نمایش نتایج 1 تا 33 از 33

نام تاپیک: مشکل در نصب Visual Studio Ultimate 2010 در ویندوز 7

  1. #1

    Question مشکل در نصب Visual Studio Ultimate 2010 در ویندوز 7

    سلام دوستان

    ولله بنده از دیروز تا حالا 10 با اقدام به نصب ویژوال استدیو کردم ولی هر با یه پیغام خطای زیر رو میده.
    Untitled.jpg
    بنده به توصیه ی چند نفر آنتی ویروسم رو غیر فعال کردم و از قسمت یوزاکانت ویندوزم رو به کمترین درجه ی حساسیت رسوندم ولی هیچ تغییری نکرد. برنامه یه باز پیغام میده که باید ری استارت بشم و بعد از ری استارت این پیغام رو میده.
    درضمن با ویژوال بیسیک 2008 هم همین مشکل رو داره. چندتا CD معتبر و اورجینال رو هم تست گرفتم و همین مشکل رو داشت. ویندوزم رو هم تازه نصب کردم و مطمئنم مشکلی نداره. حالا به نظرتون چیکار باید بکنم ؟



  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    تهران
    سن
    32
    پست
    56

    نقل قول: مشکل در نصب Visual Studio Ultimate 2010 در ویندوز 7

    دوست عزیز سلام.
    بیت برنامه Visual Studio Ultimate 2010 با ویندوزت ناسازگاره یعنی چی؟؟ ویندوزت 64 بیت نصب کردی برنامه برروی 32 بیت نصب میشه یا بلعکس !!

  3. #3

    نقل قول: مشکل در نصب Visual Studio Ultimate 2010 در ویندوز 7

    نقل قول نوشته شده توسط rezawili مشاهده تاپیک
    دوست عزیز سلام.
    بیت برنامه Visual Studio Ultimate 2010 با ویندوزت ناسازگاره یعنی چی؟؟ ویندوزت 64 بیت نصب کردی برنامه برروی 32 بیت نصب میشه یا بلعکس !!
    بیت ویندوزم ناسازگاره ؟ من اینو گفتم ؟
    ضمنا من ویندوز 32 بیت نصب کردم. این سی دی منم هم واسه 32 بیت هست و هم واسه 64 ولی نمیدونم چرا Error میده.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Parham.D
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    شيراز
    پست
    413

    نقل قول: مشکل در نصب Visual Studio Ultimate 2010 در ویندوز 7

    من دو تا log میبینم تو عکس. View log file و log file تو گزینه چهارم. ببین میتونی تو این فایلها پیغام خطای واضح یا شماره خطا پیدا کنی؟

  5. #5

    نقل قول: مشکل در نصب Visual Studio Ultimate 2010 در ویندوز 7

    نقل قول نوشته شده توسط Parham.D مشاهده تاپیک
    من دو تا log میبینم تو عکس. View log file و log file تو گزینه چهارم. ببین میتونی تو این فایلها پیغام خطای واضح یا شماره خطا پیدا کنی؟

    [11/13/11,13:55:54] VS70pgui: [2] The following volumes do not have enough disk space for the installation: ***EndOfSession***[11/13/11,20:07:18] Microsoft Application Error Reporting: [2] Error: Installation failed for component Microsoft Application Error Reporting. MSI returned error code 1603 [11/13/11,20:07:20] VS70pgui: [2] DepCheck indicates Microsoft Application Error Reporting is not installed. [11/13/11,20:07:20] VS70pgui: [2] DepCheck indicates VC 9.0 Runtime (x86) was not attempted to be installed. [11/13/11,20:07:20] VS70pgui: [2] DepCheck indicates VC 10.0 Runtime (x86) was not attempted to be installed. [11/13/11,20:07:20] VS70pgui: [2] DepCheck indicates Microsoft .NET Framework 4 was not attempted to be installed. [11/13/11,20:07:21] VS70pgui: [2] DepCheck indicates Microsoft Visual F#‎ 2.0 Runtime was not attempted to be installed. [11/13/11,20:07:21] VS70pgui: [2] DepCheck indicates Microsoft Visual Studio Macro Tools was not attempted to be installed. [11/13/11,20:07:21] VS70pgui: [2] DepCheck indicates TFS Object Model (x86) was not attempted to be installed. [11/13/11,20:07:21] VS70pgui: [2] DepCheck indicates .NET Framework 4 Multi-Targeting Pack was not attempted to be installed. [11/13/11,20:07:21] VS70pgui: [2] DepCheck indicates Microsoft Visual Studio 2010 Ultimate - ENU was not attempted to be installed. [11/13/11,20:07:21] VS70pgui: [2] DepCheck indicates Microsoft Web Deployment Tool (x86) was not attempted to be installed. [11/13/11,20:07:21] VS70pgui: [2] DepCheck indicates Microsoft ASP.NET MVC 2 - Visual Studio 2010 Tools was not attempted to be installed. [11/13/11,20:07:21] VS70pgui: [2] DepCheck indicates Microsoft ASP.NET MVC 2 was not attempted to be installed. [11/13/11,20:07:21] VS70pgui: [2] DepCheck indicates Microsoft Silverlight was not attempted to be installed. [11/13/11,20:07:22] VS70pgui: [2] DepCheck indicates Microsoft Silverlight 3 SDK was not attempted to be installed. [11/13/11,20:07:22] VS70pgui: [2] DepCheck indicates Microsoft Visual Studio 2010 Tools for Office Runtime (x86) was not attempted to be installed. [11/13/11,20:07:22] VS70pgui: [2] DepCheck indicates Microsoft Office Developer Tools (x86) was not attempted to be installed. [11/13/11,20:07:22] VS70pgui: [2] DepCheck indicates Dotfuscator Software Services - Community Edition was not attempted to be installed. [11/13/11,20:07:22] VS70pgui: [2] DepCheck indicates Crystal Reports templates for Visual Studio 2010 was not attempted to be installed. [11/13/11,20:07:22] VS70pgui: [2] DepCheck indicates Microsoft SQL Server Compact 3.5 SP2 (x86) ENU was not attempted to be installed. [11/13/11,20:07:22] VS70pgui: [2] DepCheck indicates Visual Studio 2010 Tools for SQL Server Compact 3.5 SP2 ENU was not attempted to be installed. [11/13/11,20:07:22] VS70pgui: [2] DepCheck indicates Microsoft Sync Framework Runtime v1.0 (x86) ENU was not attempted to be installed. [11/13/11,20:07:22] VS70pgui: [2] DepCheck indicates Microsoft Sync Services for ADO.NET v2.0 (x86) ENU was not attempted to be installed. [11/13/11,20:07:23] VS70pgui: [2] DepCheck indicates Microsoft Sync Framework Services v1.0 (x86) ENU was not attempted to be installed. [11/13/11,20:07:23] VS70pgui: [2] DepCheck indicates Microsoft Sync Framework SDK v1.0 (x86) ENU was not attempted to be installed. [11/13/11,20:07:23] VS70pgui: [2] DepCheck indicates Microsoft Visual Studio 2010 Performance Collection Tools (x86) was not attempted to be installed. [11/13/11,20:07:23] VS70pgui: [2] DepCheck indicates Microsoft SQL Publishing Wizard 1.4 was not attempted to be installed. [11/13/11,20:07:23] VS70pgui: [2] DepCheck indicates Microsoft SQL Server System CLR Types was not attempted to be installed. [11/13/11,20:07:23] VS70pgui: [2] DepCheck indicates Microsoft SQL Server 2008 R2 Management Objects was not attempted to be installed. [11/13/11,20:07:23] VS70pgui: [2] DepCheck indicates Microsoft SQL Server 2008 Express Service Pack 1 (x86) was not attempted to be installed. [11/13/11,20:07:23] VS70pgui: [2] DepCheck indicates Microsoft SQL Server 2008 R2 Data-Tier Application Framework was not attempted to be installed. [11/13/11,20:07:23] VS70pgui: [2] DepCheck indicates Microsoft SQL Server 2008 R2 Data-Tier Application Project was not attempted to be installed. [11/13/11,20:07:23] VS70pgui: [2] DepCheck indicates Microsoft SQL Server 2008 R2 Transact-SQL Language Service was not attempted to be installed. [11/13/11,20:07:24] VS70pgui: [2] DepCheck indicates Microsoft SharePoint Developer Tools was not attempted to be installed. [11/13/11,20:07:24] VS70pgui: [2] DepCheck indicates Microsoft Visual Studio 2010 ADO.NET Entity Framework Tools was not attempted to be installed. [11/13/11,20:07:24] VS70pgui: [2] DepCheck indicates Microsoft Help Viewer 1.0 x86 was not attempted to be installed. [11/13/11,22:24:20] VS70pgui: [2] The following volumes do not have enough disk space for the installation: [11/13/11,23:06:04] Microsoft Application Error Reporting: [2] Error: Installation failed for component Microsoft Application Error Reporting. MSI returned error code 1603 [11/13/11,23:06:06] VS70pgui: [2] DepCheck indicates Microsoft Application Error Reporting is not installed. [11/13/11,23:06:06] VS70pgui: [2] DepCheck indicates VC 9.0 Runtime (x86) was not attempted to be installed. [11/13/11,23:06:07] VS70pgui: [2] DepCheck indicates VC 10.0 Runtime (x86) was not attempted to be installed. [11/13/11,23:06:07] VS70pgui: [2] DepCheck indicates Microsoft .NET Framework 4 was not attempted to be installed. [11/13/11,23:06:07] VS70pgui: [2] DepCheck indicates Microsoft Visual F#‎ 2.0 Runtime was not attempted to be installed. [11/13/11,23:06:07] VS70pgui: [2] DepCheck indicates Microsoft Visual Studio Macro Tools was not attempted to be installed. [11/13/11,23:06:07] VS70pgui: [2] DepCheck indicates TFS Object Model (x86) was not attempted to be installed. [11/13/11,23:06:07] VS70pgui: [2] DepCheck indicates .NET Framework 4 Multi-Targeting Pack was not attempted to be installed. [11/13/11,23:06:08] VS70pgui: [2] DepCheck indicates Microsoft Visual Studio 2010 Ultimate - ENU was not attempted to be installed. [11/13/11,23:06:08] VS70pgui: [2] DepCheck indicates Microsoft Web Deployment Tool (x86) was not attempted to be installed. [11/13/11,23:06:08] VS70pgui: [2] DepCheck indicates Microsoft ASP.NET MVC 2 - Visual Studio 2010 Tools was not attempted to be installed. [11/13/11,23:06:08] VS70pgui: [2] DepCheck indicates Microsoft ASP.NET MVC 2 was not attempted to be installed. [11/13/11,23:06:08] VS70pgui: [2] DepCheck indicates Microsoft Silverlight was not attempted to be installed. [11/13/11,23:06:08] VS70pgui: [2] DepCheck indicates Microsoft Silverlight 3 SDK was not attempted to be installed. [11/13/11,23:06:08] VS70pgui: [2] DepCheck indicates Microsoft Visual Studio 2010 Tools for Office Runtime (x86) was not attempted to be installed. [11/13/11,23:06:08] VS70pgui: [2] DepCheck indicates Microsoft Office Developer Tools (x86) was not attempted to be installed. [11/13/11,23:06:09] VS70pgui: [2] DepCheck indicates Dotfuscator Software Services - Community Edition was not attempted to be installed. [11/13/11,23:06:09] VS70pgui: [2] DepCheck indicates Crystal Reports templates for Visual Studio 2010 was not attempted to be installed. [11/13/11,23:06:09] VS70pgui: [2] DepCheck indicates Microsoft SQL Server Compact 3.5 SP2 (x86) ENU was not attempted to be installed. [11/13/11,23:06:09] VS70pgui: [2] DepCheck indicates Visual Studio 2010 Tools for SQL Server Compact 3.5 SP2 ENU was not attempted to be installed. [11/13/11,23:06:09] VS70pgui: [2] DepCheck indicates Microsoft Sync Framework Runtime v1.0 (x86) ENU was not attempted to be installed. [11/13/11,23:06:09] VS70pgui: [2] DepCheck indicates Microsoft Sync Services for ADO.NET v2.0 (x86) ENU was not attempted to be installed. [11/13/11,23:06:10] VS70pgui: [2] DepCheck indicates Microsoft Sync Framework Services v1.0 (x86) ENU was not attempted to be installed. [11/13/11,23:06:10] VS70pgui: [2] DepCheck indicates Microsoft Sync Framework SDK v1.0 (x86) ENU was not attempted to be installed. [11/13/11,23:06:10] VS70pgui: [2] DepCheck indicates Microsoft Visual Studio 2010 Performance Collection Tools (x86) was not attempted to be installed. [11/13/11,23:06:10] VS70pgui: [2] DepCheck indicates Microsoft SQL Publishing Wizard 1.4 was not attempted to be installed. [11/13/11,23:06:10] VS70pgui: [2] DepCheck indicates Microsoft SQL Server System CLR Types was not attempted to be installed. [11/13/11,23:06:10] VS70pgui: [2] DepCheck indicates Microsoft SQL Server 2008 R2 Management Objects was not attempted to be installed. [11/13/11,23:06:11] VS70pgui: [2] DepCheck indicates Microsoft SQL Server 2008 Express Service Pack 1 (x86) was not attempted to be installed. [11/13/11,23:06:11] VS70pgui: [2] DepCheck indicates Microsoft SQL Server 2008 R2 Data-Tier Application Framework was not attempted to be installed. [11/13/11,23:06:11] VS70pgui: [2] DepCheck indicates Microsoft SQL Server 2008 R2 Data-Tier Application Project was not attempted to be installed. [11/13/11,23:06:11] VS70pgui: [2] DepCheck indicates Microsoft SQL Server 2008 R2 Transact-SQL Language Service was not attempted to be installed. [11/13/11,23:06:11] VS70pgui: [2] DepCheck indicates Microsoft SharePoint Developer Tools was not attempted to be installed. [11/13/11,23:06:11] VS70pgui: [2] DepCheck indicates Microsoft Visual Studio 2010 ADO.NET Entity Framework Tools was not attempted to be installed. [11/13/11,23:06:11] VS70pgui: [2] DepCheck indicates Microsoft Help Viewer 1.0 x86 was not attempted to be installed. ***EndOfSession***[11/14/11,22:46:53] Microsoft Application Error Reporting: [2] Error: Installation failed for component Microsoft Application Error Reporting. MSI returned error code 1603 [11/14/11,22:46:56] VS70pgui: [2] DepCheck indicates Microsoft Application Error Reporting is not installed. [11/14/11,22:46:56] VS70pgui: [2] DepCheck indicates VC 9.0 Runtime (x86) was not attempted to be installed. [11/14/11,22:46:56] VS70pgui: [2] DepCheck indicates VC 10.0 Runtime (x86) was not attempted to be installed. [11/14/11,22:46:56] VS70pgui: [2] DepCheck indicates Microsoft .NET Framework 4 was not attempted to be installed. [11/14/11,22:46:56] VS70pgui: [2] DepCheck indicates Microsoft Visual Studio Macro Tools was not attempted to be installed. [11/14/11,22:46:56] VS70pgui: [2] DepCheck indicates TFS Object Model (x86) was not attempted to be installed. [11/14/11,22:46:57] VS70pgui: [2] DepCheck indicates .NET Framework 4 Multi-Targeting Pack was not attempted to be installed. [11/14/11,22:46:57] VS70pgui: [2] DepCheck indicates Microsoft Visual Studio 2010 Ultimate - ENU was not attempted to be installed. [11/14/11,22:46:57] VS70pgui: [2] DepCheck indicates Microsoft Web Deployment Tool (x86) was not attempted to be installed. [11/14/11,22:46:57] VS70pgui: [2] DepCheck indicates Microsoft ASP.NET MVC 2 - Visual Studio 2010 Tools was not attempted to be installed. [11/14/11,22:46:57] VS70pgui: [2] DepCheck indicates Microsoft ASP.NET MVC 2 was not attempted to be installed. [11/14/11,22:46:57] VS70pgui: [2] DepCheck indicates Microsoft Silverlight was not attempted to be installed. [11/14/11,22:46:57] VS70pgui: [2] DepCheck indicates Microsoft Silverlight 3 SDK was not attempted to be installed. [11/14/11,22:46:57] VS70pgui: [2] DepCheck indicates Microsoft Visual Studio 2010 Tools for Office Runtime (x86) was not attempted to be installed. [11/14/11,22:46:57] VS70pgui: [2] DepCheck indicates Microsoft Office Developer Tools (x86) was not attempted to be installed. [11/14/11,22:46:57] VS70pgui: [2] DepCheck indicates Crystal Reports templates for Visual Studio 2010 was not attempted to be installed. [11/14/11,22:46:57] VS70pgui: [2] DepCheck indicates Microsoft SQL Server Compact 3.5 SP2 (x86) ENU was not attempted to be installed. [11/14/11,22:46:58] VS70pgui: [2] DepCheck indicates Visual Studio 2010 Tools for SQL Server Compact 3.5 SP2 ENU was not attempted to be installed. [11/14/11,22:46:58] VS70pgui: [2] DepCheck indicates Microsoft Sync Framework Runtime v1.0 (x86) ENU was not attempted to be installed. [11/14/11,22:46:58] VS70pgui: [2] DepCheck indicates Microsoft Sync Services for ADO.NET v2.0 (x86) ENU was not attempted to be installed. [11/14/11,22:46:58] VS70pgui: [2] DepCheck indicates Microsoft Sync Framework Services v1.0 (x86) ENU was not attempted to be installed. [11/14/11,22:46:58] VS70pgui: [2] DepCheck indicates Microsoft Sync Framework SDK v1.0 (x86) ENU was not attempted to be installed. [11/14/11,22:46:58] VS70pgui: [2] DepCheck indicates Microsoft Visual Studio 2010 Performance Collection Tools (x86) was not attempted to be installed. [11/14/11,22:46:58] VS70pgui: [2] DepCheck indicates Microsoft SQL Publishing Wizard 1.4 was not attempted to be installed. [11/14/11,22:46:58] VS70pgui: [2] DepCheck indicates Microsoft SQL Server System CLR Types was not attempted to be installed. [11/14/11,22:46:58] VS70pgui: [2] DepCheck indicates Microsoft SQL Server 2008 R2 Management Objects was not attempted to be installed. [11/14/11,22:46:58] VS70pgui: [2] DepCheck indicates Microsoft SQL Server 2008 Express Service Pack 1 (x86) was not attempted to be installed. [11/14/11,22:46:59] VS70pgui: [2] DepCheck indicates Microsoft SQL Server 2008 R2 Data-Tier Application Framework was not attempted to be installed. [11/14/11,22:46:59] VS70pgui: [2] DepCheck indicates Microsoft SQL Server 2008 R2 Data-Tier Application Project was not attempted to be installed. [11/14/11,22:46:59] VS70pgui: [2] DepCheck indicates Microsoft SQL Server 2008 R2 Transact-SQL Language Service was not attempted to be installed. [11/14/11,22:46:59] VS70pgui: [2] DepCheck indicates Microsoft Visual Studio 2010 ADO.NET Entity Framework Tools was not attempted to be installed. [11/14/11,22:46:59] VS70pgui: [2] DepCheck indicates Microsoft Help Viewer 1.0 x86 was not attempted to be installed. [11/15/11,02:10:44] VS70pgui: [2] DepCheck indicates VC 9.0 Runtime (x86) was not attempted to be installed. [11/15/11,02:10:44] VS70pgui: [2] DepCheck indicates VC 10.0 Runtime (x86) was not attempted to be installed. [11/15/11,02:10:44] VS70pgui: [2] DepCheck indicates Microsoft .NET Framework 4 was not attempted to be installed. [11/15/11,02:10:44] VS70pgui: [2] DepCheck indicates Microsoft Visual F#‎ 2.0 Runtime was not attempted to be installed. [11/15/11,02:10:44] VS70pgui: [2] DepCheck indicates Microsoft Visual Studio Macro Tools was not attempted to be installed. [11/15/11,02:10:45] VS70pgui: [2] DepCheck indicates TFS Object Model (x86) was not attempted to be installed. [11/15/11,02:10:45] VS70pgui: [2] DepCheck indicates .NET Framework 4 Multi-Targeting Pack was not attempted to be installed. [11/15/11,02:10:45] VS70pgui: [2] DepCheck indicates Microsoft Visual Studio 2010 Ultimate - ENU was not attempted to be installed. [11/15/11,02:10:45] VS70pgui: [2] DepCheck indicates Microsoft Web Deployment Tool (x86) was not attempted to be installed. [11/15/11,02:10:45] VS70pgui: [2] DepCheck indicates Microsoft ASP.NET MVC 2 - Visual Studio 2010 Tools was not attempted to be installed. [11/15/11,02:10:45] VS70pgui: [2] DepCheck indicates Microsoft ASP.NET MVC 2 was not attempted to be installed. [11/15/11,02:10:45] VS70pgui: [2] DepCheck indicates Microsoft Silverlight was not attempted to be installed. [11/15/11,02:10:45] VS70pgui: [2] DepCheck indicates Microsoft Silverlight 3 SDK was not attempted to be installed. [11/15/11,02:10:45] VS70pgui: [2] DepCheck indicates Microsoft Visual Studio 2010 Tools for Office Runtime (x86) was not attempted to be installed. [11/15/11,02:10:45] VS70pgui: [2] DepCheck indicates Microsoft Office Developer Tools (x86) was not attempted to be installed. [11/15/11,02:10:45] VS70pgui: [2] DepCheck indicates Dotfuscator Software Services - Community Edition was not attempted to be installed. [11/15/11,02:10:46] VS70pgui: [2] DepCheck indicates Crystal Reports templates for Visual Studio 2010 was not attempted to be installed. [11/15/11,02:10:46] VS70pgui: [2] DepCheck indicates Microsoft SQL Server Compact 3.5 SP2 (x86) ENU was not attempted to be installed. [11/15/11,02:10:46] VS70pgui: [2] DepCheck indicates Visual Studio 2010 Tools for SQL Server Compact 3.5 SP2 ENU was not attempted to be installed. [11/15/11,02:10:46] VS70pgui: [2] DepCheck indicates Microsoft Sync Framework Runtime v1.0 (x86) ENU was not attempted to be installed. [11/15/11,02:10:46] VS70pgui: [2] DepCheck indicates Microsoft Sync Services for ADO.NET v2.0 (x86) ENU was not attempted to be installed. [11/15/11,02:10:46] VS70pgui: [2] DepCheck indicates Microsoft Sync Framework Services v1.0 (x86) ENU was not attempted to be installed. [11/15/11,02:10:46] VS70pgui: [2] DepCheck indicates Microsoft Sync Framework SDK v1.0 (x86) ENU was not attempted to be installed. [11/15/11,02:10:46] VS70pgui: [2] DepCheck indicates Microsoft Visual Studio 2010 Performance Collection Tools (x86) was not attempted to be installed. [11/15/11,02:10:46] VS70pgui: [2] DepCheck indicates Microsoft SQL Publishing Wizard 1.4 was not attempted to be installed. [11/15/11,02:10:46] VS70pgui: [2] DepCheck indicates Microsoft SQL Server System CLR Types was not attempted to be installed. [11/15/11,02:10:47] VS70pgui: [2] DepCheck indicates Microsoft SQL Server 2008 R2 Management Objects was not attempted to be installed. [11/15/11,02:10:47] VS70pgui: [2] DepCheck indicates Microsoft SQL Server 2008 Express Service Pack 1 (x86) was not attempted to be installed. [11/15/11,02:10:47] VS70pgui: [2] DepCheck indicates Microsoft SQL Server 2008 R2 Data-Tier Application Framework was not attempted to be installed. [11/15/11,02:10:47] VS70pgui: [2] DepCheck indicates Microsoft SQL Server 2008 R2 Data-Tier Application Project was not attempted to be installed. [11/15/11,02:10:47] VS70pgui: [2] DepCheck indicates Microsoft SQL Server 2008 R2 Transact-SQL Language Service was not attempted to be installed. [11/15/11,02:10:47] VS70pgui: [2] DepCheck indicates Microsoft SharePoint Developer Tools was not attempted to be installed. [11/15/11,02:10:47] VS70pgui: [2] DepCheck indicates Microsoft Visual Studio 2010 ADO.NET Entity Framework Tools was not attempted to be installed. [11/15/11,02:10:47] VS70pgui: [2] DepCheck indicates Microsoft Help Viewer 1.0 x86 was not attempted to be installed. ***EndOfSession***[11/15/11,11:25:49] Microsoft Application Error Reporting: [2] Error: Installation failed for component Microsoft Application Error Reporting. MSI returned error code 1603 [11/15/11,11:25:53] VS70pgui: [2] DepCheck indicates Microsoft Application Error Reporting is not installed. [11/15/11,11:25:53] VS70pgui: [2] DepCheck indicates VC 9.0 Runtime (x86) was not attempted to be installed. [11/15/11,11:25:53] VS70pgui: [2] DepCheck indicates VC 10.0 Runtime (x86) was not attempted to be installed. [11/15/11,11:25:53] VS70pgui: [2] DepCheck indicates Microsoft .NET Framework 4 was not attempted to be installed. [11/15/11,11:25:54] VS70pgui: [2] DepCheck indicates Microsoft Visual F#‎ 2.0 Runtime was not attempted to be installed. [11/15/11,11:25:54] VS70pgui: [2] DepCheck indicates Microsoft Visual Studio Macro Tools was not attempted to be installed. [11/15/11,11:25:54] VS70pgui: [2] DepCheck indicates TFS Object Model (x86) was not attempted to be installed. [11/15/11,11:25:54] VS70pgui: [2] DepCheck indicates .NET Framework 4 Multi-Targeting Pack was not attempted to be installed. [11/15/11,11:25:54] VS70pgui: [2] DepCheck indicates Microsoft Visual Studio 2010 Ultimate - ENU was not attempted to be installed. [11/15/11,11:25:54] VS70pgui: [2] DepCheck indicates Microsoft Web Deployment Tool (x86) was not attempted to be installed. [11/15/11,11:25:54] VS70pgui: [2] DepCheck indicates Microsoft ASP.NET MVC 2 - Visual Studio 2010 Tools was not attempted to be installed. [11/15/11,11:25:55] VS70pgui: [2] DepCheck indicates Microsoft ASP.NET MVC 2 was not attempted to be installed. [11/15/11,11:25:55] VS70pgui: [2] DepCheck indicates Microsoft Silverlight was not attempted to be installed. [11/15/11,11:25:55] VS70pgui: [2] DepCheck indicates Microsoft Silverlight 3 SDK was not attempted to be installed. [11/15/11,11:25:55] VS70pgui: [2] DepCheck indicates Microsoft Visual Studio 2010 Tools for Office Runtime (x86) was not attempted to be installed. [11/15/11,11:25:55] VS70pgui: [2] DepCheck indicates Microsoft Office Developer Tools (x86) was not attempted to be installed. [11/15/11,11:25:56] VS70pgui: [2] DepCheck indicates Dotfuscator Software Services - Community Edition was not attempted to be installed. [11/15/11,11:25:56] VS70pgui: [2] DepCheck indicates Crystal Reports templates for Visual Studio 2010 was not attempted to be installed. [11/15/11,11:25:56] VS70pgui: [2] DepCheck indicates Microsoft SQL Server Compact 3.5 SP2 (x86) ENU was not attempted to be installed. [11/15/11,11:25:58] VS70pgui: [2] DepCheck indicates Visual Studio 2010 Tools for SQL Server Compact 3.5 SP2 ENU was not attempted to be installed. [11/15/11,11:25:58] VS70pgui: [2] DepCheck indicates Microsoft Sync Framework Runtime v1.0 (x86) ENU was not attempted to be installed. [11/15/11,11:25:59] VS70pgui: [2] DepCheck indicates Microsoft Sync Services for ADO.NET v2.0 (x86) ENU was not attempted to be installed. [11/15/11,11:25:59] VS70pgui: [2] DepCheck indicates Microsoft Sync Framework Services v1.0 (x86) ENU was not attempted to be installed. [11/15/11,11:26:00] VS70pgui: [2] DepCheck indicates Microsoft Sync Framework SDK v1.0 (x86) ENU was not attempted to be installed. [11/15/11,11:26:02] VS70pgui: [2] DepCheck indicates Microsoft Visual Studio 2010 Performance Collection Tools (x86) was not attempted to be installed. [11/15/11,11:26:02] VS70pgui: [2] DepCheck indicates Microsoft SQL Publishing Wizard 1.4 was not attempted to be installed. [11/15/11,11:26:02] VS70pgui: [2] DepCheck indicates Microsoft SQL Server System CLR Types was not attempted to be installed. [11/15/11,11:26:03] VS70pgui: [2] DepCheck indicates Microsoft SQL Server 2008 R2 Management Objects was not attempted to be installed. [11/15/11,11:26:03] VS70pgui: [2] DepCheck indicates Microsoft SQL Server 2008 Express Service Pack 1 (x86) was not attempted to be installed. [11/15/11,11:26:04] VS70pgui: [2] DepCheck indicates Microsoft SQL Server 2008 R2 Data-Tier Application Framework was not attempted to be installed. [11/15/11,11:26:04] VS70pgui: [2] DepCheck indicates Microsoft SQL Server 2008 R2 Data-Tier Application Project was not attempted to be installed. [11/15/11,11:26:04] VS70pgui: [2] DepCheck indicates Microsoft SQL Server 2008 R2 Transact-SQL Language Service was not attempted to be installed. [11/15/11,11:26:04] VS70pgui: [2] DepCheck indicates Microsoft SharePoint Developer Tools was not attempted to be installed. [11/15/11,11:26:05] VS70pgui: [2] DepCheck indicates Microsoft Visual Studio 2010 ADO.NET Entity Framework Tools was not attempted to be installed. [11/15/11,11:26:05] VS70pgui: [2] DepCheck indicates Microsoft Help Viewer 1.0 x86 was not attempted to be installed.

    فکر می کنم شماره Error این باشه :
    MSI returned error code 1603

  6. #6
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    تهران
    سن
    32
    پست
    56

    نقل قول: مشکل در نصب Visual Studio Ultimate 2010 در ویندوز 7

    نقل قول نوشته شده توسط MahmoodGH مشاهده تاپیک
    بیت ویندوزم ناسازگاره ؟ من اینو گفتم ؟
    ضمنا من ویندوز 32 بیت نصب کردم. این سی دی منم هم واسه 32 بیت هست و هم واسه 64 ولی نمیدونم چرا Error میده.
    دوست عزیز من که نخواستم منحرفت کنم من هم یه همچین ارور هایی رو دیدم که مربوط میشد به بیت ویندوز

  7. #7
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    تهران
    سن
    32
    پست
    56

    نقل قول: مشکل در نصب Visual Studio Ultimate 2010 در ویندوز 7

    من یه سرچ کردم تو سایت مایکروسافت این صفحه رو پیدا کردم ببین متوجه میشی مشکل از کجاست
    خودم که گیج شدم رفیق
    http://social.msdn.microsoft.com/For...d-c67c5ae991eb

  8. #8

    نقل قول: مشکل در نصب Visual Studio Ultimate 2010 در ویندوز 7

    متاسفانه چیزی ازش نفهمیدم

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار maysam.m
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    400

    نقل قول: مشکل در نصب Visual Studio Ultimate 2010 در ویندوز 7

    منم همین مشکل رو دارم البته ویندوز من ویستا سرویس پک 1
    هر کاری کردم نصب نشد و حتی ورژن 2008 هم امتحان کردم اونم نصب نشد!

  10. #10

    نقل قول: مشکل در نصب Visual Studio Ultimate 2010 در ویندوز 7

    نقل قول نوشته شده توسط maysam.m مشاهده تاپیک
    منم همین مشکل رو دارم البته ویندوز من ویستا سرویس پک 1
    هر کاری کردم نصب نشد و حتی ورژن 2008 هم امتحان کردم اونم نصب نشد!
    دوست من ،

    تنها راه نصبش اینه که ویندوز عوض کنی و بعد از نصب درایور های ویندوز (مادر بورد و کارت گرافیک و ...) ویژوال رو نصب کنی. منم الان همین کارو کردم.
    موفق باشی

  11. #11

    نقل قول: مشکل در نصب Visual Studio Ultimate 2010 در ویندوز 7

    سلام
    عزیزم این که زده فضا نداره:
    The following volumes do not have enough disk space for the installation
    10-15گیگ فضا واسش بزار .از نو تمامیه چیزهایی که نصب شده از اجزا رو پاک کن رستارت و دوباره نصب.

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار maysam.m
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    400

    نقل قول: مشکل در نصب Visual Studio Ultimate 2010 در ویندوز 7

    نقل قول نوشته شده توسط MahmoodGH مشاهده تاپیک
    دوست من ،

    تنها راه نصبش اینه که ویندوز عوض کنی و بعد از نصب درایور های ویندوز (مادر بورد و کارت گرافیک و ...) ویژوال رو نصب کنی. منم الان همین کارو کردم.
    موفق باشی
    سلام

    آقا من الان ویندوز 7 نصب کردم و بعد از نصب درایورهاش سریع اومدم ویژوال استادیو 2010 رو نصب کنم که باز هم همون ارور قبلی رو داد و نصب نکرد!!

    قبلا روی ویستا هم امتحان کرده بودم که باز نصب نشد! ولی اون اوایل یادمه یک بار راحت نصب شده بود!!

    خلاصه الان من موندم چی کار کنم از درست این وی اس!!

    کسی پیشنهادی نداره؟

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار jafar2012
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    ایران *****
    پست
    126

    نقل قول: مشکل در نصب Visual Studio Ultimate 2010 در ویندوز 7

    hi من هم دراين موضوعي كه گفتي مشكل داشتم حالا توجه كن به اين چند نكته ي زير
    1برنامه نصبي رو كه داري از چه شركتي هست ايا قبلا تست كردي
    2ويندوزت دقيقا مشخصاتش چيه اياويندوز دست كاري شده نيست
    من هم مشكل داشتم دوستان اما باگرفتن برنامه نصب visual studio 2010 ultimateاز شركت lord مشكلم حل شد. ودرويندوزهاي زير نصب كردم و نتيجه اين شد.
    نصب شد windows seven sp1 ultimate 64 bit
    نصب شد windows xp sp3 32 bit
    نصب نشد windows xp sp2 32 bit
    حالا توصيه من بهت اينه
    اين برنامه نصب رو بگير ونصب كن ... اگه نشد ويندوزت رو100%دوباره نصب كن البته اين بار با مشخصات بالا و يك شركت ديگه يك نكته يادت نره دوست عزيز من نمي خوام تبليق شركتي رو بكنم ولي اين مواردي رو كه نوشتم خودم تست كردم.
    گود لايك اند گود باي

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار maysam.m
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    400

    نقل قول: مشکل در نصب Visual Studio Ultimate 2010 در ویندوز 7

    نقل قول نوشته شده توسط jafar2012 مشاهده تاپیک
    hi من هم دراين موضوعي كه گفتي مشكل داشتم حالا توجه كن به اين چند نكته ي زير
    1برنامه نصبي رو كه داري از چه شركتي هست ايا قبلا تست كردي
    2ويندوزت دقيقا مشخصاتش چيه اياويندوز دست كاري شده نيست
    من هم مشكل داشتم دوستان اما باگرفتن برنامه نصب visual studio 2010 ultimateاز شركت lord مشكلم حل شد. ودرويندوزهاي زير نصب كردم و نتيجه اين شد.
    نصب شد windows seven sp1 ultimate 64 bit
    نصب شد windows xp sp3 32 bit
    نصب نشد windows xp sp2 32 bit
    حالا توصيه من بهت اينه
    اين برنامه نصب رو بگير ونصب كن ... اگه نشد ويندوزت رو100%دوباره نصب كن البته اين بار با مشخصات بالا و يك شركت ديگه يك نكته يادت نره دوست عزيز من نمي خوام تبليق شركتي رو بكنم ولي اين مواردي رو كه نوشتم خودم تست كردم.
    گود لايك اند گود باي
    سلام

    برنامه ی وی اس رو مستقیم از خود سایت مایکروسافت دانلود کردم! و قبلا یک بار یادمه به راحتی روی ویندوز ویستا نصب شد و بعدا نمی دونم چرا دیگه نصب نشد و من هم الان که سون نصب کردم باز هم نصب نمیشه!
    بعید میدونم این برنامه رو از شرکت ایکس بگیرم و نصب بشه چون همه ی اونها از مایکروسافت دانلود شدند و فرقی نباید باشه!

    خلاصه دیگه ناامید شدم از دست این و میخوام نسخه visual studio express رو دانلود و امتحان کنم. البته نمیدونم چقدر با نسخه ی ultimate فرق داره یا اصلا این هم نصب میشه یا مثل اون بازی میخواد دربیاره!
    آخرین ویرایش به وسیله maysam.m : یک شنبه 04 دی 1390 در 15:45 عصر

  15. #15
    مدیر بخش آواتار gilsoft
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    رشت
    پست
    753

    نقل قول: مشکل در نصب Visual Studio Ultimate 2010 در ویندوز 7

    سلام
    احتمالا اول SQL 2008 رونصب کردی .. بعد اقدام به نصب VB2010 نمودی !
    قوانین سایت برنامه نویس [به هیچ عنوان از طریق پیام خصوصی به سوالات پاسخ داده نمی‌شود.]
    حمید محرابی

    چون وا نمیکنی گِره‌ای خود گِره مّشو / ابرو گشاده باش چو دستت گشاده نیست

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار maysam.m
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    400

    نقل قول: مشکل در نصب Visual Studio Ultimate 2010 در ویندوز 7

    نقل قول نوشته شده توسط gilsoft مشاهده تاپیک
    سلام
    احتمالا اول SQL 2008 رونصب کردی .. بعد اقدام به نصب VB2010 نمودی !
    نه از اول زدم 2010 نمیدونم چرا نصب نمیشه! جالب اینجاست که من این رو یک روی ویستا نصب کرده بودم و بعدا که ویندوز عوض کردم دیگه نصب نشد!! روی سون هم که نصب نمیشه!
    مایکروسافت هم خدا وکیلی با این برنامه هاش ترکونده!
    بعد از نصب ویندوز دقیقا بعد از نصب درایورهاش اومدم این رو نصب کنم تا مشکلی پیش نیاد که اونم نصب نشد!!!

    ***
    1- میگم برای نصب برنامه هاش پیش نیازی چیزی نمیخواد؟
    2- شما نصب کردید برنامه خاصی روی سیستمتون نصب نبود؟
    3- شما هم برنامه رو مستقیم از مایکروسافت دانلود کردید؟
    4- ویندوزتون چیه؟ روی چه ویندوزهایی امتحان کردید؟

  17. #17
    مدیر بخش آواتار gilsoft
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    رشت
    پست
    753

    نقل قول: مشکل در نصب Visual Studio Ultimate 2010 در ویندوز 7

    نقل قول نوشته شده توسط maysam.m مشاهده تاپیک
    1- میگم برای نصب برنامه هاش پیش نیازی چیزی نمیخواد؟
    2- شما نصب کردید برنامه خاصی روی سیستمتون نصب نبود؟
    3- شما هم برنامه رو مستقیم از مایکروسافت دانلود کردید؟
    4- ویندوزتون چیه؟ روی چه ویندوزهایی امتحان کردید؟
    1- پیش نیازهاش رو خودش نصب می کنه
    2- خیر
    3- خیر - از مجموعه لرد 11 برداشتم ( تو کینگ هم هست .. مشکلی نداره)
    4 - فقط XP sp3
    قوانین سایت برنامه نویس [به هیچ عنوان از طریق پیام خصوصی به سوالات پاسخ داده نمی‌شود.]
    حمید محرابی

    چون وا نمیکنی گِره‌ای خود گِره مّشو / ابرو گشاده باش چو دستت گشاده نیست

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار maysam.m
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    400

    نقل قول: مشکل در نصب Visual Studio Ultimate 2010 در ویندوز 7

    سلام

    دوباره ویندوز عوض کردم و این بار تیک برنامه SQL 2008 رو موقع نصب برداشتم و فقط زدم که سی شارپ نصب بشه و باز هم ارور داد و موقع نصب وی اس متوقف شد!

    یه وی اس 2008 روی کینگ داشتم اون رو امتحان کردم که اون هم نصب نشد!

    با این وی اس عجب برنامه ای داریم ما!!

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار jafar2012
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    ایران *****
    پست
    126

    نقل قول: مشکل در نصب Visual Studio Ultimate 2010 در ویندوز 7

    hi
    ببين دوست عزيز اگر مي توني اين نرم افزار رو از اون شركت رو گير بياري خوبه چون من با چند نفر از دوستام با اين مشكل نوبر صحبت كرديم اون ها كه عقلشون به جايي قد نداد من در حال حاضر vs رو در win7 sp1 64bit وهم در xp sp3 نصب دارم از همون شركتي كه گفتم در ضمن دوست عزيز شما ويندوزت رو هم برو از يك شركت ديگه بگير وتست كن ويندوز من از شركت mrt بود چون اين مشكلي نيست كه بخاد به سخت افزارت برگرده تازه خودت گفتي كه قبلا باهاش كار مي كردي حالا ...
    تو كه تاحالا الاف شدي يه چند ساعت ديگه هم روش براي نصب يه ويندوز و vs باشما هم موافق هستم كه اون شركت برنامه رواز ماكرو دانلود كرده اما شايد احتمال كم يه دستي هم توش زده باشه چون مدعي هستن كه بعضي از برنامه هاشون رو كرك شده اراعه مي دن و بعضي از برنامه ها رو عيب يابي
    خلاصه ويندوز mrt و vs lord از دوستي كسي بگير تست كن و جوابش رو هم بزار
    موفق باشي

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار jafar2012
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    ایران *****
    پست
    126

    نقل قول: مشکل در نصب Visual Studio Ultimate 2010 در ویندوز 7

    hi
    چه خبر مشكلت حل شد نشد خيلي دوست دارم بدونم اخرش چي ميشه

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار maysam.m
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    400

    نقل قول: مشکل در نصب Visual Studio Ultimate 2010 در ویندوز 7

    سلام

    متاسفانه هر کاری کردم نصب نشد و من هم فعلا بی خیال شده ام تا ببینم چی میشه!
    توی این چند وقت کلی سرچیدم و توی سایت مایکروسافت یه چند تا مطلب در این زمینه بود و اونا رو خوندم و کلا این کارا رو کردم:
    - پوشه temp رو گفته بود خالی کنید قبل از نصب.
    - تمام الحاقات برنامه وی اس رو حذف کنید. یه برنامه ای هم برای حذف کامل وی اس گذاشته بود که اونم نصب و امتحان کردم.لینک
    - ویندوز رو فول آپدیت کردم
    - کل برنامه رو از دیویدی کپی گرفتم توی هارد و از توی هارد با دستور Run as administrator نصب کردم.
    - نصب برنامه را چندین بار به صورت کاستوم و فول امتحان کردم
    - برنامه وی اس 2008 رو هم که روی دیویدی کینگ داشتم امتحان کردم.


    نقل قول نوشته شده توسط jafar2012 مشاهده تاپیک
    hi
    چه خبر مشكلت حل شد نشد خيلي دوست دارم بدونم اخرش چي ميشه
    ممنون که پیگیرید

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار jafar2012
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    ایران *****
    پست
    126

    نقل قول: مشکل در نصب Visual Studio Ultimate 2010 در ویندوز 7

    ما كرتيم ولي خوب هر وقت مشكلت حل شد يه پيام به من بزن بگو چي كار كردي چون براي خودم خيلي جذاب هست
    حالا شايد به نظرت خنده دار بياد يا دور از عقل ولي ...
    كلا تو برنامه هاي ديگه هم همين مشكل رو داري يا نه فقط با vs
    ويكي از دوستام مي گفت شايد به كانفيگ سيستم ربط داشته باشه ولي خودت گفته بودي كه قبلا برات نصب شده
    حالا مشخصات سيستم خودت رو بزن ضرر نداره

  23. #23
    کاربر دائمی آواتار maysam.m
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    400

    نقل قول: مشکل در نصب Visual Studio Ultimate 2010 در ویندوز 7

    اینم مشخصات سیستم:


    Cpu: Am2 5200+ Dual Core 1MB Cash
    Ram: 3gb Bus 800
    Graphic: 512MB GeForce 8400gs
    Hard: 80 gb ide (250 gb sata)
    آخرین ویرایش به وسیله maysam.m : یک شنبه 18 دی 1390 در 21:33 عصر

  24. #24
    کاربر دائمی آواتار jafar2012
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    ایران *****
    پست
    126

    نقل قول: مشکل در نصب Visual Studio Ultimate 2010 در ویندوز 7

    الان vsرو روي xp هم تست نكردي ببيني چي مي شه يا روي win8
    احتمال كمتر:ميگم يه وقت به خاطر هارد نيست سيستم عامل شما رو كدوم نصب شده يا واضح تر بگم تست كردي يه بار يكي از هارد ها رو برداري ببيني چي ميشه
    اين كانفيگ روالي فكر نمي كنم به خاطر اين باشه
    نگفتي كه با بقيه نرم افزار ها (منظور نرم افزاهاي خاص)هم همين مشكل رو داري يا نه

  25. #25
    کاربر دائمی آواتار maysam.m
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    400

    نقل قول: مشکل در نصب Visual Studio Ultimate 2010 در ویندوز 7

    سلام

    - خوب شد گفتید آره حتما یه باید یه بار روی ویندوز اکس پی هم امتحان کنم.
    - روی هر کدام از هارد ها تست کردم و روی هر دو نصب نشده است و فکر نکنم ربطی به هارد داشته باشه.
    - با بقیه نرم افزارها مشکلی ندارم فقط با این وی اس **** مشکل دارم!!

    پ.ن: با این مجازی سازها ویندوز ایکس پی نصب میکنم و بعد وی اس رو روش امتحان میکنم و نتیجه رو همینجا میگم.

  26. #26
    کاربر دائمی آواتار jafar2012
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    ایران *****
    پست
    126

    نقل قول: مشکل در نصب Visual Studio Ultimate 2010 در ویندوز 7

    خوب ديگه چه خبر رفيق

  27. #27
    کاربر دائمی آواتار maysam.m
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    400

    نقل قول: مشکل در نصب Visual Studio Ultimate 2010 در ویندوز 7

    نقل قول نوشته شده توسط jafar2012 مشاهده تاپیک
    خوب ديگه چه خبر رفيق
    سلام

    یه وی اس رفتم خریدم و ویندوز رو عوض کردم و بالاخره نصب شد.
    خوب همینطور که شما و دوستان گفته بودن مشکل از دی وی دی برنامه بود و ظاهرا من قبل از اینکه رایتش کنم از روی هارد نصبش کرده بودم و ایمیج روی دی وی دی خوب رایت نشده و برنامه روی دیویدی دچار مشکل شده.

  28. #28
    کاربر جدید آواتار Facefa
    تاریخ عضویت
    تیر 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    13

    نقل قول: مشکل در نصب Visual Studio Ultimate 2010 در ویندوز 7

    سلام
    من Microsoft Visual 2010 ultimate رو دانلود و اکسترکت کردم ، فرمت فایل iso شده ،، وقتی روش کلیک میکنم ، میزنه کپی رو سی دی ، به جای اینکه ستاپ بشه ، ویندوزم 64 بیته
    اگر کسی رو ویندوز 64 بیتی تونسته نصب کنه ، لطفا راهنمایی کنه ، یکی دو جا دیده بودم که نوشته بودن رو 64 بیت نصب کردن و بدون هیچ محدودیت مشکل استفاده میکنن

  29. #29
    مدیر بخش آواتار gilsoft
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    رشت
    پست
    753

    نقل قول: مشکل در نصب Visual Studio Ultimate 2010 در ویندوز 7

    نقل قول نوشته شده توسط Facefa مشاهده تاپیک
    سلام
    من Microsoft Visual 2010 ultimate رو دانلود و اکسترکت کردم ، فرمت فایل iso شده ،، وقتی روش کلیک میکنم ، میزنه کپی رو سی دی ، به جای اینکه ستاپ بشه ، ویندوزم 64 بیته
    اگر کسی رو ویندوز 64 بیتی تونسته نصب کنه ، لطفا راهنمایی کنه ، یکی دو جا دیده بودم که نوشته بودن رو 64 بیت نصب کردن و بدون هیچ محدودیت مشکل استفاده میکنن
    سلام دوست عزیز

    باید از نرم‌افزارهای Virtual drive مانند: DAEMON Tools یا Nero ImageDrive استفاده کنی .. که از سایت "آسان‌دانلود" میتونی دانلود کنی ...

    موفق باشید .....
    قوانین سایت برنامه نویس [به هیچ عنوان از طریق پیام خصوصی به سوالات پاسخ داده نمی‌شود.]
    حمید محرابی

    چون وا نمیکنی گِره‌ای خود گِره مّشو / ابرو گشاده باش چو دستت گشاده نیست

  30. #30
    کاربر جدید آواتار Facefa
    تاریخ عضویت
    تیر 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    13

    نقل قول: مشکل در نصب Visual Studio Ultimate 2010 در ویندوز 7

    عذر میخوام داداش ، یعنی Nero رو نصب کنم ؟ اون واسه رایت کردن نیست مگه ؟
    من اگه ورژن ویندوز رو 32 بیت کنم ، میتونم همین ورژن رو که دانلود کردم و نصب کنم ، اما چون ویندوزم 64 هستش به این شکل در میاد و میخوام رو همین ویندوز نصب کنم
    ممنکه یه مقدار بشکافین جواب رو
    با تشکر

  31. #31
    کاربر جدید آواتار Facefa
    تاریخ عضویت
    تیر 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    13

    نقل قول: مشکل در نصب Visual Studio Ultimate 2010 در ویندوز 7

    gilsoft عزیز

    برای مجازی سازی نیازی به برنامه های Virtual Drive ، Daemon Tools یا Nero نیست ، که بخواییم فایل رو باز کنیم

    ما میتونیم فرمت فایل رو تغییر بدیم به Rar ، بعدش دوباره اکسترکت کنیم یا فرمت رو Exe کنیم تا تبدیل شه به یه اپلیکیشن ، کلیک کنیم تا به جای نصب همون کاره اکسترک کردن رو انجام بده
    آخرین ویرایش به وسیله Facefa : سه شنبه 17 تیر 1393 در 01:01 صبح

  32. #32

    نقل قول: مشکل در نصب Visual Studio Ultimate 2010 در ویندوز 7

    سلام
    باید کارهای زیر رو انجام بدین که درست بشه
    اول از همه باید دوباره ویندوز بزنید چونکه معلوم نیست چه برنامه هایی نصب کردین و ریسک کارنکردنو خیلی زیاد میکنه
    بعد از نصب ویندوز درایورهای لپتاپو نصب کنید
    اینم در نظر داشته باشین که در تمام مراحل به اینترنت وصل نباشین
    بعد از نصب درایورها برید به قسمت program and features
    اونجا در قسمت install or change برنامه ها دنبال microsoft visual C++‎ بگردین و هر ورژنی که بود uninstal کنید
    در همون قسمت program and features یک قسمت دیگه هست بنام turn windows features on or off....ازونجا تیک مربوط به net framework4 رو بردارین که ویندوز خودش نصب کرده و جزو فایل هاشه
    اونجا net framwork 3.5 هم موجوده ولی تیک اونو برندارین
    بیاین بیرون ری استارت کنید
    حالا بدون اینکه هیچ برنامه ای نصب کنید اقدام به نصب visual 2010 کنید و ممکنه نیم ساعت نصبش طول بکشه
    فقط میتونید یک نرم افزار درایو مجازی نصب کنید که بتونید فایل رو نصب کنید...برنامه دیگه ای نصب نکنید
    شاید بعضی کارهایی که گفتم اضافی باشه ولی همه شو انجام بدین که مطمئن باشید نصب میشه

  33. #33

    نقل قول: مشکل در نصب Visual Studio Ultimate 2010 در ویندوز 7

    سلام
    باید کارهای زیر رو انجام بدین که درست بشه
    اول از همه باید دوباره ویندوز بزنید چونکه معلوم نیست چه برنامه هایی نصب کردین و ریسک کارنکردنو خیلی زیاد میکنه
    بعد از نصب ویندوز درایورهای لپتاپو نصب کنید
    اینم در نظر داشته باشین که در تمام مراحل به اینترنت وصل نباشین
    بعد از نصب درایورها برید به قسمت program and features
    اونجا در قسمت install or change برنامه ها دنبال microsoft visual C++‎‎‎‎ بگردین و هر ورژنی که بود uninstal کنید
    در همون قسمت program and features یک قسمت دیگه هست بنام turn windows features on or off....ازونجا تیک مربوط به net framework4 رو بردارین که ویندوز خودش نصب کرده و جزو فایل هاشه
    اونجا net framwork 3.5 هم موجوده ولی تیک اونو برندارین
    بیاین بیرون ری استارت کنید
    حالا بدون اینکه هیچ برنامه ای نصب کنید اقدام به نصب visual 2010 کنید و ممکنه نیم ساعت نصبش طول بکشه
    فقط میتونید یک نرم افزار درایو مجازی نصب کنید که بتونید فایل رو نصب کنید...برنامه دیگه ای نصب نکنید
    شاید بعضی کارهایی که گفتم اضافی باشه ولی همه شو انجام بدین که مطمئن باشید نصب میشه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •