نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مرورگر حرفه ای سایت برای دانلود فایل های خاص از آن

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار arash020
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    گیلان-رودسر
    پست
    392

    Cool مرورگر حرفه ای سایت برای دانلود فایل های خاص از آن

    یه پروژه ای می خوام انجام بدم برای حلش چند تا سوال دارم :

    1. چطوری صحت وجود یه آدرس رو چک کنیم که واقعیه یا نه ؟
    مثلا :http://www.homeandlearn.co.uk/net/vbnet.html
    برنامه صحت وجود صفحه html یا محتوا داشتن این آدرس رو چک کنه.

    2.چطور کدهای html آدرس موردنظر رو برای پردازش هایی که بعدا قراره روش انجام بده بگیره؟

    3.چطور میشه لینک فایل اصلی مورد نظر رو از توی این کدهای html پیدا کرد؟

    4. چطور فایل دانلود بشه؟

    ممنون میشم راهنمایی کنید.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار arash020
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    گیلان-رودسر
    پست
    392

    نقل قول: مرورگر حرفه ای سایت برای دانلود فایل های خاص از آن

    هیشکی نیست جواب بده؟!!!

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    210

    نقل قول: مرورگر حرفه ای سایت برای دانلود فایل های خاص از آن

    نقل قول نوشته شده توسط arash020 مشاهده تاپیک
    هیشکی نیست جواب بده؟!!!
    اول بگو با IE ساختي يا نه ؟
    اگه اره:
    1-می تونی از ارور های خود کامپوننت اینترنت اکسپلورر بفهمی
    2-از کد زیر استفاده کن:
    RichTextBox1.Text = WebBrowser1.DocumentText


    3-طبق روش بالا فایل خام HTML به فایل متی تبدیل می شه و خوب جدا کردن اون مثل جدا کردن یک عبارت از یک فایل متنی هست ولی منظورت از لینک اصلی چی هست؟؟

    4-خیلی ساده از کد زیر استفاده کن البته سورس کد هایی هم هست که یه دانلود منیجر حسابی باشه که با یه سرچ تو گوگل پیدا می کنی:
    My.Computer.Network.DownloadFile("http://www.google.com/chrome.exe", "C:\\")
    آخرین ویرایش به وسیله kiarashk : سه شنبه 17 آبان 1390 در 13:13 عصر دلیل: غلط املایی

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •