نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: ذخیره تاریخ در جدول

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار water_lily_2012
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    659

    ذخیره تاریخ در جدول

    سلام
    من در جدول خودم فیلد تاریخ را dateTime گرفتم. و به صورت میلادی ذخیره می شود. مثلا 2011/07/11
    به چه صورت باید تاریخ را به جدول ارسال کنم، وقتی از این نوع در جدول استفاده می کنم.

    قبلا تاریخ را string می گرفتم و به صورت رشته هم به دیتابیس می فرستادم. الان باید چه کار کنم.

    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار water_lily_2012
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    659

    نقل قول: ذخیره تاریخ در جدول

    لطفا یکی کمک کنه.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار M.YasPro
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    Kernel
    پست
    1,171

    نقل قول: ذخیره تاریخ در جدول

    سلام
    خوب الانم بصورت رشته بفرستید!!
    سوالتون گنگه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار asadegha
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    اینجا، همه جا، هیچ جا، چه فرقی داره؟
    پست
    274

    نقل قول: ذخیره تاریخ در جدول

    باید از پارامتر استفاده کنی.



    SqlConnection conn = newSqlConnection(strCon);
    string ins = string.Format("INSERT tblPayments(PDate) VALUES( N'@pPDate) WHERE name like '{0}'", txtName.Text);
    SqlCommand cmd = newSqlCommand(ins, conn);
    cmd.Parameters.Add(
    newSqlParameter("@pPDate", SqlDbType.DateTime)).Value = (DateTime)txtPDate.Text;
    if (conn.State != ConnectionState.Open)
    conn.Open();
    cmd.ExecuteNonQuery();
    if (conn.State == ConnectionState.Open)
    conn.Close();


    آخرین ویرایش به وسیله asadegha : یک شنبه 22 آبان 1390 در 11:47 صبح

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار saeed_sho
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    890

    نقل قول: ذخیره تاریخ در جدول

    چطوری فرمت یکی از ستون های دیتا گرید ویو رو عوض کنم مثلا تاریخ میلادی رو به فارسی با این حلقه اما اینو کجا بزنم تا کار کنه توی cellFormatting میذارم حلقه بینهایت میشه توی متد لود فرم گذاشتم بازم بینهایت شد کجا بذارمش؟
    string PersionDate(string miladi)
    {
    try
    {

    PersianCalendar jc = new PersianCalendar();
    DateTime thisDate = DateTime.Parse(miladi);
    string day;
    string month;
    string year;
    string newdate = "";
    day = jc.GetDayOfMonth(thisDate).ToString();
    month = jc.GetMonth(thisDate).ToString();
    year = jc.GetYear(thisDate).ToString();
    if (int.Parse(day) < 10)
    {
    day = "0" + day;
    }
    if (int.Parse(month) < 10)
    {
    month = "0" + month;
    }
    newdate = year + "/" + month + "/" + day;

    return newdate;
    }
    catch (Exception)
    {

    }
    return "";
    }

    private void dataGridView1_CellFormatting(object sender, DataGridViewCellFormattingEventArgs e)
    {
    for (int i = 0; i < dataGridView1.Rows.Count; i++)
    {
    string d = Convert.ToString(dataGridView1.Rows[i].Cells[5].Value);
    string sh = PersionDate(d);
    dataGridView1.Rows[i].Cells[5].Value = sh;
    }
    }

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار water_lily_2012
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    659

    نقل قول: ذخیره تاریخ در جدول

    نقل قول نوشته شده توسط asadegha مشاهده تاپیک
    باید از پارامتر استفاده کنی.


    SqlConnection
    conn = newSqlConnection(strCon);
    string ins = string.Format("INSERT tblPayments(PDate) VALUES( N'@pPDate) WHERE name like '{0}'", txtName.Text);
    SqlCommand cmd = newSqlCommand(ins, conn);
    cmd.Parameters.Add(
    newSqlParameter("@pPDate", SqlDbType.DateTime)).Value = (DateTime)txtPDate.Text;
    if (conn.State != ConnectionState.Open)
    conn.Open();
    cmd.ExecuteNonQuery();
    if (conn.State == ConnectionState.Open)
    conn.Close();

    بله. شما متوجه منظورم شدید.
    اما مشکل اینکه من با اکسس کار می کنم. لطفا یک نمونه با اکسس مثال بزنید.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار wolf_majid
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    534

    نقل قول: ذخیره تاریخ در جدول

    نقل قول نوشته شده توسط water_lily_2012 مشاهده تاپیک
    بله. شما متوجه منظورم شدید.
    اما مشکل اینکه من با اکسس کار می کنم. لطفا یک نمونه با اکسس مثال بزنید.
    جدا" شما داخل تگ کد رو می بینید ؟
    پس چرا من همش رو font و ... می بینم ؟

  8. #8

    نقل قول: ذخیره تاریخ در جدول

    نقل قول نوشته شده توسط wolf_majid مشاهده تاپیک
    جدا" شما داخل تگ کد رو می بینید ؟
    پس چرا من همش رو font و ... می بینم ؟
    من هم نمیبینم. کلا این مشکل برای من خیلی بیداد میکنه. اکثر کدهارو اصلا نمیبینم.

    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


  9. #9
    کاربر دائمی آواتار water_lily_2012
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    659

    نقل قول: ذخیره تاریخ در جدول

    پ.ن.پ فکر کرده اید من می بینم.
    من هم آنچه شما می بینید را می بینم.
    ولی راه درست دیدنش را هم بلدم.

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار wolf_majid
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    534

    نقل قول: ذخیره تاریخ در جدول

    نقل قول نوشته شده توسط water_lily_2012 مشاهده تاپیک
    پ.ن.پ فکر کرده اید من می بینم.
    من هم آنچه شما می بینید را می بینم.
    ولی راه درست دیدنش را هم بلدم.
    د.نه.د می خواستم مچت رو بگیرم
    خوب حالا بگو چطوری می بینی ؟

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار water_lily_2012
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    659

    نقل قول: ذخیره تاریخ در جدول

    در زمانیکه اولین نما از صفحه دیده شد دکمه Stop را فشار بده و اجازه نده که تمام صفحه نمایش داده شود.
    من دیدم اول بار درست نمایش میده ولی بلافاصله اینطوری میشه و در نتیجه stop را میزنم.
    البته بعضی از صفحات برای من اینطوری هست.

    ببین این روش برای شما هم عمل می کنه؟

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار wolf_majid
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    534

    نقل قول: ذخیره تاریخ در جدول

    این رو تست کرده بودم (از منم اول در کمتر از یک ثانیه درست نشون میده)
    ولی برای من جواب نداد

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار ali reza mansoori 2
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    پشت کامپیوتر
    پست
    732

    نقل قول: ذخیره تاریخ در جدول

    من از همین روش استفاده کردم و جواب داد

    SqlConnection conn = newSqlConnection(strCon);

    string ins = string.Format("INSERT tblPayments(PDate) VALUES( N'@pPDate) WHERE name like '{0}'", txtName.Text);

    SqlCommand cmd = newSqlCommand(ins, conn);

    cmd.Parameters.Add(newSqlParameter("@pPDate", SqlDbType.DateTime)).Value = (DateTime)txtPDate.Text;

    if (conn.State != ConnectionState.Open)

    conn.Open();

    cmd.ExecuteNonQuery();

    if (conn.State == ConnectionState.Open)

    conn.Close();

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار asadegha
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    اینجا، همه جا، هیچ جا، چه فرقی داره؟
    پست
    274

    نقل قول: ذخیره تاریخ در جدول

    سلام.
    فرقی نمیکنه برای اکسس هم جواب میده.

    بجای استفاده از دستورات sqlclient از oledb استفاده کن.
    آخرین ویرایش به وسیله asadegha : سه شنبه 24 آبان 1390 در 19:20 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •