نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: علت این ارور چیه ؟ syntax Error

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    54

    علت این ارور چیه ؟ syntax Error

    من می خوام یک برنامه دانشجویی بنویسم که به این صورت هست که یک فرم هست که نوع ماشین ها رو ثبت می کنه.
    و داخل دیتا گراید ویو نشون می ده حالا ستون اول دیتا گراید ویو رو با رویداد cellclickویرایش و ستون دوم رو حذف نام گذاری کردم و حالا عمل ثبت و ویرایش مشکلی نداره و انجام می شه ولی به محض اینکه روی دکمه حذف کلیک می کنم این اررور را

    می ده Syntax error (missing operator) in query expression 'tblsave_partgroup where partgroup_code=4'.
    ضمنا با بانک اطلاعاتی اکسس و نام جدولش هم tblsave_partgroup هست
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    776

    نقل قول: علت این ارور چیه ؟ syntax Error

     string strSQL = string.Format("delete FROM tblsave_partgroup where partgroup_code={0}", code);

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •