نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: صفحاتی که وقتی واردشون می شی یه کادر نشون می دن و کلمه رمز و کلمه کاربری می خوان اسمشون چیه؟

  1. #1

    Cool صفحاتی که وقتی واردشون می شی یه کادر نشون می دن و کلمه رمز و کلمه کاربری می خوان اسمشون چیه؟

    صفحاتی که وقتی واردشون می شی یه کادر نشون می دن و کلمه رمز و کلمه کاربری می خوان اسمشون چیه؟

    البته منظورم صفحات لاگینی که خودمون طراحی می کنیم نیست.

  2. #2

    نقل قول: صفحاتی که وقتی واردشون می شی یه کادر نشون می دن و کلمه رمز و کلمه کاربری می خوان اسمشون چیه

    من نمیدونم این صفحاتی که آوتار جنابعالی توشون هست اسمشون چیه

    سوالای عجیبی میپرسی. یعنی چی؟!!

  3. #3

    نقل قول: صفحاتی که وقتی واردشون می شی یه کادر نشون می دن و کلمه رمز و کلمه کاربری می خوان اسمشون چیه

    سوالای عجیبی میپرسی. یعنی چی؟!!
    بعضی صفحات تا واردشون می شه یه کادر پاپ آپ نشون می ده که می گه اطلاعات لاگین رو وارد کن، اگه اطلاعات درست بودن که لاگین می کنیم ولی اگر غلط بود ما رو به یه صفحه 404 یا ... می فرسته.

    تا اونجا که می دونم بهشون می گن لاگین از طریق http و دقیقا نمی دونم چطور ایجاد می شن و کارشون چیه.

    دوباره نگی سوالای عجیب می پرسی

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار BahmanDB
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    شهر اولین ها
    پست
    273

    نقل قول: صفحاتی که وقتی واردشون می شی یه کادر نشون می دن و کلمه رمز و کلمه کاربری می خوان اسمشون چیه

    فکر کنم pop up form منظورتونه ؟

    نمونه مثال
    آخرین ویرایش به وسیله BahmanDB : جمعه 13 آبان 1390 در 13:04 عصر

  5. #5

    نقل قول: صفحاتی که وقتی واردشون می شی یه کادر نشون می دن و کلمه رمز و کلمه کاربری می خوان اسمشون چیه

    فکر کنم pop up form منظورتونه ؟
    از جی کوئری استفاده نمی شه و فقط از http استفاده می کنه.

  6. #6

    نقل قول: صفحاتی که وقتی واردشون می شی یه کادر نشون می دن و کلمه رمز و کلمه کاربری می خوان اسمشون چیه


  7. #7

    نقل قول: صفحاتی که وقتی واردشون می شی یه کادر نشون می دن و کلمه رمز و کلمه کاربری می خوان اسمشون چیه

    منظورم همین فرمها هست.

    این فرمها چطور ساخته می شن و چه مزیتی دارن؟

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    اراک
    پست
    409

    نقل قول: صفحاتی که وقتی واردشون می شی یه کادر نشون می دن و کلمه رمز و کلمه کاربری می خوان اسمشون چیه

    به اینا میگن HTTP Authentication
    if (!isset($_SERVER['PHP_AUTH_USER'])) {
    header('WWW-Authenticate: Basic realm="My Realm"');
    header('HTTP/1.0 401 Unauthorized');
    echo 'Text to send if user hits Cancel button';
    exit;
    } else {
    echo "<p>Hello {$_SERVER['PHP_AUTH_USER']}.</p>";
    echo "<p>You entered {$_SERVER['PHP_AUTH_PW']} as your password.</p>";
    }

    اینم
    لینک رفرنسش :)
    http://php.net/manual/en/features.http-auth.php

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •