نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: مشکل routing در mvc3

  1. #1

    مشکل routing در mvc3

    سلام دوستان،
    من توی routing به یک مشکل برخوردم :
    من دو تا کنترلر دارم (Home و Portfolio) توی کنترلر home چند تا action دارم (Contact,feedback...) می خوام برای نمایش این action ها نام کنترلر Home نمایش داده نشود. هر کاری می کنم تداخل داره
    ممنون میشم اگر کمکم کنید.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار amir-yeketaz
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    508

    نقل قول: مشکل routing در mvc3

    سلام دوست عزیز ...

    داخل فابل Global.asax , داخل متد RegisterRoutes اینو نوشتم و مشکلی وجود نداشت :

            routes.IgnoreRoute("{resource}.axd/{*pathInfo}");

    routes.MapRoute(
    "first", // Route name
    "{action}", // URL with parameters
    new { controller = "Home" } // Parameter defaults
    );
    routes.MapRoute(
    "Default", // Route name
    "{controller}/{action}/{id}", // URL with parameters
    new { controller = "Home", action = "Index", id = UrlParameter.Optional } // Parameter defaults
    );

  3. #3

    نقل قول: مشکل routing در mvc3

    ممنونم دوست عزیز

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ERIKA
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    171

    نقل قول: مشکل routing در mvc3

    سلام در مورد این ادرس دهی یک سوالی داشتم
    میخاستم ببینم چطوری میتونیم فضا های خالی و کاراکتر های خاص را از ادرس بار یا عننوان مان حذف کرده و یا با یک کاراکتر دیگه ای جایگزین کنیم

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ERIKA
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    171

    نقل قول: مشکل routing در mvc3

    من یک همچین تیکه کدی هم توی vb براش دارم حالا میخام همین را توی MVCپیاده اش کنم ولی نمیدانم چچطور باید این کار بکنم


    PublicSharedFunction removeSpaceAndSpesialChar(ByVal strTitle AsObject) AsString
    If (IsDBNull(strTitle)) Then
    strTitle = "بدون عنوان"
    EndIf
    If (strTitle.ToString.Length = 0) Then
    strTitle = "بدون عنوان"
    EndIf
    strTitle = strTitle.Trim()
    strTitle = Regex.Replace(strTitle,
    "<(.|\n)*?>", String.Empty)
    'Trim "-" Hyphen
    strTitle = strTitle.Trim("-"c)
    strTitle = strTitle.ToLower()
    Dim chars AsChar() = "$%#@!*?;:~`+=()[]{}|\'<>,/^&"".".ToCharArray()
    strTitle = strTitle.Replace(
    "C#‎‎‎", "C-Sharp")
    strTitle = strTitle.Replace(
    "vb.net", "VB-Net")
    strTitle = strTitle.Replace(
    "asp.net", "Asp-Net")
    'Replace . with - hyphen
    strTitle = strTitle.Replace(".", "-")
    'Replace Special-Characters
    For i AsInteger = 0 To chars.Length - 1
    Dim strChar AsString = chars.GetValue(i).ToString()
    If strTitle.Contains(strChar) Then
    strTitle = strTitle.Replace(strChar, String.Empty)
    EndIf
    Next
    'Replace all spaces with one "-" hyphen
    strTitle = strTitle.Replace(" ", "-")
    'Replace multiple "-" hyphen with single "-" hyphen.
    strTitle = strTitle.Replace("--", "-")
    strTitle = strTitle.Replace(
    "---", "-")
    strTitle = strTitle.Replace(
    "----", "-")
    strTitle = strTitle.Replace(
    "-----", "-")
    strTitle = strTitle.Replace(
    "----", "-")
    strTitle = strTitle.Replace(
    "---", "-")
    strTitle = strTitle.Replace(
    "--", "-")
    strTitle = strTitle.Replace(
    "'", "-")
    'Run the code again...
    'Trim Start and End Spaces.
    strTitle = strTitle.Trim()
    'Trim "-" Hyphen
    strTitle = strTitle.Trim("-"c)
    Return strTitle
    EndFunction

    آخرین ویرایش به وسیله ERIKA : پنج شنبه 26 آبان 1390 در 19:36 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •