نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: چطور وقتی روی textbox کلیک کردم مقدار به حالت اتوماتیک انتخاب بشه؟

  1. #1
    کاربر جدید آواتار adrift.vs2008
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    خوزستان
    پست
    12

    Question چطور وقتی روی textbox کلیک کردم مقدار به حالت اتوماتیک انتخاب بشه؟

    سلام

    می خوام وقتی روی textbox کلیک می کنم مقدارش اتوماتیک انتخاب بشه که وقتی چیزی تایپ می کنم

    بجای مقدار قبلی نوشته بشه؟

  2. #2

    نقل قول: چطور وقتی روی textbox کلیک کردم مقدار به حالت اتوماتیک انتخاب بشه؟

    توی رویداد کلیک textbox این رو قرار بده :

    TextBox1.SelectAll()

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار abdullah20
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,211

    نقل قول: چطور وقتی روی textbox کلیک کردم مقدار به حالت اتوماتیک انتخاب بشه؟

         private void textBox1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    ((TextBox)sender).SelectAll();
    }

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •