نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: بك آپ گيري از ديتا بيس اس كيو ال

  1. #1

    بك آپ گيري از ديتا بيس اس كيو ال

    سلام دوستان.
    من ميخوام وقتي كاربر كليد خروج از برنامه رو ميزنه يك كپي از اطلاعات (فايل mdf , ldf) در مسيري كه كاربر قبلا تعيين كرده ذخيره بشه .
    در اس كيو ال امكاني بنام mirror كردن وجود داره يعني همزمان در دوجا اطلاعات نگهداري ميشه اگر بتونم از اين دستور هم استفاده كنم خيلي عاليه مثلا من بيام يه مسير واسه ميرور تهيه كنم و برنامه اينو توي اس كيو ال اعمال كنه.
    هركدومو بگيد ممنون ميشم

  2. #2

    نقل قول: بك آپ گيري از ديتا بيس اس كيو ال

    سلام

    راستش اين سوال من هم هست،‌ فكر ميكنم يه كار معمولي بايد باشه
    ممنون ميشم دوستان برنامه نويس كمك كنن

  3. #3

    نقل قول: بك آپ گيري از ديتا بيس اس كيو ال

    آقاي mmd2009 ميدونم فاقد محتواست اما بخاطريكه تاپيكم بياد صفحه اول يا دوم مجبورم. وگرنه تاپيك من هم مثل خيلي از تاپيكهاي ديگه بي جواب مي مونه و هيچوقت به جواب نميرسه!!!
    اگر تاپيك جديد هم درست كنم كه باز سوالم تكراريه! شما بفرماييد بنده چيكار كنم؟

  4. #4
    مدیر بخش آواتار mmd2009
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,393

    نقل قول: بك آپ گيري از ديتا بيس اس كيو ال

    نقل قول نوشته شده توسط emperor_vb6 مشاهده تاپیک
    آقاي mmd2009 ميدونم فاقد محتواست اما بخاطريكه تاپيكم بياد صفحه اول يا دوم مجبورم. وگرنه تاپيك من هم مثل خيلي از تاپيكهاي ديگه بي جواب مي مونه و هيچوقت به جواب نميرسه!!!
    اگر تاپيك جديد هم درست كنم كه باز سوالم تكراريه! شما بفرماييد بنده چيكار كنم؟
    دوست عزیز وظیفه من اینه که قانون رو اجرا بکنم. حالا برای من فرقی نمیکنه این تاپیک 50 پاسخ داشته باشه یا 0 پاسخ. چرا نیمه پر لیوان رو نمیبیند و فقط به اون چند درصد خالی توجه می کنید ؟! این همه سوال پرسیده میشه و این همه هم جواب میدن دوستان به سوالات.
    دلایل خیلی زیادی هست که به سوالات پاسخ داده نمیشه فرضا
    1- سوال گنگ
    2- سوالی که کاربر میکنه و فقط منتظر جواب توسط بقیه کاربراست و اصلا خودش تلاشی در این زمینه نمیکنه.
    3- خیلی دشوار بودن
    و ....

    اینارو فقط واسه این گفتم که جوابی به سوال شما داده باشم پس لطفا ادامه ندید بحث رو.

    ===========================

    خب سوال شما الان دقیقا چی هست ؟! ایا نیاز دارید به کدی که وقتی کاربر از برنامه خارج بشه یک SaveFileDialog براش باز بشه و هرجایی رو که انتخاب کرد برنامه یک Backup از بانک رو براش ارسال بکنه تو اون دایرکتوری ؟

    موفق باشید

    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


  5. #5

    نقل قول: بك آپ گيري از ديتا بيس اس كيو ال

    نقل قول نوشته شده توسط mmd2009 مشاهده تاپیک

    خب سوال شما الان دقیقا چی هست ؟! ایا نیاز دارید به کدی که وقتی کاربر از برنامه خارج بشه یک SaveFileDialog براش باز بشه و هرجایی رو که انتخاب کرد برنامه یک Backup از بانک رو براش ارسال بکنه تو اون دایرکتوری ؟

    موفق باشید
    بله
    من همچين سوالي دارم
    اين مستلزم بسته شدن بانك و ذخيره اون توي مسير خاص نيست؟
    دقيقا نميدونم بايد چطوري عمل كنم

  6. #6

    نقل قول: بك آپ گيري از ديتا بيس اس كيو ال

    سلام
    کدهای بک آپ گیری و ریستور کردن توی این تالار و تالار وی بی نت به وفور یافت میشه. یه کوچیک سرج هم کنید.
    موفق باشید

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    همین نزدیکیها
    پست
    683

    نقل قول: بك آپ گيري از ديتا بيس اس كيو ال

    یه سری به این سایت بزن
    البته اون مواردی رو که از ورودی میخوارد رو خودت از تو برنامه بهش بدی بقیش حله
    http://midnightprogrammer.net/post/B...e-using-C.aspx

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار ardeshir1365
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    همدان
    سن
    37
    پست
    122

    نقل قول: بك آپ گيري از ديتا بيس اس كيو ال

    سلام
    این کد از سیستم backup میگیره

    string strBack = "backupname.bak";
    SqlCommand scom = new SqlCommand("BACKUP DATABASE [" + "olom_tahghighat" + "] TO DISK ='" + textAddress.Text + "\\" + strBack + "'", conn);
    conn.Open();
    scom.ExecuteNonQuery();
    conn.Close();
    MessageBox.Show("از بانک برنامه با موفقيت کپي پشتيبان گرفته شد", "backup", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Information);

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •