد اينجا آپلود نمايند.
    البته با اجازه دوست عزیز id1385 چون فلسفه وجودی این سایت آموزش هست فایل ایشون رو بدون پسورد برای استفاده سایر عزیزان قرار میدم.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •