نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: این برنامه رو با چه کلاسی یا چه روشی پیاده سازی کنم ؟

  1. #1

    این برنامه رو با چه کلاسی یا چه روشی پیاده سازی کنم ؟

    سلام
    بنده از HashTable و SortedList خواستم استفاده کنم اما دیدم جواب نمیده . یعنی متدی که بتونم بر روی هر سه مورد زیر مانور بدم رو نتونستم بنویسم :
    تعداد شیفتهای کاری چند نفر رو چطوری پیاده سازی کنم با توجه به :1-تعداد شیفتهای افراد عددی و متغیر است 2- اسامی از نوع رشته میباشد 3- در هر روز تعداد شیفت روزهای قبل هر شخص جمع شده و شخصی که کمترین شیفت را دارد در صورت شیفت بودن در آن روز انتخاب کنیم در غیر اینصورت نفر بعدی که کمترین شیفت را دارد و . . . یعنی سعی کنیم تعداد شیفتهای افراد نزدیک به هم باشد .
    آخرین ویرایش به وسیله csharpdoost : سه شنبه 24 آبان 1390 در 12:19 عصر

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    78

    نقل قول: این برنامه رو با چه کلاسی یا چه روشی پیاده سازی کنم ؟

    اگه منظورتو متوجه شده باشم ،
    این دو تا کلاس رو نوشتم . اولی توش یه فرد جدید با یه سری شیفت کاری تعریف میشه .
    توی دومی ، اعضای کلاس اشخاص مدیریت میشن .


    public class Person
    {
    public string Name;
    public List<int> WorkShift;
    public Person(string _name, List<int> _workshift)
    {
    Name = _name;
    WorkShift = _workshift;
    }
    }

    public class ShiftManager
    {
    List<Person> lst = new List<Person>();
    void AddList(params Person[] p)
    {
    foreach (var item in p)
    {
    lst.Add(item as Person);
    }
    }

    public static int GetLastShift(Person p)
    {
    return (p.WorkShift.LastOrDefault());
    }
    }

  3. #3

    نقل قول: این برنامه رو با چه کلاسی یا چه روشی پیاده سازی کنم ؟

    با تشکر
    شما در کلاس دومی و متد دومی اخرین مقدار دریافتی رو برمیگردانید . شرط سومی که در بالا مطرح شده رعایت نمیشود. یعنی تعداد شیفتهای قبلی هر شخص جمع شود و کسی که کمترین شیفت را دارد انتخاب شود و اگر این شخص در روز جاری شیفت نبود نفر بعدی که کمترین شیفت را دارد انتخاب شود و . . . یعنی میتوان گفت تعداد شیفتها را به صورت صعودی مرتب کنیم و از نفر اول شروع به بررسی کردن نماییم اما مشکل این جاست که در صورت مرتب کردن صعودی رابطه شخص با عدد متناظرش گم میشود .مساله رو به اینصورت مطرح میکنم: متد یا کلاسی تعریف کنیم که بتوانیم هم به نام شخص و هم به تعداد شیفتهای آن شخص دسترسی داشته باشیم و هم تعداد شیفتهای همه افراد به صورت صعودی مرتب شده باشد .

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •