نمایش نتایج 1 تا 22 از 22

نام تاپیک: سوال : تبدیل توان به جمع

  1. #1

    Lightbulb سوال : تبدیل توان به جمع

    سلام دوستان
    می خواستم ببینم چطور میشه برنامه ای نوشت که عملیات توان را با جمع حساب کنه؟
    و فقط با یک حلقه این کار را بکنه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار uniqueboy_ara
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    420

    نقل قول: سوال : تبدیل توان به جمع

    X به توان y
    double power(int x, int y)
    {
    double result = x;
    for (int i = 1; i < y; i++)
    {
    result *= x;
    }
    return result;
    }

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار electro_esma
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    236

    نقل قول: سوال : تبدیل توان به جمع

    با سلام دوست من فکر کنم صورت سوال رو متوجه نشدی

    دوستمون گفته توان رو با جمع حساب کنی نه براش فرمول بنویسی . تو این جوابت جمع کجا بود.


    یه چیزی مثل اینکه برای به توان رسوندن x به توان 2 باید x بار x رو با خودش جمع کنی .

    مثل 3 با توان دو باید 3 با 3 رو با خوش جمع کنی



    باز هم دستت درد نکنه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار uniqueboy_ara
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    420

    نقل قول: سوال : تبدیل توان به جمع

    بله
    حق با شما بود

    اینم با جمع
    double power(int x, int y)
    {
    double result = x;
    for (int i = 1; i < y; i++)
    {
    result += result;
    }
    return result;
    }

  5. #5

    نقل قول: سوال : تبدیل توان به جمع

    نقل قول نوشته شده توسط uniqueboy_ara مشاهده تاپیک
    X به توان y
    double power(int x, int y)
    {
    double result = x;
    for (int i = 1; i < y; i++)
    {
    result *= x;
    }
    return result;
    }

    مرسی دوست عزیز ولی من با عملیات جمع می خوام نه ضرب
    مثلا 2 به توان 3 یعنی : ( 2+2+2+2 )

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار electro_esma
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    236

    نقل قول: سوال : تبدیل توان به جمع

    اینم با جمع

    1
    2
    3
    4
    5
    6
    7
    8
    9
    double power(int x, int y)
    {
    double result = x;
    for (int i = 1; i < y; i++)
    {
    result += result;
    }
    return result;
    }
    نه دوست من فورمولت اشتباهه من امتحان کردم.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار electro_esma
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    236

    نقل قول: سوال : تبدیل توان به جمع

    فرمول شما x رو در y ضرب می کنه . در نهایت

  8. #8

    نقل قول: سوال : تبدیل توان به جمع

    فقط برای 2 کار می کنه

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار electro_esma
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    236

    نقل قول: سوال : تبدیل توان به جمع

    for (int i = 1; i < y; i++)
    {
    result += result;
    }
    این کد یعنی به تعداد y بار result رو با خودش جمع کنه یعنی همون y ضرب در result که همون x باشد

    اگه ما اشتباه فهمدیم فایل پروژه رو بذار که ماهم استفاده کنیم/

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار electro_esma
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    236

    نقل قول: سوال : تبدیل توان به جمع

    چی شد پس دوست عزیز !

  11. #11

    نقل قول: سوال : تبدیل توان به جمع

    نقل قول نوشته شده توسط electro_esma مشاهده تاپیک
    چی شد پس دوست عزیز !
    نگاه یه برنامه چه جور مارا پیچوند

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار uniqueboy_ara
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    420

    نقل قول: سوال : تبدیل توان به جمع

    با تابع بازگشتی هم میشه یا نه؟؟؟
    اگه میشه راهشو پیدا کردم

  13. #13

    نقل قول: سوال : تبدیل توان به جمع

    نه دوست عزیز راه سخت را باید پیدا کنم

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار electro_esma
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    236

    نقل قول: سوال : تبدیل توان به جمع

    دوست من بالاخره جواب رو پیدا کردم .

    ببخشید یکی دو روز کار داشتم . ولی نوشتم امیدوارم بدرد بخوره


    privatevoid button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    textBox2.Text = "";

    x = Convert.ToInt32(textBox1.Text);

    x1 = Convert.ToInt32(textBox2.Text);

    y1 = 1;

    tawan(x, x);

    while (1 > 0)

    {
    if (y1 < x1) { tawan(x, y2); }

    else { break; }

    }
    }
    //---------------------------------------------------------------------
    publicint tawan(int s1,int s2)
    {
    y2 = 0;
    //----------------------------
    for (int i = 0; i < s2; i++)
    {
    y2 = y2 + s1;
    }
    //-----------------------------
    y1 = y1 + 1;
    textBox3.Text = y2.ToString();
    return 1;
    }

    2.JPG

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار electro_esma
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    236

    نقل قول: سوال : تبدیل توان به جمع

    این راه حل تمام مراحل به توان رسوندن رو با عمل جمل انجام می ده اگه خواستی مراحلشو واست توضیح بدم.


    موفق باشی

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار wolf_majid
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    534

    نقل قول: سوال : تبدیل توان به جمع

    مشکل اینه که شما با 2 حلقه نوشتید
    فکر نمی کنم بشه با یک حلقه بدون تواب بازگشتی نوشت
    در صورتیکه طبق گفته دوستمون باید با یک حلقه و عمل جمع و بدون توابع بازگشتی باشه (راستش به نظر من خود استادشون هم نتونه یک همچین چیزیو بنویسه)

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار electro_esma
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    236

    نقل قول: سوال : تبدیل توان به جمع

    با تشکر دوست من

    والا همین رو هم یه سه چهار ساعتی ما رو سر کار گذاشت . اصول رو روی کاغذ می دونستم ولی برای جابجا کردن بین متغییر ها یکم رفتم سرکار.

    ولی با این حال بد نشد . دسته کم فهمیدیم که هیچی از ریاضی نمی دونیم.

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار wolf_majid
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    534

    نقل قول: سوال : تبدیل توان به جمع

    نقل قول نوشته شده توسط electro_esma مشاهده تاپیک
    با تشکر دوست من

    والا همین رو هم یه سه چهار ساعتی ما رو سر کار گذاشت . اصول رو روی کاغذ می دونستم ولی برای جابجا کردن بین متغییر ها یکم رفتم سرکار.

    ولی با این حال بد نشد . دسته کم فهمیدیم که هیچی از ریاضی نمی دونیم.
    دقیقا"
    من هم به این نتیجه رسیدم که هیچی سخت تر از اون هایی نیست که به نظر میرسند ساده اند

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار electro_esma
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    236

    نقل قول: سوال : تبدیل توان به جمع

    آره دوست من . موفق باشی

  20. #20

    نقل قول: سوال : تبدیل توان به جمع

    نقل قول نوشته شده توسط uniqueboy_ara مشاهده تاپیک
    با تابع بازگشتی هم میشه یا نه؟؟؟
    اگه میشه راهشو پیدا کردم
    اگر براتون امکانش باشه ممنون میشم بفرستید

  21. #21

    نقل قول: سوال : تبدیل توان به جمع

    public void tavan(int x, int y) {
    if (y == 1)
    return x;
    int n = 0;
    for (int i = 0; i < tavan(x, y - 1); i++)
    n += x;
    return n;
    }
    آخرین ویرایش به وسیله ASHKANLAEI : پنج شنبه 14 آذر 1398 در 07:03 صبح

  22. #22

    نقل قول: سوال : تبدیل توان به جمع

    نقل قول نوشته شده توسط scholargabriel مشاهده تاپیک
    سلام دوستان
    می خواستم ببینم چطور میشه برنامه ای نوشت که عملیات توان را با جمع حساب کنه؟
    و فقط با یک حلقه این کار را بکنه

    private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    var x = 4;
    var y = 7;
    // x ^ y = ?

    var m = 1;
    if (y > 0)
    {
    m = 0;
    var n = 1;
    var j = 0;
    for (var i = 0; j < y; i++)
    {
    m += n;
    if (i == x - 1)
    {
    n = m;
    i = 0;
    j++;
    }
    }
    }
    MessageBox.Show($"m = {m}, Math.Pow(x,y) = {Math.Pow(x, y)}");
    }

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •