نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: خواندن محتویات فایل Zip یا rar

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار hossein_sh2008
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    استان فارس
    پست
    149

    Question خواندن محتویات فایل Zip یا rar

    با عرض سلام خدمت دوستان
    من می خواستم یه برنامه بنویسم که محتویات فایل های zip یا rar رو بتونم بخونم در #C،مثلا یه فایل pdf رو از توی یه فایل zip بخونم البته بدون extract کردن فایل در جای دیگر و ...یعنی بطور مستقیم بخونم(اگر راهنمایی در مورد فایل zip پسورد دار باشه بهتره)
    ممنون می شم اگر کسی نمونه برنامه یا کد یا راهنمایی بکنه
    با تشکر

  2. #2

    نقل قول: کمک فوری خواندن محتویات فایل Zip یا rar

    آخرین ویرایش به وسیله سوداگر : یک شنبه 27 آذر 1390 در 16:15 عصر

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار hossein_sh2008
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    استان فارس
    پست
    149

    نقل قول: کمک فوری خواندن محتویات فایل Zip یا rar

    نقل قول نوشته شده توسط Dezfoul مشاهده تاپیک
    سلام
    از این که جواب دادید ممنون ولی این مثالتون تو کنسول هست ولی جواب هم نداد
    ممنون می شم کسی یه مثال یا یه کدی بذاره

  4. #4

    نقل قول: کمک فوری خواندن محتویات فایل Zip یا rar

    سلام
    برای کدنویسی، کنسول و ویندوزی فرقی نداره

  5. #5

    نقل قول: خواندن محتویات فایل Zip یا rar

    با سلام

    همونطور که در لینک بالا هست شما اول نیاز دارید که DotNetZip رو دانلود بکنید که کافیه اینجا کلیک بکنید و اونو دانلود بکنید و فایل DLL ش رو به رفرنسس های خودتون اضافه میکنید و بعدش هم به ترتیب زیر عمل کنید و فایل هارو استخراج کنید که من در اینجا یک نمونه پسوورد دارش رو مثال زدم براتون ( دقیقا مثل همون لینک بالایی هست که دوستمون دادن با کمی تغییر ) :


    using (ZipFile zip = ZipFile.Read(@"D:\DataBase.Zip"))
    {
    foreach (ZipEntry e in zip)
    {

    listBox1.Items.Add(string.Format("Zipfile: {0}", zip.Name));
    if (!string.IsNullOrEmpty(zip.Comment))
    listBox1.Items.Add(string.Format("Comment: {0}", zip.Comment));
    listBox1.Items.Add(string.Format("\n{1,-22} {2,8} {3,5} {4,8} {5,3} {0}",
    "Filename", "Modified", "Size", "Ratio", "Packed", "pw?"));
    listBox1.Items.Add(string.Format(new System.String('-', 72)));

    listBox1.Items.Add(string.Format("{1,-22} {2,8} {3,5:F0}% {4,8} {5,3} {0}",
    e.FileName,
    e.LastModified.ToString("yyyy-MM-dd HH:mm:ss"),
    e.UncompressedSize,
    e.CompressionRatio,
    e.CompressedSize,
    (e.UsesEncryption) ? "Y" : "N"));
    e.ExtractWithPassword("c:\\","asd");
    }
    }
    }


    شخصا تست کردم و مشکلی نداشت

    نا گفته نماند خود همون لینکی که دادم رو دانلود بکنی یک Documentation خیلی خوب داره که با مثال توضیحات کاملی رو بهتون داده

    موفق باشید

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار hossein_sh2008
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    استان فارس
    پست
    149

    نقل قول: خواندن محتویات فایل Zip یا rar

    با عرض سلام و خسته نباشيدو تشكر براي پاسخ به سوالات

    كاري كه مي خوام انجام بدم اين نيست كه يك فايل رو بخوام اكستركت كنم از حالت zip بلكه مي خوام بدون اينكه اونو اكستركت كنم محتويات داخلشو بتونم بخونم ،مثلا يك فايل zip پسورد دار حاوي يك فايل كه من بدون اينكه اونو اكستركت كنم از اون فايل داخل zip استفاده كنم(مثلا pdf)
    ممنون مي شم كسي يه نمونه پروژه يا يك كدي براي نمونه بذاره

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •