نمایش نتایج 1 تا 15 از 15

نام تاپیک: فرم تغییر رمز عبور

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار bahram1100
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    من در شهر اصفهان زندگی می کنم و دانشجوی دانشگاه اصفهان
    پست
    77

    Thumbs up فرم تغییر رمز عبور

    سلامی گرم خدمت دوستان فعال سایت برنامه نویس
    میخواستم کدهای مربوط به تغییر رمز عبور را بدونم.
    یه فرم دارم شامل 3 تکس باکس :
    1 - رمز قبلی
    2 - رمز جدید
    3 - تکرار رمز عبور
    و یک کمبو باکس که نام کاربری ها را در اون بایند کردم.
    لطفا کدها و توضیحاتی که لازمه را برام بنویسین.
    تشششششششششکر فراوان

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار BEHZADnr
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    کرج
    سن
    33
    پست
    185

    نقل قول: فرم تغییر رمز عبور

    سلام دوست عزیز
    با کد زیر اطلاعات جدول رو update کنید
    در کد زیر به جای tablename نام جدول ، username فیلد کاربر ، password فیلد رمز عبور
    به جای تکست 1 نام تکست اول
    به جای تکست 2 نام تکست دوم
    به جای تکست 3 نام تکست سوم
    و به جای comboBox نام کمبو باکس خود را قرار دهید

    if (textBox2.Text != textBox1.Text)
    {
    if (textBox3.Text == textBox2.Text)
    {

    SqlCommand scom = new SqlCommand("Update tablename set Password = N'" + text2.Text + "' where Username = N'" + comboBox.Text + "'", sc);
    sc.Open();
    scom.ExecuteNonQuery();
    sc.Close();
    MessageBox.Show("تغییر رمز عبور با موفقیت انجام شد");
    }
    else
    MessageBox.Show("رمز عبور جدید برابر نمی باشند");
    }
    else
    MessageBox.Show("رمز عبور جدید با قبلی یکی می باشد ، لطفا رمز عبور جدید را دوباره وارد کنید");

    بازم مشکلی بود در خدمتم
    موفق باشی

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار bahram1100
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    من در شهر اصفهان زندگی می کنم و دانشجوی دانشگاه اصفهان
    پست
    77

    نقل قول: فرم تغییر رمز عبور

    با عرض سلام
    این دستور یک جاش می لنگه.
    رمز عبور را عوض می کنه ولی بر اساس رمز قبلی نیست.یعنی اگر ما در قسمت رمز عبور قبلی هر چی بزنیم و در رمز عبور جدید ، رمز جدید را بزنیم رمز را تغییر میده به عبارت دیگر بود و نبود رمز قدیم در این کد فرقی نمی کنه که این کد مورد نظر من نیست.
    لطف کنید تغییراتی که لازمه را انجام و خبر نهایی آن را به من بدین.
    با تشکر

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ya30ien2
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    بوشهر-برازجان
    پست
    715

    نقل قول: فرم تغییر رمز عبور

    دوست عزیر شما باید یک شرط تعریف کنی
    شرط=اگر پسورد برابر با یوزرنیم بود تغییر بده اگه نبود پیغام

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار uniqueboy_ara
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    420

    نقل قول: فرم تغییر رمز عبور

    شما باید با ورود کاربر به سیستم، نام کاربریش و رمزی که باهاش وارد شده رو داخل دو تا متغییر ذخیره کنی
    ( username,Pass).
    بعدش اون موقعی که میخوای رمز رو عوض کنی، میتونی رمزی که کاربر به عنوان رمز قبلی وارد میکنه رو با رمزی که در ابتدای ورود ذخیره کردی چک کنی و اگه برابر نبودن، پیغام مناسب بدی.
    اگر هم برابر بودن با یه کوئری شبیه این توی برنامه ت اجرا کنی تا تغییر رمز با موفقیت به پایان برسه
    update tbl_users set password='"+NEW_PASSWORD+"' where U_name='"+username+"'

  6. #6
    کاربر تازه وارد آواتار bahram1100
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    من در شهر اصفهان زندگی می کنم و دانشجوی دانشگاه اصفهان
    پست
    77

    نقل قول: فرم تغییر رمز عبور

    حالا این کد این دستور شرطی چی هست؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار uniqueboy_ara
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    420

    نقل قول: فرم تغییر رمز عبور

    if(OldPASS==password){
    //amale taghire ramz anjam shavad
    else
    //peyghami mabni bar barabar naboodane ramze vared shode va ramze ghabli neshan dade shavad
    }

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار s3rv3r
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    Cyber
    پست
    243

    نقل قول: فرم تغییر رمز عبور

    نقل قول نوشته شده توسط bahram1100 مشاهده تاپیک
    حالا این کد این دستور شرطی چی هست؟
    مهندس جان خودتم يكم راه برو.

    من كد نميگم الگوريتمشو ميگم خودت برو دنبالش سرچ كند خواهشا نپرس كدش چيه تا ياد بگيري ( يه بار ياد بگيري يكم تغيير نياز داشته باشه خودت ميدي )

    كد هايي كه دوستان گذاشتند درسته. شما يه كلاس تعريف كنيد و متغير هاشو پابليك و ثابت. نام كاربري و پسورد و كد كاربرو ذخيره كن توش.

    آي دي گاها براي اينكه بدونيم كدوم يوزر ثبت كرده
    نام كاربري صرفا جهت نمايش نيازي نباشه كه كوئري زده بشه دوباره.
    پسورد هم براي تغيير پسورد از روي پسورد قبلي

    تكست باكس مربوط به رمز عبور قبلي رو با اون متغير پسورد مقايسه ميكني اگه درست بود پسوردشو ميتونه عوض كنه ( دستور آپديت اجرا شه ) به همين راحتي

  9. #9
    کاربر تازه وارد آواتار bahram1100
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    من در شهر اصفهان زندگی می کنم و دانشجوی دانشگاه اصفهان
    پست
    77

    نقل قول: فرم تغییر رمز عبور

    ببخشید بچه ها ، من مبتدی هستم پس از سوالات من لطفا ناراحت نشوید.
    با چه کدی به پسورد قدیمی دسترسی پیدا کنم که شرط را بکار ببرم.

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار uniqueboy_ara
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    420

    نقل قول: فرم تغییر رمز عبور

    این دیگه به مبتدی بودن ربطی نداره
    کسی که میخواد برنامه بنویسه باید خودش بره و کتاب و اینترنت و ... زیر و رو کنه تا از چیزای کوچیک کوچیک، به چیزی که میخواد برسه، یه ذره خلاقیتم بزاره کنارش و کارشو انجام بده
    شما این کارو که نمیکنی، هیچ! جوابایی هم که دوستان براتون مینویسن با دقت نمیخونی و سوالایی میپرسی که جوابش تو همین چند تا پست داده شده!!!

  11. #11
    کاربر تازه وارد آواتار bahram1100
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    من در شهر اصفهان زندگی می کنم و دانشجوی دانشگاه اصفهان
    پست
    77

    نقل قول: فرم تغییر رمز عبور

    من غلط کردم
    ببخشید

  12. #12
    کاربر تازه وارد آواتار bahram1100
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    من در شهر اصفهان زندگی می کنم و دانشجوی دانشگاه اصفهان
    پست
    77

    نقل قول: فرم تغییر رمز عبور

    بالاخره این کارا را انجام دادم.
    از کسایی که باعث شدند تا چشمه خلاقیتم فعال بشه کمال تشکر را دارم.
    لازم به ذکر است که من از هیچ یک از راه هایی که دوستان عزیزم در بالا گفتند استفاده نکردم و از Data Reader استفاده کردم.
    به هر حال دم همتون گرم

  13. #13

    نقل قول: فرم تغییر رمز عبور

    نقل قول نوشته شده توسط BEHZADnr مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز
    با کد زیر اطلاعات جدول رو update کنید
    در کد زیر به جای tablename نام جدول ، username فیلد کاربر ، password فیلد رمز عبور
    به جای تکست 1 نام تکست اول
    به جای تکست 2 نام تکست دوم
    به جای تکست 3 نام تکست سوم
    و به جای comboBox نام کمبو باکس خود را قرار دهید

    if (textBox2.Text != textBox1.Text)
    {
    if (textBox3.Text == textBox2.Text)
    {

    SqlCommand scom = new SqlCommand("Update tablename set Password = N'" + text2.Text + "' where Username = N'" + comboBox.Text + "'", sc);
    sc.Open();
    scom.ExecuteNonQuery();
    sc.Close();
    MessageBox.Show("تغییر رمز عبور با موفقیت انجام شد");
    }
    else
    MessageBox.Show("رمز عبور جدید برابر نمی باشند");
    }
    else
    MessageBox.Show("رمز عبور جدید با قبلی یکی می باشد ، لطفا رمز عبور جدید را دوباره وارد کنید");

    بازم مشکلی بود در خدمتم
    موفق باشی
    سلام.دوست عزیز من این کد رو نوشتم.اجرا هم شد.ولی موقع اجرا ارور زیر رو میده.چیکار باید کنم؟
    "The ConnectionString property has not been initialized."

  14. #14
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    شهریور 1392
    محل زندگی
    همون نامعلوم. خودت خوب اومدی
    پست
    1

    نقل قول: فرم تغییر رمز عبور

    من دانشجو ترم آخرکاردانی itهستم و میخام مندسی نرم افزار رو ادامه بدم . جالب اینجاست که هیچی از برنامه نویسی حالیم نمیشه
    اصلا نفهمیدم شما چی گفتید
    و این خیلی بده

  15. #15

    نقل قول: فرم تغییر رمز عبور

    سلام چگونه اگر اون کد ها برامن هم ارسال کنید ممنون میشم

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •