نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: مشکل با ScrollBar در DBGrid در دلفی XE2

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار عقاب سیاه
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    457

    Angry مشکل با ScrollBar در DBGrid در دلفی XE2

    سلام
    همون جور که توی عکس ها معلومه

    Untitled.jpg
    Untitled3.png
    Untitled2.png

    یعنی به صورت معملوی یا وقتی نرم افزار را باز می کنی ScrollBar هست ولی وقتی همه اطلاعات را باهم یا حنی رکورد ها را تک تک پاک می کنم ScrollBar غیب می شه و باید نرم افزار را ببندی و باز کنی تا دوباره باید!

    در ضمن از ADO استفاده کردم برای بانک اطلاعات (اکسس)


    ممنون از پاسختون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار عقاب سیاه
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    457

    نقل قول: مشکل با ScrollBar در DBGrid در دلفی XE2

    در ضمن بگم با تمام گرید ها همین مشکل را دارم فقط ماله این یک گرید نیست!

  3. #3

    نقل قول: مشکل با ScrollBar در DBGrid در دلفی XE2

    فقط در حالتی که گرید راست-به-چپ هست این مشکل رو دارید یا اینکه در حالت چپ-به-راست هم همین مشکل هست؟


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار zidane
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    مشهد - خيابان دلفي - پلاک XE5
    سن
    38
    پست
    141

    نقل قول: مشکل با ScrollBar در DBGrid در دلفی XE2

    تا جایی که من میدونم این مشکل توی ورژن های قبلی هم بوده. من یک بار توی فروم های خارجی دنبال راه حل گشتم و آخرش به این راه رسیدم که هر بار که اطلاعات DBGrid رفرش میشن از DBGrid.Width یکی کم و یکی بهش اضافه کنید تا اسکرول بار درست نمایش داده بشه!

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار عقاب سیاه
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    457

    نقل قول: مشکل با ScrollBar در DBGrid در دلفی XE2

    ممنون

    فقط در حالتی که گرید راست-به-چپ هست این مشکل رو دارید یا اینکه در حالت چپ-به-راست هم همین مشکل هست؟
    بله در هر دو حالت همین مشکل هست!

    تا جایی که من میدونم این مشکل توی ورژن های قبلی هم بوده. من یک بار توی فروم های خارجی دنبال راه حل گشتم و آخرش به این راه رسیدم که هر بار که اطلاعات DBGrid رفرش میشن از DBGrid.Width یکی کم و یکی بهش اضافه کنید تا اسکرول بار درست نمایش داده بشه!
    خیلی ممنون مشکلم این طوری حل شد

    یعنی این مشکل ماله خوده دلفی؟

  6. #6

    نقل قول: مشکل با ScrollBar در DBGrid در دلفی XE2

    یعنی این مشکل ماله خوده دلفی؟
    بله، ظاهرا آقایون در هنگام تغییر در سورس کدهای دلفی یا اضافه کردن قابلیت های جدید به کامپوننت های موجود یا اضافه کردن کامپوننت جدید، کمترین توجه ایی به پشتیبانی از راست-به-چپ ندارند؛ گمان نکنم در اون شرکت حتی تستی برای سازگاری با راست-به-چپ صورت بگیره. برای همین هم هست که وقتی گفتیم FireMonkey با راست-به-چپ مشکل داره، و یک آماری از جمعیت مردمی که زبان رسمی شان راست-به-چپ هست دادیم، انگار تازه یکی این شرکت را از خواب بیدار کرده باشه! تازه یادشان افتاده که اِ اِ اِ ... باید پشتیبانی از راست-به-چپ هم داشت! پشتیبانی راست-به-چپ فعلی هم از صدقه سر ویندوز و طراحان اولیه دلفی هست.


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار عقاب سیاه
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    457

    نقل قول: مشکل با ScrollBar در DBGrid در دلفی XE2

    خوب آقای کشاورز حق با اونا نیست؟
    ما که همین جوری با 2000 تومن این محصول را می خریم و نصب می کنیم نباید انتظار پشتیبانی داشته باشیم به خدا!!
    ببخشید قیمت XE2 واقعیش چقدره؟

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار سعید صابری
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    برازجان
    پست
    1,431

    نقل قول: مشکل با ScrollBar در DBGrid در دلفی XE2

    نقل قول نوشته شده توسط عقاب سیاه مشاهده تاپیک
    خوب آقای کشاورز حق با اونا نیست؟
    ما که همین جوری با 2000 تومن این محصول را می خریم و نصب می کنیم نباید انتظار پشتیبانی داشته باشیم به خدا!!
    ببخشید قیمت XE2 واقعیش چقدره؟
    نه نیست.

    تنها ما نیستیم که زبانمون از راست به چپ هست خیلی از کشورهای دیگر هم هست اونها که 2000 تومن نمیخرند؟

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار عقاب سیاه
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    457

    نقل قول: مشکل با ScrollBar در DBGrid در دلفی XE2

    ممنون
    بله معذرت می خوام و به گفته ی آقای کشاورز 400 میلیون نفر در 30 کشور جهان ار راست به چپ زبانشون!
    اما نگفتین قیمت اصلی دلفی چقدره؟

    بعد هم من تست کردم در دلفی 2010 هم همین مشکل وجو داشت والبته توی چپ به راست و راست به چپ مشکل همچنان هست>

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار سعید صابری
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    برازجان
    پست
    1,431

    نقل قول: مشکل با ScrollBar در DBGrid در دلفی XE2

    نقل قول نوشته شده توسط عقاب سیاه مشاهده تاپیک
    ممنون
    بله معذرت می خوام و به گفته ی آقای کشاورز 400 میلیون نفر در 30 کشور جهان ار راست به چپ زبانشون!
    اما نگفتین قیمت اصلی دلفی چقدره؟

    بعد هم من تست کردم در دلفی 2010 هم همین مشکل وجو داشت والبته توی چپ به راست و راست به چپ مشکل همچنان هست>
    البته بخشید دوست عزیز
    من قصد اساعه ادب نداشتم. ولی دیدم در حق 400 میلیون ممکنه جفا بشه!
    در مورد قیمت دلفی اولا برای شما قابل نداره و ... . اگه قصد خرید داری لیست تمام قیمت هاش در لینک زیر هست.
    کد HTML:
    http://store.embarcadero.com/store/embt/en_US/DisplayCategoryProductListPage/categoryID.52086700

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار عقاب سیاه
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    457

    نقل قول: مشکل با ScrollBar در DBGrid در دلفی XE2

    خواهش میکنم ولی
    $3,499.00 پول چقدر پوله؟؟؟!!! آقا من همون 2000 تومن را ترجیح می دم ممنون :)
    خوبه شرکت امبرکادرو (اگه درست ننوشتم خداوکلی مسخرم نکن) ماله شما نیست با این بزل و بخششتون!
    ممنون

  12. #12

    نقل قول: مشکل با ScrollBar در DBGrid در دلفی XE2

    دوستان به جای اینکه خاشیه پردازی کنید مشکل همدیگه رو حل کنید :)
    این مشکل در تمامی نسخه های دلفی وجود داره. من با یک تغییر کوچک در کامپونت گرید این مشکل رو برای خودم حل کردم. این کامپوننت رو نصب کنید همون کامپوننت dbgrid هستش که مشکلش حل شده. البته من این رو توی دلفی 2005 نوشته بودمش. برای xe2 نمی دونم درست عمل کنه یا نه. علاوه بر اون رویداد onmouseenter و onmouseexit هم داره برای هایلایت کردن گرید وقتی با موس میرین روش رو هم داراست:

    unit AFBDBGrid;

    interface

    uses
    SysUtils, Classes, Controls, Grids, DBGrids,stdCtrls, messages;

    type
    TAFBDBGrid = class(TDBGrid)
    private
    MouseAct:Boolean;
    FmouseEnter:TNotifyEvent;
    FmouseExit:TNotifyEvent;
    { Private declarations }
    protected
    procedure MouseEnter (var Msg:Tmessage);message cm_mouseEnter;
    procedure MouseLeave (var Msg:Tmessage);message cm_mouseleave;

    { Protected declarations }
    public
    constructor Create (Owner: TComponent); override;
    published
    property MouseAction:Boolean read MouseAct write MouseAct default False;
    property OnMouseEnter:TNotifyEvent read FMouseEnter write FMouseEnter;
    property OnMouseExit:TNotifyEvent read FMouseExit write FMouseExit;
    property ScrollBars;
    property BorderStyle;
    { Published declarations }
    end;

    procedure Register;

    implementation

    procedure Register;
    begin
    RegisterComponents('AFB', [TAFBDBGrid]);
    end;

    constructor TAFBDBGrid.Create(Owner: TComponent);
    begin
    inherited Create (Owner);
    Scrollbars:=ssNone;
    end;

    procedure TAFBDBGrid.MouseEnter (var Msg:Tmessage);
    begin
    inherited;
    if MouseAct=true then bevelkind:=bkFlat;
    if assigned(FmouseEnter) then FmouseEnter(self);

    end;

    procedure TAFBDBGrid.Mouseleave (var Msg:Tmessage);
    begin
    inherited;
    if MouseAct=true then bevelkind:=bkNone;
    if assigned(FMouseExit) then FMouseExit(self);
    end;


    end.

    امیدوارم به دردتون بخوره.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •