نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: کپی برنامه به فایل startup

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ya30ien2
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    بوشهر-برازجان
    پست
    715

    کپی برنامه به فایل startup

    چطوری میتونم یک shortcutاز برنامه بسازم و به داخل فایل startupکپی کنم

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    تهران
    سن
    31
    پست
    584

    نقل قول: کپی برنامه به فایل startup

    هنگامی که برنامه رو براش setup می سازی با ویژوال یک پروژه setup ایجاد کردی فایل های توی debug برنامتو توی Application folder کپی کن بعد روی file system on target machine کلیک راست کن و گزینه ی User Startup رو انتخاب کن یه پوشه درست می شه رو پوشه کلیک کن بعد توش کلیک راست کن creat new shourtcut رو انتخاب کن بعد از application folder فایل اجرایی برنامتو که همون exe است رو انتخاب کن

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ya30ien2
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    بوشهر-برازجان
    پست
    715

    نقل قول: کپی برنامه به فایل startup

    اما من میخواستم با کد نویسی این کار رو انجام بدم دلیل این کار هم اینه که میخوام با اجرای برنامه و اعمال تنظیماتی بتونم اون فایل رو حذف یا ایجاد کنم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار sobaisobai
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    490

    نقل قول: کپی برنامه به فایل startup

    سلام
    میخوای وقتی ویندوز استارت شد برنامت اجرا بشه؟
    از Registry؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ya30ien2
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    بوشهر-برازجان
    پست
    715

    نقل قول: کپی برنامه به فایل startup

    "Software\\Microsoft\\Windows\\CurrentVersion\\Run "
    من اینو پیدا کردم و بلد هستم فایلی در ریجستری ایجاد کنم
    اما مقصود من اینه که بدون اینکه برنامه رو به بصورتی نصبی هم در بیارم و در سیستم نصب کنم این کار هم عملی بشه
    و اگر همین هم میشه لطفا بگید چه فایلی با چه نامی و چه مقداری ایجاد کنم

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار sobaisobai
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    490

    نقل قول: کپی برنامه به فایل startup

    نقل قول نوشته شده توسط ya30ien2 مشاهده تاپیک
    "Software\\Microsoft\\Windows\\CurrentVersion\\Run "
    من اینو پیدا کردم و بلد هستم فایلی در ریجستری ایجاد کنم
    اما مقصود من اینه که بدون اینکه برنامه رو به بصورتی نصبی هم در بیارم و در سیستم نصب کنم این کار هم عملی بشه
    و اگر همین هم میشه لطفا بگید چه فایلی با چه نامی و چه مقداری ایجاد کنم
    با کد زیر میتونی
    object key = Registry.GetValue("HKEY_LOCAL_MACHINE\\Software\\M  icrosoft\\Windows\\CurrentVersion\\Run\\", Application.ProductName, null);
    if (key == null)
    {
    RegistryKey mm = Registry.LocalMachine.CreateSubKey("Software\\Micr osoft\\Windows\\CurrentVersion\\Run\\");
    mm.SetValue(Application.ProductName, Application.ExecutablePath);
    mm.Close();
    }

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار ya30ien2
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    بوشهر-برازجان
    پست
    715

    نقل قول: کپی برنامه به فایل startup

    اما دوست عزیز من به ریجستری رفتم هیچگونه فایلی ساخته نشده بود؟

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار sobaisobai
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    490

    نقل قول: کپی برنامه به فایل startup

    چرا ساخته میشه
    اینم یه نمونه
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg 1.jpg‏ (93.7 کیلوبایت, 64 دیدار)
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •