نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: تبدیل کدهای sql به یک PROCEDURE در اکسس

  1. #1

    تبدیل کدهای sql به یک PROCEDURE در اکسس

    سلام من میخوام کدهای زیر را تبدیل کنم به یک PROCEDURE در اکسس !!!


    declare @tab table
    (
    code nvarchar,
    [name] nvarchar,
    family nvarchar,
    email nvarchar,
    phone nvarchar,
    name1 nvarchar,
    sdate nvarchar,
    report nvarchar
    )
    insert into @tab(code, [name], family, email, phone, name1, sdate)
    SELECT ozveat.code, ozveat.name, ozveat.family, ozveat.email, ozveat.phone, frosh.name as name1, sarresid.sdate FROM foroshgah, (sarresid INNER JOIN ozveat ON sarresid.idu = ozveat.code) INNER JOIN frosh ON sarresid.idc = frosh.ID WHERE (((sarresid.sdate)=55) AND ((sarresid.pardakht)=False))

    UPDATE @tab
    SET (report='گذشته')

    select * from @tab


    یا حداقل یک روش دیگه که بشه با ویژوال بیسک 6 این کدها را اجرا کد لطفا کمک کنید

  2. #2
    مدیر بخش آواتار Abbas Amiri
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    2,327

    نقل قول: تبدیل کدهای sql به یک PROCEDURE در اکسس

    جدول های داخل فانکشن را به فرمت اکسس تبدیل و آپلود کنید.درضمن در فانکشن فوق به هیچ فیلدی از جدول foroshgah ارجاع نشده است . در آخر می خواهید خروجی تابع چه نوعی باشد؟ Recordset

  3. #3

    نقل قول: تبدیل کدهای sql به یک PROCEDURE در اکسس

    ممنون از جواب شما دوست عزیز
    من اپلود کردم فایل را
    دوست عزیز درست میفرمایید من اصلا ان جدول را استفاده نکردم!
    و من این توضیح را در مورد این دستور بدم که کار خاصی را انجام نمیده فقط میاد بعد از اجرای جوین یک ستون را اضافه میکنه به جدول نتیجه با مقدار گذشته در هر رکورد اضافه شده
    پس خروجی یک جدول مجازی خواهد بود با رکوردهای ان

    پاسخ کیوری

    ramin farhade class2
    sheren asgare class3


    نتیجه اپدیت

    ramin farhade class2 گذشته
    sheren asgare class3 گذشته

    با تشکر
    آخرین ویرایش به وسیله abasfar : یک شنبه 15 آبان 1390 در 18:33 عصر

  4. #4
    مدیر بخش آواتار Abbas Amiri
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    2,327

    نقل قول: تبدیل کدهای sql به یک PROCEDURE در اکسس

    اولین چیزی که بنظر بنده میرسه اینست که بجای دستور آپدیت درهمان دستور SELECT مقدار "گذشته" را اعمال کنیم


    insert into @tab(code, [name], family, email, phone, name1, sdate, report) SELECT ozveat.code, ozveat.name, ozveat.family, ozveat.email, ozveat.phone, frosh.name as name1, sarresid.sdate, "گذشته"


    دوم اینکه خروجی تابع را Recordset بگیریم چرا که چنانچه هر تیبلی ایجاد کنیم در دیتا بیس می ماند وبعد بایستی آنرا حذف کنیم

  5. #5

    نقل قول: تبدیل کدهای sql به یک PROCEDURE در اکسس

    ممنون از دوستان عزیز مشکل حل شد
    قابل توجه مدیران کاش سایت یک دکمه چیزی داشت که بازدنش میشود به دوستان عزیرز اعلام کرد که مشکل حل شده

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •