نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: ساخت تم theme برای برنامه های خودمان در php

  1. #1

    ساخت تم theme برای برنامه های خودمان در php

    سلام
    چطوری میشه برنامه ای رو که می نویسم با php ،براش theme بزارم
    و اگر هم بشه theme رو هم عوض کنیم بهتره
    با تشکر

    ضمنا سرچ کردم در تالار فقط این مورد رو پیدا کردم که برای PHP نبود:
    https://barnamenevis.org/showthread.p...AE%D8%AA-Theme

    ممنون

  2. #2

    نقل قول: ساخت تم theme برای برنامه های خودمان در php

    باید از موتور های قالب استفاده کنید

    مثل اسمارتی

    سرچ کنید پیدا میکنید

    وسیعه و در 1-2 تا تاپیک نمیشه توضیح داد

  3. #3

    نقل قول: ساخت تم theme برای برنامه های خودمان در php

    ممنون.اما توی وب هم سرچ کردم خیلی جستوگریخته در این زمینه صحبت شده و یه هو رفتن سر اصل مطلب (در سایت های فارسی)
    منبع فارسی خوبی سراغ ندارید برای اسمارتی؟
    نمیشه خودمون یه توابعی بنویسیم تا بشه باهاش قالب تعویض کرد؟؟ تنها راه همون اسمارتی هست؟

    ممنون

  4. #4

    نقل قول: ساخت تم theme برای برنامه های خودمان در php

    منظورم اینه که یه سایت طراحی کردم با PHP.اما میخوام بتونم برای ظاهرش قالب های متفاوت بدم و شیوه دادن قالب به سیستم هم مثل بلاگفا باشه.مثلا توضیحات در مورد قالب بلاگفا اینجا هست:
    http://www.blogfa.com/Help/Show.aspx?id=template

    چجوری با کمک php کدهای قالب رو پردازش کنم تا ظاهر سایت رو بتونم تغییر بدم.مثلا
    این کد یه قالب هست برای بلاگفا:
    <html>
    <head>
    <title><-BlogAndPostTitle-></title>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8">
    <meta name="designer" content="Blog Skin">
    <meta name="author" content="<-BlogAuthor->">
    <meta name="language" content="Farsi">
    <meta name="designerUrl" content="http://www.blogskin.ir/">
    <META NAME="description" CONTENT="<-BlogAndPostTitle-> - <-BlogDescription->">
    <META NAME="keywords" CONTENT="<-BlogAndPostTitle->,<-BlogId->, Blog, Weblog, Persian,Iran, Iranian, Farsi, Weblogs, Blogskin">
    <link rel="alternate" type="application/rss+xml" title="<-BlogTitle->" href="<-BlogXmlLink->" />
    <link href="http://blogskins.ir/49/style.css" type="text/css" rel="stylesheet">
    <script language="javascript">
    function GetBC(lngPostid)
    {
    intTimeZone=<-BlogTimeZone->;
    strBlogId="<-BlogId->";
    intCount=-1;
    strResult="";
    try {
    for (i=0;i<BlogComments.length;i+=2)
    {
    if (BlogComments[i]==lngPostid)
    intCount=BlogComments[i+1] ;
    }
    } catch( e) {
    }
    if ( intCount==-1) strResult="آرشیو نظرات";
    if ( intCount==0) strResult="نظر بدهید";
    if ( intCount>0) strResult=intCount + " نظر" ;

    strUrl="http://commenting.blogfa.com/?blogid=" +strBlogId + "&postid=" + lngPostid + "&timezone=" + intTimeZone ;
    strResult ="<a href=\"javascript:void(0)\" onclick=\"javascript:window.open('" + strUrl + "','blogfa_comments','status=yes,scrollbars=yes,to olbar=no,menubar=no,location=no ,width=500px,height=500px')\" >" + strResult + " </a>" ;
    document.write ( strResult ) ;
    }
    function OpenLD()
    {
    window.open('LinkDump.aspx','blogfa_ld','status=ye s,scrollbars=yes,toolbar=no,menubar=no,location=no ,width=500px,height=500px');
    return true;
    }
    </script>

    </head>

    <body>
    <div align=center id="ali"><div style="width:1000">
    <div class=blogskin-bg><div class=blogskin-back>
    <div class=blogskin>

    <div class=top>
    <div class=top-blogskin></div>
    <div class=top-txt><div class=titr><-BlogTitle-></div><div class=des>
    <-BlogDescription->
    </div></div>
    <div style="float:right;width:40px;direction:rtl; height:20px"></div>
    <div style="float:right;width:245px;direction:rtl;">
    <form method="Get" action="http://google.com/search" class=sch><input name="sitesearch" value="<-BlogUrl->" type="hidden">
    <input type="text" name="q" size="22" class=txt> <input type="submit" value=" " class=but>
    </form></div>
    <div style="float:right;width:350">
    <a href="<-BlogUrl->">صفحه اول</a>|
    <a href="<-BlogArchiveLink->">آرشيو مطالب</a>|
    <a href="mailto:<-BlogEmail->">پست الكترونيك</a>
    </div>

    </div>

    <div class=mainbg>

    <div class=mainr>

    <div class=menu>

    <BlogProfile><div class="tmenu b5"><div class=tmenu2>معرفی سایت</div></div>
    <div class=xmenu>
    <div class=xmenu2>
    <BlogPhoto><center>
    <img src="<-BlogPhotoLink->"></center></BlogPhoto>
    <br> <-BlogAbout->


    </div>
    </div>
    <div class=bmenu></div></BlogProfile>

    <BlogCategoriesBlock>
    <div class=tmenu><div class=tmenu2>موضوعات</div></div>
    <div class=xmenu>
    <BlogCategories><div class=xmenu1><a href="<-CategoryLink->"><-CategoryName->
    </a></div></BlogCategories>
    </div>
    <div class=bmenu></div></BlogCategoriesBlock>

    <BlogAuthorsBlock>
    <div class="tmenu b6"><div class=tmenu2>نويسندگان</div></div>
    <div class=xmenu>
    <BlogAuthors><div class=xmenu1><a href="<-AuthorLink->"><-AuthorName->
    </a></div></BlogAuthors>
    </div>
    <div class=bmenu></div></BlogAuthorsBlock>


    <BlogLinksBlock>
    <div class="tmenu b6"><div class=tmenu2>لینک دوستان</div></div>
    <div class=xmenu>
    <BlogLinks><div class=xmenu1><a target="_blank" href="<-LinkUrl->"><-LinkTitle-></a></div></BlogLinks>
    </div>
    <div class=bmenu></div></BlogLinksBlock>



    <div class="tmenu b2"><div class=tmenu2>امکانات جانبی</div></div>
    <div class=xmenu>
    <div class=xmenu2>
    <div id="c" style="text-align:center">
    <-BlogCustomHtml-><br><a target="_blank" style="text-decoration:none" href="http://iranarena.net">تبادل لینک</a><br><a target="_blank" style="text-decoration:none" href="http://www.nazkhatoon.net">مدل لباس</a>

    </div>
    </div>
    </div>
    <div class=bmenu></div>


    </div>
    </div>

    <div class=mainl>

    <div class=post>

    <BLOGFA>
    <div class=tpost>
    <div class=nz><BlogComment><script type="text/javascript">GetBC(<-PostId->);</script></BlogComment></div>
    <div class=title><a href="<-PostLink->"><-PostTitle-></a></div>
    <div class=tag>تاريخ : <-PostDate-> | نویسنده : <-PostAuthor-></div>
    </div>

    <div class=xpost><div class=hid><-PostContent->
    <br><br><BlogExtendedPost><b><a href="<-PostLink->">ادامه مطلب...</a></b><br></BlogExtendedPost>
    </div></div>
    <div class=bpost></div>
    </BLOGFA>

    <div style="width:100%;text-align:center;font-size:8pt;color:#25b6f2;height:30;text-shadow: #bdbdbd -1px 0px 4px;"><br>
    <b><font size="1">.:</font></b> <a href="http://www.blogskin.ir/" target="_blank"><font color="#444444"> Weblog Themes By <b>Blog Skin </b></font></a><b><font size="1">:.</font></b>
    </div>
    </div>
    </div>
    <div class=mainr>
    <div class=menu>
    <div class="tmenu"><div class=tmenu2>آرشیو مطالب</div></div>
    <div class=xmenu>
    <BlogArchive><div class=xmenu1><a href="<-ArchiveLink->"><-ArchiveTitle->
    </a></div></BlogArchive></div>
    <div class=bmenu></div>

    <div class="tmenu"><div class=tmenu2>آخرین مطالب</div></div>
    <div class=xmenu>
    <BlogPreviousItems items="10">
    <div class=xmenu1><a href="<-PostLink->" title="<-PostDate->"><-PostTitle->
    </a></div></BlogPreviousItems></div>
    <div class=bmenu></div>

    <BlogLinkDumpBlock>
    <div class="tmenu"><div class=tmenu2>پيوند هاي روزانه</div></div>
    <div class=xmenu><BlogLinkDump>
    <div class=xmenu1><a target="_blank" href="<-LinkUrl->" title="<-LinkDescription->">
    <-LinkTitle->
    </a></div></BlogLinkDump>
    <div class=xmenu1><a href="http://www.blogskin.ir" target="_blank">قالب وبلاگ</a></div>
    <div class=xmenu1><a href="javascript:void(0)" onclick ="OpenLD();">آرشیو لینک ها</a></div>
    </div>
    <div class=bmenu></div></BlogLinkDumpBlock>

    </div>
    </div>

    </div>

    <div class=footer>

    <div class=down>
    تمام حقوق اين وبلاگ و مطالب آن متعلق به <a href="/"><-BlogTitle-></a> مي باشد.</div>
    <div class=ft>
    <a href="<-BlogXmlLink->">RSS Feed</a>&nbsp; <b>|</b>&nbsp; <a href="http://www.blogskin.ir" target="_blank">Blog Skin</a>
    </div>

    </div>
    </div></div></div></div></div>
    <div style="display:none"><h1><a title="عکس" href="http://www.imgbaran.com">عکس</a></h1>

    <h1><a href="http://www.alborzdownload.com">دانلود</a></h1>
    </div>
    </body>
    </html>


    ظاهر قالب هم در این آدرس وجود داره:
    http://www.blogskin.ir/skin49.php


    الان مشکل من اینجاست که موتور قالب بلاگفا چجوری کار میکنه که وقتی کاربر کد بالا رو به عنوان قالب وبلاگش انتخاب میکنه ، ظاهر بلاگ عوض میشه؟؟

    میخوام اینطور سیستمی رو برای سایت هایی که خودم مینویسم پیاده سازی کنم.
    دوستان خواهشا اگه میتونید ، راهنماییم کنید.
    ممنون

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Arthas1990
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    33
    پست
    133

    نقل قول: ساخت تم theme برای برنامه های خودمان در php

    09154040950
    arthas.1990<=yahoo id
    behem bezang ia pm bede , ie 1 saaty tool mikeshe tozihesh amma sakht nist.

  6. #6

    نقل قول: ساخت تم theme برای برنامه های خودمان در php

    برای مثال در همون کد قالب داریم.مثلا برای قسمت نمایش اخبار:
    <BLOGFA>
    <div class=tpost>
    <div class=nz><BlogComment><script type="text/javascript">GetBC(<-PostId->);</script></BlogComment></div>
    <div class=title><a href="<-PostLink->"><-PostTitle-></a></div>
    <div class=tag>تاريخ : <-PostDate-> | نویسنده : <-PostAuthor-></div>
    </div>

    <div class=xpost><div class=hid><-PostContent->
    <br><br><BlogExtendedPost><b><a href="<-PostLink->">ادامه مطلب...</a></b><br></BlogExtendedPost>
    </div></div>
    <div class=bpost></div>
    </BLOGFA>


    اینجا فقط برای یه نویسنده یه نمونه کد قرار داده شده.اما ما برای نمایش تمام اخبار از حلقه for استفاده میکنیم.اگر نتیجه تمام حلقه for رو داخل قسمت مورد نظر در این کد قرار بدیم که همه چی درهم بر هم میشه.(نمی دونم منظورم رو متوجه میشید یا نه.راستش سخته رسوندن منظورم :( )
    الان موتور قالب بلاگفا چجوری این یه تیکه رو برای مثلا 10 خبر مدادم تکرار میکنه؟؟

    امیدوارم منظورم رو متوجه شده باشید :)

    ممنون

  7. #7

    نقل قول: ساخت تم theme برای برنامه های خودمان در php

    نقل قول نوشته شده توسط Arthas1990 مشاهده تاپیک
    09154040950
    arthas.1990<=yahoo id
    behem bezang ia pm bede , ie 1 saaty tool mikeshe tozihesh amma sakht nist.
    واقعا مممممممممنونم دوست عزیز

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •