نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: نیاز به کمک فوری

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    ارومیه
    پست
    27

    Lightbulb نیاز به کمک فوری

    با سلام به خدمت دوستان محترم
    من یه کد نوشتم که متاسفانه error داره من هم اکنون نیازمند یاری فوریتان هستم
            private void txtCode_Leave(object sender, EventArgs e)
    {
    using (cnn=new SqlConnection(Properties.Settings.Default.dbDrogSt oreConnectionString))
    {
    cmd = cnn.CreateCommand();
    cmd.CommandText = @"select Code from tbDrog ";
    if (cnn.State==ConnectionState.Closed)
    {
    cnn.Open();
    }
    SqlDataReader dr = cmd.ExecuteReader();
    List<E_Drog> lst = new List<E_Drog>();
    while (dr.Read())
    {
    E_Drog q = new E_Drog()
    {
    Code = (int) dr["Code"]
    };
    lst.Add(q);
    }
    foreach (var item in lst)
    {
    if (item.Code==Int32.Parse(txtCode.Text))
    {
    selectInfo();
    }
    }
    }
    }
    private void selectInfo()
    {
    using (cnn=new SqlConnection(Properties.Settings.Default.dbDrogSt oreConnectionString))
    {
    cmd = cnn.CreateCommand();
    cmd.CommandText = @"select * from [tbDrog] where Code like " + "'" + Int32.Parse(txtCode.Text) + "'";
    if(cnn.State==ConnectionState.Closed)
    {
    cnn.Open();
    }
    SqlDataReader dr = cmd.ExecuteReader();
    List<E_Drog> lst=new List<E_Drog>();
    while (dr.Read())
    {
    E_Drog q = new E_Drog()
    {
    Code = (int)dr["Code"],
    ExplainUse = (string) dr["ExplainUse"],
    FarsiName = (string) dr["FarsiName"],
    LatinName = (string) dr["LatinName"],
    Price = (string) dr["Price"],
    ShortName = (string) dr["ShortName"],
    UseFor = (string) dr["UseFor"]
    };
    lst.Add(q);
    }
    bsBuy.Add(lst);
    BindInfo(bsBuy);
    }
    }
    private void BindInfo(BindingSource bsbuy)
    {
    txtExplain.DataBindings.Add("Text", bsBuy, "ExplainUse");
    txtFarsiName.DataBindings.Add("Text", bsBuy, "FarsiName");
    txtLatinName.DataBindings.Add("Text", bsBuy, "LatinName");
    txtPrice.DataBindings.Add("Text", bsBuy, "Price");
    txtShortName.DataBindings.Add("Text", bsBuy, "ShortName");
    txtDarmanKonande.DataBindings.Add("Text", bsBuy, "UseFor");
    }

    error اینه
    Untitled.jpg

    ممنون می شم اگه کمکم کنید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار electro_esma
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    236

    نقل قول: نیاز به کمک فوری

    دوست من ،

    فکر کنم داره از DataBindings ات ایراد می گیره درسته؟

    فکر کنم اگه تو این تابع private void BindInfo(BindingSource bsbuy) جای bsBuy رو با bsbuy عوض کنی حل شه!

  3. #3
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    ارومیه
    پست
    27

    نقل قول: نیاز به کمک فوری

    نقل قول نوشته شده توسط electro_esma مشاهده تاپیک
    دوست من ،

    فکر کنم داره از DataBindings ات ایراد می گیره درسته؟

    فکر کنم اگه تو این تابع private void BindInfo(BindingSource bsbuy) جای bsBuy رو با bsbuy عوض کنی حل شه!
    فکر اولتون کاملا درسته ولی مشکل با این کارا درست نمی شه
    من اطلاعاتم رو از دیتا بیس خوندم بعد تویه لیست ریختم لیستم رو تویه bindingsource گذاشتم بعد فرستادمش به متد بعدی الان هر کاری می کنم اطلاعات خونده شده رو نشونم نمیده الان چی کارش کنم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Directx
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    نامعلوم
    پست
    243

    نقل قول: نیاز به کمک فوری

    آیا در بیرون از متد می شه به فیلد ExplainUse به طور صحیح و اون طور که دوست دارید دسترسی پیدا کرد؟ در ضمن به نظر من فک کنم از DataTable استفاده کنید بهتره تا از اینکه از حلقه استفاده کنید

  5. #5
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    ارومیه
    پست
    27

    نقل قول: نیاز به کمک فوری

    فکر می کنم که میشه ولی با این کدی که نوشتم فعلا نمی شه لطفا کمکم کنید

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •